Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodamineralna

Mezczyzna noszacy bizuterie- wasze opinie.

Polecane posty

Gość wodamineralna

Co sadzicie o facetach noszacych bizuterie? W szczegolnosci sygnety i bransoletki . Mi osobiscie kojarzy sie to z jakims mafiozo. Ze mna na roku jest jeden baaaaardzo fajny facet, jednak ostatnio na zajeciach zauwazylam, ze nosi wielka zlota bransoletke . Musze przyznac, ze troszke mnie to odrzucilo.

Gość asdfg
mi równiez zle sie kojarzy taki facet, wg mnie u faceta z bizuteeri dopuszczalny jest obraczka i ewentualnie lancuszek ale nie lancuch :) Wszelkiego typu bransoletki, sygnety itp sa dla mnie smieszne

Gość żenujący
:o

więc.... dopuszczalna dla mnie biżuteria u faceta : dobry zegarek ....... obrączka ........chociaż niekoniecznie ładne spinki do mankietów i chyba tyle jak byłam młodsza podobało mi się jak facet miał srebrną grubą bransoletkę ale już z tego wyrosłam :)

Ja dopuszczeam u faceta wylko zegarek i obraczkę ( jeśli żonaty) . Żadne sygnety rodowe, spinki( do mankietów i krawata), łańcuszki z krzyżykami i Matkami Boskimi, bransoletki itd

Żadnych metali (sygnety, obrączki, łańcuchy itp.), ewentualnie naturalny naszyjnik, np. z kości słoniowej, albo szlachetnego kamienia.

Gość Jak Czarniecki do Poznania...
a wiecie co to tolerancja ? na zachodzie faceci noszą i jakoś nikt tam ich za mafiozów nie uważa...

Gość Janek Szpachlarz
prawdziwy męzczyzna ma na paluchu grubym i brudnym od dolarow pierscien kanclerski.

ale to nie jest kwesta tolerancji tylko upodobania.no chyba mozna miec swoje, czasem odmienne od innych?

Gość wodamineralna
Jak Czarniecki do Poznania..--> wyobraz sobie, ze wlasnie "na zachodzie" jestem i bynajmniej nie na Sycylii. :P I nie chodzi tu o tolerancje, tylko o skojarzenia. Pamietacie odcinek "Przyjaciol" , w ktorym Chandler dostal od Joeygo zlota bransoletke?? Nazwal ja straszakiem na kobiety ;)

Gość znaczysie-
ryćka łowiecke... nie ma innej opcji

Gość cienki łancuszek moze byc
ale zadnych kolczykow! nigdzie!

Gość wodamineralna
ale na kutasie moze byc

Gość wodamineralna
Bambooszek --> kolczyk zdzierze, ale te bransoletke, hmm. Dobrze, ze chlopak reszta nadrabia ;)