Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie zła kobieta

Do kobiet obwiniających drugą kobietę o rozbicie związku

Polecane posty

A była kochanka mojego m tak dostała po mordzie ode mnie bez świadków, że na jakiś czas będzie chodzić po sznureczku i jak szwajcarski zegarek. Więc niedoszłe kochanice uważajcie, bo nie wiadomo na jaką żonkę natraficie, bo nad tym to wy się w ogóle niezastanawiałyście chyba a warto, by gęby nie mieć obitej.

Gość pasywna
Mie mogłam uwierzyć i pogodzić sie po wielu latach udanego małzeństwa , zawsze czułam sie spełniona pod kazdym wzgledem , on tez byl szczesliwy, analizuje , rozpamietuje mecze sie niewyobrazalnie zadajac sobie pytanie Dlaczego? Odszedł do innej , bez słowa ,. Nic nie tłumacząć. Nie wyrzucam niczego , o nic nie pytam, nie potrafie .Zostawiłam mu wolność, sama cierpie pocichu. Nie chce robić awantur , , po co. Wybrał. Przez wzglad na wszystkie lata ktore przezyliśmy szczesliwie , musze uszanować jego decyzje, zreszta ja wyboru nie mam. nie owiniam tez jej bo to on odszedł.

Gość do zmory
Zapominasz że kochanki tez mają ręce i mogą...oddać w obronie własnej :-D Jakbys na mnie trafiła i ośmielilabyś się mnie tknąć, to dostalabys tyle samo. A mężowi też dałaś po gębie?

Gość przeważnie te drugie wiedzą
że facet jest żonaty :p