Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 modnisiaaa

NAJMODNIEJSZE rzeczy, trendy tego sezonu

Polecane posty

Go艣膰 dianag
najmodniejszy teraz czerwony kolor

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sk贸rzana czerwie艅 ma wzi臋cie
Go艣膰 danda
sadze ,ze najwlasciwszy jest wlasny styl dostosowany do urody , figurry i dobrego samopoczucia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bombowiecc
a co to styl vintage? tzn jaki to styl np? leginsy, d艂ugiw swetry?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modnisia
czesc dziewczynki.Ale ja za艂o偶y艂am ten topik,by dowiedzie膰 sie co b臋dzie modne latem i wiosn膮,czyli w przysz艂ym sezonie,a nie w tym,Ten ju偶 powoli odchodzi w zapomnienie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mode
ktos zawsze nam narzuca od gornie a my sie przynajmniej w wiekszosci sugerujemy tym a co z ubranaimi z poprzednich sezonow np ja nie wyrzuce no chyba ze sa za male to oddam bo zal wyrzucac a zawsze komus moze sie przydac ale jezeli sa dobre i w dobrym stanie to mysle ze zawsze mozna cos po kombinowac samemu od siebie a nie ubierac sie typowo katologowo owszem teraz sa modne rurki dlugie swety i pasek na biodrach ale przeciesz codziennie tak chodzic nie bedziemy bo to stalo by sie nudne a jak uzyjemy troche fanatzji to mozemy byc ponad czasowi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 groszekzmarchewka
ja tam uwa偶am,偶e w tym roku...znaczy si臋 w nowym roku....itroszk臋 przed jego rozpocz臋ciem...modne zrobi艂y si臋 wszelkie korale,koralik,pere艂ki itp. bardzo wiele dziewczyn/kobiet je teraz nosi...szczeg贸lnie takie d艂ugie wisz膮ce na biuscie i brzuchu.. mnie tam tylko si臋 spodoba艂y cieniutkie koralik i pere艂ki :) takie skromne..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sko艅cz reklamowa膰
te swoje ochydne szmaty jakby ze 艣mietnika wyci膮gni臋te, nawet jak kto艣 by chcia艂 to kupi膰 w co w膮tp臋 to przez twoj膮 natr臋tno艣膰 napewno zrezygnuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mini贸wa jest bardzo seksowna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninka123
prosz臋 zbanujcie tego sk贸rzanego kretyna!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile jeszcze nick贸w wymyslisz palancie jeden???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chilli81
Tak zgadzam si臋 z dwiema osobami :D po pierwsze: moda mod膮 ale przecie偶 nie ka偶dego sta膰 na kupowanie non stop rzeczy bo co艣 jest modne wa偶ne by by艂o dopasowane do figury i og贸lnie by 艂adn膮 ca艂o艣膰 tworzy艂 str贸j :) po drugie: faktem jest, 偶e jak "g艂upia, pu艣ciutka" Polka pojedzie do England i kupi byle co to uwa偶a, 偶e ma B贸g wie co no bo przecie偶 z Anglii :D A og贸lnie por贸wnuj膮c bo je偶d偶臋 do Anglii to Polki maj膮 jednak smak i gust :) Angielki s膮 cz臋sto niechlujne i nie przywi膮zuj膮 wagi do wygl膮du :( a moda tam jest taka jak i u nas :) z tym, 偶e u nas lepiej to wygl膮da a u nich plusem jest to, 偶e mo偶na ka偶dy rozmiar dosta膰 :)

Udost臋pnij ten post

I ZNOWU SI臉 POWT脫RZE ale takie chamskie zachowanie trzeba PI臉TNOWA膯 - ninka123 - Wypowiadaj si臋 zawsze na temat - wypowiedz tej osoby w przeciwie艅stwie do Twojej JEST NA TEMAT. Temat brzmi ; NAJMODNIEJSZE RZECZY SEZONU - jesli kto艣 uwa偶a 偶e modna jest odzie偶 sk贸rzana ma do tego prawo. Jesli nie lubisz sk贸rzanej odzie偶y - wypowiedz swoja negatywn膮 ocen膮 i j膮 uzasadnij i napisz o tym co Ty uwazasz za \"trendy\". NAUCZ SIE KORZYSTAC Z FORUM !!! Tu rowniez obowi膮zuj膮 pewne ZASADY ! P.S. Ja uwa偶am 偶e odzie偶 s贸rzana w Naszym klimacie w sezonie jesie艅 -zima- wczesna wiosna ZAWSZE JEST I BY艁A NA TOPIE bo w takim a nie innym klimacie 偶yjemy!

Udost臋pnij ten post

czesc kochane modnisie ja mieszkam od 8 lat za granica miedzy anglia a francja a moda zajmuje sie mozna powiedziec na codzien i profesjonalnie wlasnie 10 minut temu skonczylam przegladac raport z propozycji najwiekszych kreatorow na nadchodzacy sezon wiosna lato 2007 i musze powiedziec ze mam wrazenie ze jest to powrot lat 80 przemieszany z barokowymi koronkami duzo wstazek i wielkich kokard do tego duze torebki i mnustwo bransoletek:0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EXTRAPOTRAWA
Polecam program Fashion TV i wszystko jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post