Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie prosze

Brak miesiączki kłucie w jajniku

Polecane posty

Gość poradzcie prosze

Dziewczyny mam pytanie...spóżnia mi sie @ już jakieś 10 dni....test był negatywny, choć powtórze go jeszcze dla pewności. Napisze jednak swoje objawy, bo obawiam się ze mam jakieś zapalenie, skoro to nie ciąża. Mam od jakiegos tygodnia podwyższoną temperature powyżej 37 lub wiecej, czasem kłuje mnie z jednej stroony w podbrzuszu. Mój śluz jest taki jak zazwyczaj przed miesiączką....mleczny, wodnisty...ale bywa w większych ilościach...nie śmierdzi....nic mnie tam nie swędzi, choć zauważyłam że mam jakby spuchnięte wargi sromowe i lekko zaczerwienione. Bolą mnie też piersi, lecz inaczej niż zazwyczaj przed @i ogólnie jestem osłabiona. Zamierzam powtórzyć test, choc ciąże wykluczam bo kochałam się ostatnio na kilka dni przed spodziewaną miesiączką, więc były to dni niepłodne....wiec teoretycznie nie mogłabym wtedy zajść.... Czy wiecie na co mogą wskazywać te objawy? Nigdy nie miałam problemów kobiecych, miesiączke mam nieregularną, lecz nigdy nie spóżniała się 10 dni...

To moze byc ciaza pozamaciczna albo wyrostek bo ta goraczka jest niepokojaca. Idz do lekarza i moze powtorz test.

Gość mam głeboką
moja ciocia tez sie kochala w dni nieplodne i co? i ma synka :)

Gość poradzcie prosze
pozamaciczna? :( a wyrostek na pewno nie, bo on jest z drugiej strony...kłuje mnie lewa czasami tylko. Miałam już bóle przedmieiączkowe, ale ustąpiły.

Gość to na bank
jest ciaza ja tez tak mialam i mam slicznego synka

Gość **wwaaww**
mi usuwali wyrostek- a miałam go z lewej storny