Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blickrig

Skąd niektórzy ludzie mają tak olbrzymią odwagę, żeby zrobić coś takiego?

Polecane posty

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Kamila urzędowska ale nie wiem czy nie ma 2 lalek kręconych przypadkiem 😃

Dwie konkurencyjne? 😄 Co za absurd. 

O Urzędowskiej już napisałam wyżej. 

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Dwie konkurencyjne? 😄 Co za absurd. 

O Urzędowskiej już napisałam wyżej. 

Coś mi sie obiło o uszy ze jedna pod netflixa druga pod TVP? Jednym Wokulskiego ma być Lichota. Nie chce mi sie googlowac o co tam chodzi 😀

9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

że Ci się chce takiego starego dostawczaka naprawiać?

ale każdy ma swoje hobby 😉 

No dobra, zrobiłeś mi wieczór🤣

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Jacy popychacze, co Ty pierdzielisz. A Łęcka nie jest już młodą panienką w powieści, według ówczesnych standardów już wręcz starą panną. 

no flirtowala z innymi nie pamietam dokladnie z kim

1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Tak zaneguj jeszcze wartości czytelnictwa xD w każdej szkole były przypadki głąbów niereformowalnych ale to żadna rekomendacja 

a gdzie neguje ? jakbys byla inteligentniejsza to bys zrozumiala ze nie neguje tylko neguje wplyw tego na poprawne pisanie mylisz przyczyne ze skutkiem 

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Czy ty sie matrono wziąłeś za to co powinienes czy dalej będziesz udawał ze nie widzisz moich pytan koniu na ambonie 😃

musze sie wziac za co innego aq nie chce mi sie wiec nawalam za tamto wezme sie w nocy

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Jacy popychacze, co Ty pierdzielisz. A Łęcka nie jest już młodą panienką w powieści, według ówczesnych standardów już wręcz starą panną. 

Chodzi pewnie o tego kuzyna i włoskiego aktora, juz nie pamiętam z książki czy były tam przesłanki by stwierdzić, że te romanse były takie mięsiste czy tylko flirty 😉

4 godziny temu, blickrig napisał:

podobno na to powinien pomóc psychiatra i/lub psychoterapeuta

I chodziłem wiele razy i do jednego i do drugiego i starałem się ze wszystkich sił pracować nad sobą, ale niestety prawie nic to nie dało, jesli w ogóle cokolwiek

to zmień

postaw sobie cel i wyznacz czas: 10-20 spotkań

jak nie idzie to zmieniasz

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Coś mi sie obiło o uszy ze jedna pod netflixa druga pod TVP? Jednym Wokulskiego ma być Lichota. Nie chce mi sie googlowac o co tam chodzi 😀

o lichota pasuje!! brzydki lysy gruby moze byc wokulskim 

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

nie wiem kto normalny ja moge byc nienormalny ale pare set ksiazek przeczytalem nie wstydze sie tego 😄

są lepsze pozycje np. "Ziemia obiecana" niz te opowiastki o sztywnych pozerach w wysokich cylindrach, którzy sie pogubili w relacjach d-m. Zemia obiecana to skarbnica wiedzy, o relacjach między kulturowych, o rzeczywistosci ludzi, którzy chcą osiągnąć sukces mimo bycia biednym.

no flirtowala z innymi nie pamietam dokladnie z kim

a gdzie neguje ? jakbys byla inteligentniejsza to bys zrozumiala ze nie neguje tylko neguje wplyw tego na poprawne pisanie mylisz przyczyne ze skutkiem 

musze sie wziac za co innego aq nie chce mi sie wiec nawalam za tamto wezme sie w nocy

Negujesz w domyśle. Dysleksja w 21 wieku i w twoim wieku to słabe usprawiedliwienie na pisanie pokemona.

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Chodzi pewnie o tego kuzyna i włoskiego aktora, juz nie pamiętam z książki czy były tam przesłanki by stwierdzić, że te romanse były takie mięsiste czy tylko flirty 😉

no nawet wiecej ich tam chyba bylo z ktorymi flirtowala wiadomo ze to nie grey dla niedopchanych kur domowych wiec opisów sexu nie bylo 😄

8 minut temu, konie na ambonie napisał:

dlatego drogie dzieci jak wam baba w polskiego mowi w szkole ze jak bedziecie czytac to nauczycie sie pisac poprawnie to mozecie jej powiedziec ze pier....li glupoty i powolac sie na casus libeda :d czytanie absolutnie nie uczy pisania co najwyzej zasobu slownictwa a te matrony w szkolach sa niedouczno 😄

kiedys były streszczenia z możliwymi pytaniami do lektury z polaka, jeszcze przed erą wideo i filmów. taka lalka to musiałabyc za kare do przeczytania...

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

są lepsze pozycje np. "Ziemia obiecana" niz te opowiastki o sztywnych pozerach w wysokich cylindrach, którzy sie pogubili w relacjach d-m. Zemia obiecana to skarbnica wiedzy, o relacjach między kulturowych, o rzeczywistosci ludzi, którzy chcą osiągnąć sukces mimo bycia biednym.

nie czytalem to nudne jest 

pewnie to jedyna ksiazka ktora czytales i dlatego taki sentyment masz do niej 😄 chlopow tez nie lubilem ogolnie reymonta nie lubie

4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Negujesz w domyśle. Dysleksja w 21 wieku i w twoim wieku to słabe usprawiedliwienie na pisanie pokemona.

ale ja sie nie usprawiedliwiam nie pisze lepiej bo mi sie nie chce

to lenistwo dysleksje mozna praca wyeliminowac 

Edytowano przez konie na ambonie

Pod twoimi paluchami tirowca to komplement 

jeszcze bedziesz śniła spocona o takim paluchu...  :classic_cool: albo dwóch naraz

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

jeszcze bedziesz śniła spocona o takim paluchu...  :classic_cool: albo dwóch naraz

Zachowaj dla starej te jakże lubieżne fantazje. Chociaż w jej przypadku to pewnie musi cała pieść być obecną.

• Haha 2

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

kiedys były streszczenia z możliwymi pytaniami do lektury z polaka, jeszcze przed erą wideo i filmów. taka lalka to musiałabyc za kare do przeczytania...

no w moich czasach byly ale przeciez jak ktos chce przepytac z ksiazki too zada takie pytannia ze w streszczeniu nie ma odpowiedzi co za problem. tylko nauczyciel dekiel nie wie kto  czytal a kto nie ew. nie chce wiedziec bo ma wywalone. 

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

nie czytalem to nudne jest 

pewnie to jedyna ksiazka ktora czytales i dlatego taki sentyment masz do niej 😄 chlopow tez nie lubilem ogolnie reymonta nie lubie

jakich znowu chłopów ? po co sobie niszczyć światopogląd zasysając wiedze o przodkach gnębionych jak psy przez swoich rodaków? człowiek renesansu filtruje to co wpływa do jego mózgu

5 minut temu, konie na ambonie napisał:

no nawet wiecej ich tam chyba bylo z ktorymi flirtowala wiadomo ze to nie grey dla niedopchanych kur domowych wiec opisów sexu nie bylo 😄

To wiem, nie pamiętam tylko czy dało się tam miedzy wierszami wyczytać czy to tylko flirty czy coś więcej. 

Zachowaj dla starej te jakże lubieżne fantazje. Chociaż w jej przypadku to pewnie musi cała pieść być obecną.

bez przesady.. nie nakręcaj sie za bardzo Lex nie jest taki łatwy..

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

jakich znowu chłopów ? po co sobie niszczyć światopogląd zasysając wiedze o przodkach gnębionych jak psy przez swoich rodaków? człowiek renesansu filtruje to co wpływa do jego mózgu

chlopi najbardziej znana ksiazka autora na ktorego sie powolujesz tak sie skalda ze ziemie obeicana napisal ten sam chlop co chlopow 😄 co wiecej nawet nobla dostal za te druga ksiazke czy tam kilka ksiazek bo to jakies czesci mialo chyba

2 minuty temu, Pokraka napisał:

To wiem, nie pamiętam tylko czy dało się tam miedzy wierszami wyczytać czy to tylko flirty czy coś więcej. 

ja wyczytalem ewka nie 😄 

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

bez przesady.. nie nakręcaj sie za bardzo Lex nie jest taki łatwy..

Wiem że przyzwyczaiłeś się ze baby o ciebie zabiegają tak jak Iskra ale to nie u mnie takie atrakcje księżniczko rozpieszczona przez niedowartościowane szare iskry

chlopy najbardziej znana ksiazka autora na ktorego sie powolujesz tak sie skalda ze ziemie obeicana napisal ten sam chlop co chlopow 😄 co wiecej nawet nobla dostal za te druga ksiazke czy tam kilka ksiazek bo to jakies czesci mialo chyba

wiem ze to napisał Bolek Prus i uważam, ze nalezy wybierać, nie łykać co bądź...

Wiem że przyzwyczaiłeś się ze baby o ciebie zabiegają tak jak Iskra ale to nie u mnie takie atrakcje księżniczko rozpieszczona przez niedowartościowane szare iskry

wiem, bo ty nie umiesz zabiegać o faceta, rozleniwiłas sie przez tych spermiarzy i kukoldów. ale coż zawsze możesz sie nauczyć czegoś pożytecznego...

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

wiem ze to napisał Bolek Prus i uważam, ze nalezy wybierać, nie łykać co bądź...

pomyliles to lalke napisal glowacki a ziemie obiecana i chlopow reymont 

11 minut temu, konie na ambonie napisał:

to lenistwo dysleksje mozna praca wyeliminowac 

Potwierdzam. 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!