Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLA659

CZY SADZICIE, ZE ....

Polecane posty

Gość POLA659

DZIEWCZYNA KTORA WYCHODZXI SAMA NA DO BARU ALBO DO DYSKOTEKI BO JA TAK DO NIEDAWN ROBILAM ALE MOJ ZNAJOMY MI POWIEDZIAL ZE LUDZIE MOGA SOBIE POMYSLEC ZE JESTEM DZIWKA I CZEKAM NA KLIENTOW. mIESZKALAM PRZEZ PARE LAT NA ZACHODZIE I TAM TO JEST CALKIEM NATURALNE.

Gość dziwni ludzie
pierwsze slysze ze dziewczyna sama lazi po barach

Gość Kasia22222
uważam, ze nie ma w tym nic złego Polacy są pod tym względem zacofani. Jeśli dobrze sie z tym czujesz i lubisz sama wychodzi to chulaj dusz piekła nie ma!!!!

Gość POLA659
a jak nie ma chlopaka to co ma zrobic?

Gość mam seśc latek
kazda baba , ktora sama idzie do pubu lub knajpy - prosi sie o penisa , wskazuje jestem niedopierdolona .

Gość POLA659
ale to z ta dziwka...

Gość dziwni ludzie
no ale znajomych masz???

ja chodze sama do pizzerii czy kawiarni czy do kina jak maz pracuje na druga i trzecia zmiane. i mam w nosie co powiedza inni ( juz ktos doniosl mojemu mezowi o moim zwyczaju, tylko mial pecha, bo moj maz doskonale o tym wie i nie widzie nic dziwnego w fakcie, ze siedze sama przy kawie wieczorem i czytam ksiazke) :)

Gość ___________Hmmm_____________
Upssss....czy w Polsce posluguja sie tym samym czasem co w pozostalych czesciach swiata ? Czytajac niektore wypowiedzi mam wrazenie,ze niektorzy dalej tkwia w okowach sredniowiecza ?

Gość dziwni ludzie
to co innego chodzic do baru a do kina!

do baru tez chodze, a jakze..raczej nie ma roznicy gdzie....chodzi o sam fakt, ze kobiecie nie wypada samej nigdzie isc ( to nie moj poglad)..a idac tym sladem to na przystanku tez nie powinnam sama stac, bo pewnie w moim krotkich spodniczkach czekam na sponsora przjezdzajacego w swoim bmw

Gość POLA659
ja gdy przychodz do pabu to siadam przy barze zamawiam piwo rozgladam sie i np ogladam tv. Jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo zebym wyszla z pabu i nikogo nie poderwala. Nie mam chlopaka to co mam siedziec w domu?

Gość POLA659
Mysle ze POlska to bardzo zacofany i pruderyjny kraj. Czytaliscie "Moralnosc Pani Dulskiej" G. Zapolskiej?

Gość POLA659
obciągam podpitym facetom z baru " pod zlotym rogalem'

Gość dziwni ludzie
hoho no moim zdaniem kobiecie nie przystoi samej sie wluczyc po barach!!!!

Gość POLA659
dlaczego nie jesli nie pije na umor nie zachowuje sie prowokujaco to dlaczego nie???? co wtym zlego. Na zachodzie tak wlasnie jest i nikt sie temu nie dziwi

Gość dziwni ludzie
zachod jest zachodem w Polsce inaczej to wyglada

Gość Heniek wywalil jajki na pienie
bo Polki mają kurestwo w genach.

Gość POLA659
a mnie nie obchodzi opinia innych ludzi ia dalej tak bede robic. KONIEC TEMATU!!! KOLTUNY( to ostatnie to dla tych ktorzy czytali "Moralnosc..."

Gość ___________Hmm________________
Autorka topiku nie pytala sie o prace w agencji towarzyskiej tylko o pojscie do baru!!! Swoja droga dziwne ,ze wielu osobom bar czy dyskoteka kojarzy sie od razu z seksem ?!Mnie dyskoteka kojarzy sie z tancem! Moge spytac co na tych dyskotekach robiliscie ?

Pola moze warto wrocic tam, skad przyjechalas....Polska to dziwny (mowiac delikatnie) kraj

Gość POLA659
Ja jestem nastawiona na poznawanie nowych ludzi, tancze bawie sie do rana.

Gość POLA659
szczerze powiedziawsz zastanawiam sie nad tym bo w Polsce BIEDA straszna !!!. Bylam w Irlandii. Tam jest zajebiscie

Gość Heniek wywalil jajki na pienie
no tak tam to Polacy robia kariery. spiac w parkach i bedac zaszczyconymi moczem Hindusa akurat obok spiacego Polaczka badz Polki przechodzacego. Polki maja lepiej bo wszyscy na Zachodzie wiedza o nich co .... maja w genach.

Nie zastanawiaj sie tylko wracaj - wyjechalam z Polski 12 lat temu i byla to najlepsza decyzja jaka podjelam.

Gość hhhmmm mh
a jak pojdziesz sama na spacer, to tez ktos pomysli ze jestes uliczna dziwka i czekasz na klientow a jak bedziesz sama mieszkac to niechybnie jestes dziwka przyjmujaca klientow w domu a jesli bedziesz miala meza czy chlopaka to niechybnie jestes dziwka pod przykrywka ludzie pojebalo was?

Heniek - czyzby jakas Twoja kobieta zamienila Cie na Hindusa ?

Gość POLA659
Ja akurat mialam stala prace na full time i nie spalam po parkach. Moge znowu wrocic na to samo miejsce pracy bo sie sprawdzilam pracowalam prawie 3 lata. A Polacy przynajmnie w moim miescie maja bardzo dobra opinie solidnych pracownikow i uczciwych ludzi. No ale coz kazdy sadzi po sobie HENIEK...