Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoziomeczkKa

Dobrze/zle ?

Polecane posty

Gość PoziomeczkKa

Poznałam na necie faceta- niezłego goscia, z ktorym swietnie mi sie rozmawia. Gadamy oo duperelach, i takich tam. Oboje mamy swoje połoweczki, a mimo wszystko myslimy o spotkaniu sie.Mieszkamy w tym samym miescie...i jestesmy ciekawi siebie, jak wygladamy, jak sie zahcowujemy "in live". Czy myslicie ze to dobry pomysl?

Gość a moje zdanie jest takie
jeżeli mając połówkę masz takie myśli... to dla mnie już tej połówki nie masz ;-) pozdro

Gość jalottka
wiesz jak sie na takie kobiety mowi?

a dlaczego tylko na kobiety? czy mezczyznom takie wybryki uchadza ? moje zdanie jest takie , ze nie jest to dobrym pomyslem . zastanow sie nad tym dobrze .

Gość ___________Hmmm_____________
PoziomeczkKa - mysle, ze to dobry moment na zastanowienie nad zwiazekiem w ktorym obecnie jestes ...Skoro masz ochote spotkac sie z kims kogo poznalas w necie (bo chcesz,czekasz na jakies przyzwolenie) to chyba w obecnym zwiazku cos jest nie tak ? Osobiscie nie wierze w milosci internetowe, bo to raczej fascynacje fantazja, ktora sprzedala nam inna osoba za pomoca gadu-gadu czy innego komunikatora...........

Gość ___________Hmmm_____________
anulek-88 - ale nie bylas w innym zwiazku w czasie poznawania ???

Gość __-katja___
jalottka - A dlaczgeo tylko na kobiety, pozatym z tego co pisze Poziomeczka to tylko spotkanie, nie pisala nic o seksie ani niczym podobnym. Moze chca sie spotkac na kawe , herbate, a Ty odrazu masz na mysli ...?? Poziomeczko - a czy ty jestes szczelsiwa z ta swoja poloweczka, skoro zamierzasz sie spotkac z obcym facetem?

Gość emotikonka
brak słów........ mój mąż też poznał koleżanke z tego samego miasta i już wyprobował jak jest w realu, a pewnie wcale tego nie chciał ...!

Gość __-katja___
emotikonka...?? Tzn ze zdradził ?

Gość emotikonka
... to trwa........