Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia1111111111111

czy Wy tez tak macie???

Polecane posty

Gość monia1111111111111

od slubu minały juz prawie 4 miesiace a mi dalej smutno to byl tak cudownydzien dla mnie ze jak sobiepomysle ze juz po to chce mi sie plakac, czulam sie wtedy tak wspaniale a to juz koniec myslalam ze jak minie tyle czasu to mi przejdze ale brakuje mi tego zamieszania tych przygotowan tych emocji to bylo wspaniale a teraz co mi zostalo ?? wspomnienia i zdjecia czuje sie jakbym nie miala na co czekac czy ktoras z Was tez tak miala?? co zrobic zeby sie lepiej poczuc??? wiem ze najlepiej jakbysmy teraz sie postaralio dzidzie ale nie mozemy jeszcze to nie chodzi o to ze po slubie wszystko sie zmienia bo u nas jest super maz mi we wszytkim pomaga nawet sprzata i prasuje ale jakos tak mi smutno

Gość nie my tak nie mamy
bo nie czekamy całe życie na ŚLUB:O jak kretynki, żeby się pokazac w bałej kiecce z welonem i udawać cnotkę chociaz rypało nas stado Arabów:o I nie jesteśmy nudnymi, pustymi leleczkiami, które potrafią się tylko szykować do wielkiego wesla, robić tipsy i biegać na solar:o Mamy ambicje, wiemy czego chcemy od życia, mamy kochających mężó, żyjemy w udanych związkach i nie przeżywamy gównianego wesela do końca życia:o🖐️

Gość saccda
hmmmm, nie wiem, nie znam, nie miałam ślubu ani żadnej podobnej imprezy ale... może zacznij się szykowa do pierwszego poślubnego sylwestra i zajmij tym myśli

Gość monia111111111111
mamkochajacego meza jestemw udanym zwiazku ale to nie o to chodzi ze cale zycie podporzadkowalam weselu i slubowi bo wlasnie sporo osob siemi nawet dziwilo ze jakos tak sie z niczym nie spiszylam przed slubem i nie martwilam sie o wszystko tak jak mozje koleznkai ktore zrok przed slubem robily z tego afere i myslaly tylko o fryzurze i takich tam ja zaczelam sie martwic dopiero miesiac przed i wtedy zastanawiac nad sprawami slubu moze dlatego ze mialam prace wczesniej a do tego jeszcze obrone 3 tyg przed slubemwiec nie jestem laska ktora tylko slub i slub mam sporo takich kolezanek ktore w przyszlymroku majaslub i juz wileka afera jaka fryzura jaki makijaz i wogole wielkie cos ja gdy bylam tyle przed slubem to na wszystko machalam reka nie brakuje mi zajec bo pracuje i nie mam nawet kiedy odpoczac ale w niektore dn mam w pracy luzniej i wtedy zaduzo mysle nie wiem brakuje mi nie tylezajec co moze tych emocji zwiazanych z oganizowaniem tego dnia moze jestemnienormalna ale tak czuje i jest mi z tym zle i dziwie sie bo nie naleze do osob ktore cale zycze podporzadkowuja wlasnie slubowi

Gość mam ślub za 4 tyg
i nie mogę się doczekać...ale raczej tego momentu żebyśmy byli wreszcie małżeństwem a nie samej uroczystości czy wesela. NIE MOGĘ SIĘ JUŻ DOCZEKAĆ ŻEBY MIEĆ MĘŻA:-) Tylko tyle, reszta się mało liczy. Dziewczyno, ciesz się z życia i nie narzekaj póki nie masz prawdziwych problemów.

monia! ja mam podobnie jak Ty Miałam ślub we wrześniu. W moim małżeństwie jest ok ale jakoś szkoda mi tego że już ten dzień się nie powtórzy. Chociaż ten stres... to było najgorsze! ale to taki jeden dzień w życiu pełen emocji w którym wygląda się jak księżniczka...

Gość Kvetinka
Monia, a ja cie rozumiem. Ja mam ślub dopiero w kwietniu (albo już w kwietniu) a już się martwię co będzie dalej.........Czekam tak długo na teń dzień, planuję wszystko, a potem kilka godzin imprezy i po wszystkim. Jak zapytałam mojego przyszłego męża o to, to odpowiedział że potem będziemy czekać na dziecko. I chyba tak będzie. Nie martw się, napewno będzie dobrze!!! Coś wymyślisz, wierzę w to! pa

Gość zolzik25
Tez tak mam, mimo ze to juz 2i pol roku po nadal mam zal...smutno mi ze to juz sie nie powtozy...jak to zabic te glupie uczucie...

Gość o masakra ale problemy
no no no dzięki Ci Panie Boże że stworzyłeś mnie mądrzejszą :D

Gość ale topik :D:D
że tacy ludzie istnieją :D ciekawe co u nich teraz, pewnie se z 5 na raz narobili dzieci żeby było co robić :P

a ja nie rozumiem jak laskom taka sie spodobalo czemu tego nie powtorza - taka opcja przeciez tez jest;-))))