Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 175

mam 175cm wzrostu

Polecane posty

Gość 175

to duzo jak na dziewczyne? czy wysocy faceci wola nizsze?czy mi sie tylko wydaje?

Gość dziewczyno
masz super wzrost!! Każda kobieta marzy o takim wzroście. Natura dała ci bardzo dużo! Wszystkie modelki i zagraniczne aktorki (tr super laski) są wysokie. Wzrost jest b.ważny, świadczy o prezencji.Nie ma nic gorszego jak mała niewyrośnieta baba

Gość Kiskk
popieram. Faceci marza o pieknej wysokiej lasce.to dopiero ideał.ja rownieznie trawie krotkonogich pipek ktore musza zakladac 10cm szpilki by ktos ich niechcacy nie zdeptal:-D

Gość twoj wzrost moze jedynie
nie odpowidac niskim kurduplom-facetom ktorzy jeszcze bardziej by sie zakompleksili przy wysokiej kobiecie skoro sami mają1,50 w kapeluszu, a o kobiecie z takim wzrostem moga jedynie pomarzyć..

Gość wysokaIzadowolona
a ja mam 179 i jestem zadowolona :)) ciesze sie ze nie mam 160 :)

Gość Peter_garaS
jak dziewczyna jest wysoka i do tego ma ładną buzie to dla mnie jest ideał kobiecości 🌼

Gość nie bez powodu to modelki
chodza po wybiegu a nie krotkonogie małe .Pozdr.

Gość 175
a ja mam wrazenie, ze facetow kreca male diewczyny, bo czuja sie przy nch mescy.

Gość 175
a jak ma male piersi?AA

Gość aseualni i niemescy
to są przede wszystkim kurduplaści faceci, o ilem wogóle takie coś można facetem nazwać:-D Trudno żebyś wolał wysokie skoro takie laski nawet by na ciebie nie splunęły już nie mowiąc o spojrzeniu:-D Niekobiece i obleśne są małe niewyrośnięte baby z tyłkiem ciągnącym po ulicy.

Gość lakonicznie
ja chetnie wezme 5-7 cm zgadzasz sie ? ;) oj ja bynm chcial byc wyzsza nie szczuplejsza, ladniejsza ale wyzsza /160 zazdroszcze ci

Gość 175
mi tez sie nie podobaja, tak chude szkpay jakmi sa modelki, jak dzewczyna jets szczupla to swietnie ale jak anorektyczka to nie podoba mi sie.. chociaz to wszytsko zalezy ;)

Gość Aleksanndo
mmmmniam:)uwielbiam wysoie kobiety są strasznie sexi i pociągające. Czuję się przy nich jak miałbym prawdziwy skarb.nigdy w życiu nie miałem niskiej kobietki, nie trawię takich, są dla mnie niekobiece i nieatrakcyjne choćby miała ładną buzie.++++++ dla mnie cycki nie mają znaczenia-najwazniesza jest twarz, szczupłość ciała figura.Osobiście duże piersi są dla mnie obleśne a nie ma już nic gorszego jak mała niewyrosnieta i z dużym cyckiem ------czyli taka pękata piłka OHYDA!!!!szkoda tylko że tak dużo u nas takich karlic:(

mam 176 cm i mi to przeszkadza, tak 168-170 bym chciała

Gość Do stanczyka
haha dobre:)to chyba oczywiste że wysokie dziewczyny będą szukać wysokich czytaj.przystojnych i z prezencją meżczyzn.Zadna atrkacyjna kobieta nie weźmie się za takie chuchro takiego cieniasa wyglądającego jak dziecko.To prawda ktoś kto ma taki wzrost nawet nie może być nazwany facetem, może kiepskim facecikiem...dla tacy są ohydni.

ja mam 177 cm i jestem z tego powodu bardzo szczęsliwa. To mój atut.za żadne skarby świata nie chciałabym byż niższa

Gość 175
stanczyk to nie jets tak, ze wysokie dziewczyny brzhdza sie niskimi, ja z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec, ze wole wysokich ze wzgledu na swoj wzrost, albo niech bedzie chcoiaz rowny ze mna, po prostu przy nizszym ode mnie czulabym sie niekomfortowo i coz zrobc ;)

Gość jak ktos jest takim
niewyrosnietym wypierdkiem to musi szukac wsrod wypierdków dziewczyn.tak to już jest ze pasztety łączą się z pasztetami a ci atrakcyjni z atrakcyjnymi

Nie jestem anorektykiem ale tez nie jestem przy kości. Jeżeli jestes wysoka a masz parę kilo więcej można to łatwo ukryć dzięki wysokiemu wzrostowi.

Gość 175
matko, ludzie co wy wypisujecie, ze niski facet to ohyda itp, toc to co mamy dostalismy w spadku, niezaleznie od nas.mnie tez nie interesuja niscy faceci ale nie brzydze sie nimi ;|

Gość 175
stanczyk- no i bardzo dobrze, jesli lepeij sie czujesz z nzszymi to ztakimi sie spotykaj;)

Gość ja mam 172 cm wzrostu
dla mnie w sam raz. Teraz jestem z facetem, ktory ma 190 i jestem bardzo zadowolona bo pasujemy do siebie. Wczesniej czesto podrywali mnie mezczyzni nizszi ode mnie, nie mowie ze zawsze ale zdarzalo sie to od czasu do czasu. Nie wiem na co liczyli....? No nie wiiem, moze niscy faceci probuja sobie dodac centymetrow poprzez wyzsza dziewczyne, moze dodaje sobie pewnosci siebie - patrzcie jestem taki maly ale taka laska poleciala na mnie musze miec cos w sobie...:)

Gość Joss
boże jak ty możesz żyć z takim wzrostem???? 169cm???to chyba jakaś prowokacja!!!!!przecież dziewczyny z takim wzrostem noszą szpilki by być wyższe i lepiej wyglądać!idź lepiej po hormon wzrostu, boże:(.ja mam 183cm i nigdy nie chciałem mieć niskiej bo mi się takie nie podobają są pospolite i fla facetów z dolnej półki.ja dbam o siebie i mam większewymagania.

irae - jesteś wyjątkowa. jest mnóstwo ludzi średniego wzrostu - Ty się wyróżniasz.

Gość niski facet to nie facet

Joss- jak ubiorę szpilki prawie jesteśmy równego wzrostu

Gość Loren23
ja mam 175 i chcialabym miec z 6-6 cm mniej.Czuje sie za wysoka, poza tym lubie buty na obcasie a wydaje mi sie, ze wygladam w nich jak wielkolud.Wydaje mi sie, ze mezczyzni wola kobiety o srednim wzroscie zj.160-168.

Gość Poswio
do baaaardzo pospolitych.