Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 175

mam 175cm wzrostu

Polecane posty

Gość Loren23
qai no niestety takie odnosze wrazenie.Poza tym wysokim kobietom trudno jest znalesc odpowiedniego faceta bo wiekszosc jest sredniego wzrostu.Pozatym wydaje mi sie, ze mezczyzni boja sie wysokich kobiet.Bardziej komfortowo czulabym sie majac te 6 cm mniej, wtedy moglabym spokojnie wkladac szpilki.

..ochydnie się czuję po przeczytaniu waszych postów:( mam 155:(ale cóz poradzic..matka natura sobie zadrwila

Gość lakonicznie
--creams--> gratuluje wagi :) co stosujesz?

Gość do loren23
jestes na 100% zakomleksionym kurduplem:) albo niewyrośnietym karakanem rodzaju męskiego. Wysokiem dała natura wzrost a niskie muszą zakłądać wysokie obcasy by być wyższe. Niech się martwią paskudni faceci którzy oprocz małego wzrostu jeszcze są nieumiesnieni i maja paskudne twarze.W Szwecji np.czyli kraju bijacym polske na głowe pod kazdym wzgledem wieksozsc kobiet i mezczyzn jest wysokich nie to co u nas same wiejskie niewyrostki

Gość ohydnie jeśli juz
:)

ja wkładam szpilki przy wzroście 177 i czuję sie komfortowo a z facetami nie ma problemu - wystarczy że będzie miał 183 i juz do Ciebie pasuje. czuj sie wyróżniona ..

Gość salssaa
ale ludzi glupstwa piszecie.ze wzrostem jest tak jak z paznokciami lepesze dłuzsze niz krotkie, lepsze geste wlosy niz piora 3 na krzyż, lepiej być wysoką ,właśnie 175cm czyli mieć super wygląd, długie nogi ładne proporcje i prezentować się super niz wybrakowanym karzełkiem:-P

...stańczyk..moje szczęscie ,że są mężczyxni którym niskie kobiety sie podobają bo marnie bym siebie widziala gdyby bylo inaczej:)chyba masz racje...niepotrzebnie czytalam.

Gość Loren23
Nie jestem ani kurduplem,ani facetem, wiec sie mylisz moj drogi.Mam 175 i nie czuje sie dobrze w butach na obcasie.Jestem wtedy jakby bardziej wyrosnieta od reszty spoleczenstwa.Zawsze mialam kompleks na punkcie swojego wzrostu.

Gość ludzie która
normalna kobieta zwroci uwage na takiego co ma 169? chyba juą wyjątkowo zdesperowana lub taka która ma sama 148cm.przecież taki męski wybryk natury wygląda bardzo komicznie i śmiesznie

Gość 175
chcialabym wyzszego faceta przy ktorym czulabym sie bezpecznie i mogla sie przytulac.jak chlopak nizszy to nie jest juz tak latwo sie przytulic, tzreba wiecej zachodu a tak to myk i juz jestem w jego ramionach ;)

-->lakonicznie w sumie to nic takiego, nie jem kolacji, tzn po17 juz nic i jakos idzie. --> to super jak tak myslisz:) moja kumpela ma 172 i nigdy nie nakłada szpilek, mówi że wyglada w nich jak jakiś olbrzym...

Mój chłopak ma 169 a ja 170 i wcale mi to jakoś nie przeszkadza, nie uważam żeby wzrost był najważniejszy

Gość Nike sprot
stańczyk współczuje.cos nie chce mi sie wierzyć byś był zajęty no chyba że twoja dziewczyna tak samo "super" wygląda jak ty.skoro masz tyle wzrostu to ona pewnie ma z 1,30:-D ludzie mają pewnie z ciebie niezły ubaw jak ciebie widzą :-D:-D:-D:-D biedni jesteścei nikt was nie chciał to się połączyliscie:-D

więc ja chyba jestem nienormalna bo ja zwrócę uwage nawet na takiego 160:)

dziewczyny wzrost nie jest taki ważny - licza sie kobiety zadbane , znajace swoja wartość-

Gość Do 175
do twojego wzrostu którego ci strasznie zazdroszczę bo sama mam 168cm, myślę że facet 180 już wystarczy:) Ej, no przecież z tym 169 u facia to była na pewno jakaś marna prowokacja.Przecież takich nie ma wogóle!no chyba że ma 15lat.wiec nie stresujta sie!:)

mój tato zawsze mówil,że male kobiety są do pieszczoty a duże do roboty...ja tego nie potwierdzam...aczkolwiek wydaje mi sie ,że dobrze,że sa niscy i wysocy bo mamy wybór.

Gość uqwi
ja tez jestem wyskoa i mam 174cm, ale wlasnie kupilam sobie zajebiste kozaczki na obcasie i mam zamiar w nich często chodzic :D przynajmniej wtedy zwracają na mnie uwage normalni, wysocy, przystojni faceci... a nie jakies kurduple niedorostki.. facet ponizej 175cm to zaden facet. ps. mniej fajek w młodosci i wzrost bylby odpowiedni.

ja mam 174 i jest zajebiscie, kiedys chciałam byc nizsza bo miałam kompleksy wyzszosci:D teraz dojrzałam i wiem ze niskich nikt nie traktuje powaznie.... jest bardzo duzo chłopaków (nizszych) którzy od lat sie uganiają za mną i marzą o mnie ( a co będe owijać w bawełne?), no ale ja im nie pozwalam na siebie:P a oni na to ze im to nie przeszkadza ze jestem wyzsza a ja im tłumacze zeby sie wkoncu zaczeli rozgladac za innimi liliputami ale oni nie chcą:O przypomniało mi sie pewne zdanie wypowiedziane jak widac przez bardzo mądrego człowieka \"niski mężczyzna nie jest mężczyzną, a niska kobieta nie jest człowiekiem\" ale teraz zostane zjechana :classic_cool:

Gość nawet nie warto
po tobie jechać pseudo...:D

moi zdaniem jest mnóstwo \"niższych\" chłopaków nie mówię tu o niższych od dziewczyny tylko np. równych lub o 1-2 cm wyższych. Tylko dziewczyny teraz,które czasami mają po 160 wzrostu wolą tych co mają 190 byle tylko mieć się z kim pokazać

Gość synu
ja mam 187 a nigdy nie zwieszę oka na wysokiej babie.Duza baba to jak skurwiel:(

Gość koniec topiku

synu - nie grzeszysz inteligencją. lepiej sie przyznaj że wysokie kobiety cię przerażają - albo jesteś niską wredną babą...

Gość ledwom
żem odrosła od ziemi i zazdrosze wszystkim wysokim:(