Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 175

mam 175cm wzrostu

Polecane posty

Gość aix
stanczyk, ja lubie :) zawsze mam chlopakow powyzej 180 a jak dla mnie to za duzo. Wystarczylby mi taki ok 170 :) Wzrost dla mnie to juz ostatnia rzecz na ktora zwracam uwage (taki plus jak sie jest niska babeczka ;) )

Gość kobieta 174
aix ....i jedyny niestety :(

Ja mam 169cm i uwazam ten wzrost za idealny. Na obcasie czuje sie wysoka. Mysle, ze 175cm to maks dla kobiety biorac pod uwage wzrost facetow (chyba przecietny wzrost. Nie oszukujmy sie, tak nas natura skonstruowala, ze mezczyzna woli nizsza od siebie kobiete,a kobieta wyzszego mezczyzne. Mam kumpele, ktora ma 190cm wzrostu i woli byc sama niz z nizszym. Twierdzi,ze miedzy innymi irytuje ja jak jej dlonie sa wieksze,niz dlonie jej faceta... Przegina,ale ja ja rozumiem. Majac 175cm po zalozeniu obcasa ma sie ponad 180cm, to jest duzo jak na kobiete. Poza tym kolejna rzecz - kobieta wyzsza jest tez wieksza. Znalam modelke 182cm wzrostu i tez szukala faceta \'wiekszego\',bo jak miala faceta swojego wzrostu a on byl szczuplej budowy, to ona miala szersze ramiona niz on! Ja teraz jestem w UK, tutaj ludzie sa niscy i irytuje mnie,ze wiekszosc facetow jest mniej-wiecej mojego wzrostu. A mam \'tylko\' . Coz, teraz 175 dla gimnazjalistki jest OK, bo chlopacy coraz wyzsi. Ja mam 30 lat i moj wzrost jest idealny,chociaz byl czas,kiedy chcialam te 5cm wiecej. Ale to tylko dlatego,ze chcialam byc modelka :D

Gość kobieta 174

Ja mam 169cm i uwazam ten wzrost za idealny. Na obcasie czuje sie wysoka. Mysle, ze 175cm to maks dla kobiety biorac pod uwage wzrost facetow (chyba przecietny wzrost. Nie oszukujmy sie, tak nas natura skonstruowala, ze mezczyzna woli nizsza od siebie kobiete,a kobieta wyzszego mezczyzne. Mam kumpele, ktora ma 190cm wzrostu i woli byc sama niz z nizszym. Twierdzi,ze miedzy innymi irytuje ja jak jej dlonie sa wieksze,niz dlonie jej faceta... Przegina,ale ja ja rozumiem. Majac 175cm po zalozeniu obcasa ma sie ponad 180cm, to jest duzo jak na kobiete. Poza tym kolejna rzecz - kobieta wyzsza jest tez wieksza. Znalam modelke 182cm wzrostu i tez szukala faceta \'wiekszego\',bo jak miala faceta swojego wzrostu a on byl szczuplej budowy, to ona miala szersze ramiona niz on! Ja teraz jestem w UK, tutaj ludzie sa niscy i irytuje mnie,ze wiekszosc facetow jest mniej-wiecej mojego wzrostu. A mam \'tylko\' . Coz, teraz 175 dla gimnazjalistki jest OK, bo chlopacy coraz wyzsi. Ja mam 30 lat i moj wzrost jest idealny,chociaz byl czas,kiedy chcialam te 5cm wiecej. Ale to tylko dlatego,ze chcialam byc modelka :D

Gość kobieta 174

Ja mam 169cm i uwazam ten wzrost za idealny. Na obcasie czuje sie wysoka. Mysle, ze 175cm to maks dla kobiety biorac pod uwage wzrost facetow (chyba przecietny wzrost. Nie oszukujmy sie, tak nas natura skonstruowala, ze mezczyzna woli nizsza od siebie kobiete,a kobieta wyzszego mezczyzne. Mam kumpele, ktora ma 190cm wzrostu i woli byc sama niz z nizszym. Twierdzi,ze miedzy innymi irytuje ja jak jej dlonie sa wieksze,niz dlonie jej faceta... Przegina,ale ja ja rozumiem. Majac 175cm po zalozeniu obcasa ma sie ponad 180cm, to jest duzo jak na kobiete. Poza tym kolejna rzecz - kobieta wyzsza jest tez wieksza. Znalam modelke 182cm wzrostu i tez szukala faceta \\\'wiekszego\\\',bo jak miala faceta swojego wzrostu a on byl szczuplej budowy, to ona miala szersze ramiona niz on! Ja teraz jestem w UK, tutaj ludzie sa niscy i irytuje mnie,ze wiekszosc facetow jest mniej-wiecej mojego wzrostu. A mam \\\'tylko\\\' . Coz, teraz 175 dla gimnazjalistki jest OK, bo chlopacy coraz wyzsi. Ja mam 30 lat i moj wzrost jest idealny,chociaz byl czas,kiedy chcialam te 5cm wiecej. Ale to tylko dlatego,ze chcialam byc modelka :D

Gość iren
Nie ważne ile wzrostu ma męższczyzna ważne żeby był męski i miał co męższczyzna musi mieć !!!!!!

Gość tez mam 175
Kociulinda popeiram cie w 100%.Sama mam 175 i wiem, ze kiedy wloze obcasy jestem juz za wysoka jak na kobiete.

Gość aix
kobieta 174 masz tyle to sie ciesz, ja ci nie zaluje :o bo ja tez jakos nie narzekam... musisz sobie ego jakos podbudowywac ? Jesli sie lepiej poczujesz... no to prosze bardzo :)

Prosze - raport GUS za rok 2004 :) Przeciętny wzrost poszczególnych generacji Młodsze generacje dorosłych Polaków osiągają coraz wyższy wzrost. Dotyczy to zarówno młodych mężczyzn, jak i kobiet. Statystyczna kobieta dwudziestoletnia mierzy 166 cm wzrostu, i jest wyższa od swojej matki o 4 cm, a od swej babki o 6 cm. Natomiast statystyczny dwudziestoletni mężczyzna mierzy 178 cm wzrostu i jest wyższy od swojego ojca o 4 cm, a od swojego dziadka o 7 cm. Ja osobiscie przy 169cm wzrostu uwielbiam jak facet ma minimum 185cm. I gdybym byla facetem podobalyby mi sie filigranowe kobietki. Moze tez kwestia gstu, moze wysokim kobietom nie przeszkadza to,ze ukochany ma tak samo duze dlonie,czy szerokie ramiona. Ja lubie stanac na palcach jak sie przytulam do ukochanego, lubie podniesc glowe,jak sie z nim caluje. Lubie utonac w jego ramionach :) I lubie jak mnie nosi na rekach ! Pozdrawiam i niskie i wysokie. Kobiecosc to pojecie szersze , niz tylko wzrost, czy waga, wiec nie przejmujcie sie zbytnio.

Gość kobieta 174
aix nie podbudowuje ego, stwierdzam fakt

Gość KASACJA............
a ja mam 1 cm :classic_cool:

ja mam 171 wzrostu i zakochał się we mnie chłopak co ma 160 :P.. ale jest bardzo przystojny, a jak jemu nie przeszkadza wzrost.. :) chociaż może jeszcze urośnie chopacy roznąc do 23 roku życia :P

Ja mam wysokich rodziców i otrzymałam w genach 178 cm wzrostu .:-) Dziękuję Bogu ,że tyle i uważam że taki wzrost dodaje mi uroku . Pozdrawiam wszystkie wysokie Panie ( i te mniejsze zresztą też ):-)

Gość ja mam 165 i bardzo sie ciesze
nie chcialabym byc wyzsza niggggddddy,