Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę to napisać

muszę to napisać

Polecane posty

Gość muszę to napisać

On jest nienormalny! Zamiast spędzać przyjemnie czas ze swoją o 10 lat młodszą, atrakcyjną, zadbaną żoną woli chodzić po cmentarzach z aparatem fotograficznym, a nocami grać w Gothica3. Usycham!!!!

ale przynajmniej facet ma pasję, fotografowanie popieram, natomiast gry zdecydowanie potępiam... weź mu schowaj płytkę rozruchową i zyskasz na tym przynajmniej jeden wieczór ;)

Gość no to niezlego wykręta
masz w domu ;)

Gość muszę to napisać
pasja pasją, a zona żoną i jakieś obowiązki wobec mnie ma, a płytki nie zabiorę, bo sobie pójdzie do kumpla grać. tak na marginesie: on ma 38 lat.

Gość ja agnieszka
A ja mysle ze lepiej ze ma wlasnie takie hobby niz gdyby nie mialmiec zadnego. W ten sposob koncentruje sie na czyms konkretnym, ma pasje i nie mysli o glupotach. Moj maz (34 lata) uwielbia playstation. czasem sie wkurzam ale wole by sie jak dzieciak pobawil sie tym a potem rozanielony opowiadal mi ile ludzikow pozabijal anizeli mial sie nudzic co mogloby poprowadzc go do glupot

Gość muszę to napisać
no jasne, lepsze to niż miałby jakieś nałogi, hazard albo kochankę, ale jakoś bardziej mi humor poprawia to, że moge to tutaj napisać. dzięki za komentarze, ale właściwie chodziło mi tylko o to, żeby to tu napisać. wiem, że inni mają gorzej i nie chcialam się skarżyć, tylko wyładować emocje (właśnie pojechał na jakiś wiejski cmentarzyk żydowski czy grekokatolicki-nie wiem)

Gość muszę to napisać
mam 166cm, ważę 55 kg,ale co to ma do rzeczy? sugerujesz, żem brzydka, gruba i w ogóle?