Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiia

Kobiety RYBY łączmy sie!!

Polecane posty

Gość gecko
27 luty:) witam rybki

Gość rybeczka z 10
ja tez jestem rybka z 10 marca! kto pbchodzi tego dnia urodziny??? czasami denerwuje mnie mój chcrakterek, na te czasy to mam za lagodny charakter czasami trzeba pokazac pazurki pozdrawiam wszystkie rybki 🌼

Gość rybeczka z 10
jejku no to chlapniemy w nasze urodziny :) juz zaniedlugo jak opiszesz swoj charakterek?

generalnie to chyba małpa ze mnie... albo inaczej poprostu mówie prawde ale tylko tą dobrą... staram się być twarda...ale czasem przemawia przezemnie wrażliwość to co zaczne doprowadzam do końca a jak Twój charakterek?

Gość allexxandra
nooo,charakterki to my mamy...:)

Gość późna ryba
18.03:)

Gość rybeczka z 10
jestem wrazliwa osoba ale jezeli ktos nadepnie mi na odcisk to potrafie pokazac pazurki. dumam w oblokach chociaz teraz mi sie to rzadziej zdarza ale jednak. latwo mnie zranic. jestem osoba ktora idzie na kompromis kiedy trzeba staram sie zyc z ludzi w zgodzie nienawidze klamstwa

Oj tak zdecydowanie rybki łatwo zranic...Czasem są za wrazliwe ale kiedy trzeba potrafia pokazac to swoją ostrzejszą strone :P Bujaja w obłokach ale to akurat ja uważam za pozytywnik ;)

Gość ja jestem rybą z 16 marca
i mam dość wszystkiego:( Chyba nie jestem marzycielką, tylko mam wieczna depresję i jestem frajerką, którą przestał kchać najlepszy na świecie i najwierniejszy facet:(😭

Moja droga nie tylko Rybki maja pecha w miłości...Ten facet poprostu nie jest ciebie wart pamietaj o tym 🌼 nie jest wart ani jednej łezki - nie doceni tego...🌼

Nie mam depresji, jestem bardzo, bardzo szczesliwa.... Marzyc tez potrafie, jestem silna i wytrwale daze do celu.... troche we mnie barana, a to dlatego, ze urodzilam sie miesiac za wczesnie i moim znakiem przeznaczenia jest baran... nietypowa ze mnie rybka🌻

I takie powinny być rybki :D Radosne i dążące do celu :D Buziak for you 😘

Gość sabina_balbina
Ja też jestem ybka z 16 marca,mam koleżanke z tego samego dnia i roku i na pewno naszą cechą wspólną jest intuicja.Gdzieś czytałam,że rybki mają eteryczną urodę-co to znaczy?Że tylko inne wrażliwe osoby ją dostrzegają?A może to jakaś aura?Wiem na pewno,że jestem niezdecydowana.POdobno jak ryby się gdzieś umawiają-to najpierw,owszem mówia że przyjdą,potem dzwonią,że nie mogą przyjść,po czym zjawiają sie w ostatniej chwili...Też tak macie?

hi hi, ja tak mam, czasami jak sie z kims umawiam, to mam straszna ochote gdzies isc, potem mi sie nie chce, a jak juz jest za pozno, to zaluje, ze nie poszlam, ale nie za kazdym razem tak mam, jednak zdaza sie:) ciekawe...

Ojj tak jestem niezdecydowana ale ni w takich sytuacjach. Nie jestems późnialska ale za to potwornie punktualna :D Niezdecydowana to jestem zazwyczaj gdy mam cos kupic :p Najpierw chce jedno, potem drugie a za chwile znów wracam do tego pierwszego i tak w kółki :P

tu nie chodzi o spoznialstwo, jesli chodzi o mnie, jestem az nadtwo punktualna i tego samego wymagam od innych. Po prostu szanuje czas swoj i innych i tego samego wymagam od ludzi, z ktorymi sie umawiam. Jesli chodzi o zakupy, to raczej szybko potrafie sie zdecydowac

wstrzyczasowymaczka - no to tego ci zazdroszcze :D Ja zazwyczaj ide na zakupy z kims zeby mi pomógł cos wybraz i zeby to krócej trwało :P I jesli chodzi o spotkania to też jestem punktualna :)

Witam Rybka 12 MARCA wrazliwa,pesymistka,romantyczka,slaba psychicznie,momentami niesmiala

Gość Magda=studentka
A ja jestem z 11 marca!Oj...cięzko jest byc rybą!Jak już tęsknie to się łzami zalewam...Mój Aniołeczek jest teraz w Anglii,a ja tesknie jak cholera.On-panna.Dziwne,nie?Dwie zupełnie rózne natury,ale jestesmy cholernie szczęśliwi...

Gość agocha
27 luty ... :)

Gość la la la la la
elo ja 19 lutego :) cechy wzorcowe dla rybek :)

Gość la la la la la
romantyzm, wrażliwość, bujanie w obłokach, roztrzepanie, nie pamiętam o rachunkach, o zakupach, o tym, że coś komuś obiecałam

No to kolejna ryba z 16 marca :) Witam serdecznie :) Fajnie tak poczytać o cechach, które i ja mam w sobie :) Pozdrawiam

1 marca- marzycielka okropna ze mnie, łatwo mnie zranić, nie lubię być oceniana i krytykowana, jestem wrażliwa, romantyczna i kocham wodę- od dziecka bym z wody nie wyłaziła :-D

Gość 15 marzec....
podpisuje sie pod wszystkim co napisalyscie :)...Pozdrawiam wszystkie rybki..:).