Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurek28Gd

Chciałem urozmaicić pożycie z moją żoną.... teraz od tygodnia zero sexu.

Polecane posty

Gość umieram
:D:D:D Pewnie się nie odzywa,bo popadła w afazję od nadmiaru wrażeń

Gość brunhildzia
zbok:P jak mi stary raz tak zrobił to go złapałam za małego aż mu oczka z orbit wyszły:P

Gość dosc dziwnie to brzmi
ale mozna zgwalcic nawet wlasna zone..........................................

jejku jaki idiota.....ty zanim sie wezmiesz za cos nowego to o tym poczytaj moze co.....wiesz, ze mogles jej wiezy rozerwac?? i moze cierpiec na nietrzymanie kalu?? jestes jakis uposledzony skoro nie wpadles na to by sie ja spytac i jakos sie do tego przygotowac....ale nie ty musiales myslec o tobie bo tobie sie wydawalo, ze jest fajnie... na miejscu twojej zony ucieklabym gdzie pieprz rosnie i nigdy nie wracala....

i jeszcze sie glupio tlumaczysz, ze nic takiego nei zrobiles....facet gdyby to byl foch...dawno by jej przeszedl...ale trwa juz tydzien:o naprawde jestes taki glupi czy tylko udajesz??:O

Gość facccccc
no dziwne zachowanie jest twojej zony chyba cos z nia nie tak

Gość panterka84
nieziemski jestes facet-i jescze sie dzisz ze sie nie odzywa,mysle ze teraz ma po prosu do Ciebie obrzydzenie,a podejrzewam ze jej nie przeproeiles wiec fuu ohydny jestes kazdy cCi to mowi wiec sie nie usprawiedliwiaj

Gość carolinka
Hm.. ostre są wasze wypowiedzi i zgadzam sie z nimi ale nie najeżdżajcie tak na biednego faceta. nie mial nigdy nic w tyłku więc pojęcia nie ma co zrobił nie tak. Prawda jest jedna- to kurewsko boli, próbowałam kilka razy i zawsze to samo. Nigdy więcej!

Gość Autorytet Moralny*
Ale o co chodzi - przeciez on chcial dobrze, nie wiecie, ze kobieta TEZ ma w odbycie punkt G ?

Gość no i sie sploszyl chlopina

Gość bianka260
tak ,ale mogl wczesniej zapytac

Gość Coneser
Kretyn społeczny do n-tej.Wystarczyło zaproponowac takie zbliżenie,powoli,na poczatku z olejkiem,kremem czym co nawilza i dopiero wtedy,a nie jak ludzie pierwotni "walka o ogien" walili na żywca co dopadli!Za kare wsadz sobie bytelke od szampana w dupe denkiem oczywiscie i powiedz,ze załujesz

Potraktowałeś ją jak szmatę ,a teraz chcesz żeby szmata z tobą rozmawiała? :( Dlaczego nie zapytałeś czy ona też tak chce tylko pchałeś w tyłek bez pytania? Cholera ale palant z ciebie :o większy nią ja.Aż mi lepiej :)

Gość qwertyu
czy wy wszystkie jestescie takie glupie ze dajecie sie nabierac na takie prowokacje? i to oburzenie - no nie moge, tu chyba same idiotki siedza - przydaloby sie wam obowiazkowe faldowanie mozgu przed daniem dostepu do netu

Gratuluję spostrzegawczości :) Ty to nie to co my sprasowane mózgi bez fałdek :D

Gość a ja ci powiem prawdę
sex analny sparawia okropny ból jeśli nie nasmaruje się dziurki i penisa[wkładając penisa trzeba to robić delikatnie i czasami jedno podejście nie wystarczy] więc nie dziwię się że twoja luba sie wiła mogło to nawet doprowadzić do uszkodzenia odbytnicy[poczytaj sobie o ubocznych skutkach sexu analnego].

po za tym jeśli to był wasz pierwszy stosunek tego typu a ty to zrobiłeś w taki sposób, bez żadnej delikatności hmmm.... to nie dziwię się że teraz zero sexu może poprostu ją teraz wszystko boli jesli zrobiłeś to w tak brutalny sposób... sprawiłeś jej ból i tyle i fizyczny i psychiczny nie przygotowując jej do tego

zanim rozpocznie sie sex analny powinno sie o tym najpierw porozmawiać z partnerką bo nie zawsze kobieta ma ochote na igraszki tego typu. Poruszono także kwestie gwałtu jęśli ona tego niechciał[pisałeś że krzyczała ale zbytnio cie to nie interesowało bo byłeś zajęty swoimi doznaniami, może krzyczała żebyś przestał] No ale cóż trzeba byść debilem żeby kochanej kobiecie zrobić takie świństwo....mówisz że to niby nie gwałt bo experymentujecie i jesteście małżeństwem, ale jeśli ona sobie tego nie życzyła i sprawiało jej to ból a teraz się do ciebie nie odzywa to jak najbardziej był to gwałt. Skojarz fakty "krzyk" i "brak rozmów teraz" czyli zrobiłeś to wbrew jej woli

Gość kiepski
TO JUŻ BYŁO KIEPSKA PROWOKACJA

Gość ogladacz filmikow
pewnie sie naogladales tych flmikow, tylko, gdybys sie przyjrzal temu uwazniej, to moze zauwazylbys, ile oni tam roznych kremow uzywaja. A ty jak tak, na sucho ja wziales? No, a choc wczesniej , dales sie jej wyproznic ? Wiesz co ? Debil jestes!

Gość provo jak nic
i to marne provo 1/10 za długość :p

Po pierwsze w dupe po raz pierwszy boli jak skurczysyn :( A niektóre np. boli zawsze, a po drugie to byla jej dziurka i nie miales prawa wkladac tam bez pytania. Boze czemu faceci sa tacy bez mózgowcy :( Zenada :o

Gość Swirjestesityle
Piep....prowokator ! Chyba ruskim czołgiem jej wjechałeś dzieciaku a nie fujarą ! Wy też takie doświadczone i dajecie się wkręcać ! Fantasta erotyczny z dzyndzelniem w nocniku !

Gość przecież to stary topik
Co Wy tu takie starocie odgrzewacie sprzed 3 lat? Facet dawno się pogodził albo rozwiódł :O

Gość hary
wsadz jej w dupe noge wtedy pomoże albo jakąś rure hehehe

Gość już rok wciskam
ja mojej zonie to od roku próbuje włorzyc w pupe i jeszcze cały nie wszedł - mówił że boli to kończe. jeszcze z 2 lata beczka oliwki i wejdzie i wtedy bede sie cieszył