Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutti

.....JAK POZNAĆ NIEŚMIAŁEGO FACETA ???????......

Polecane posty

Gość Brunetka Wieczorowa Pora
to wyzej to ja..

Gość smerfiku
Podolujmy sie razem ;P

ejjj ludziska nie dołucie się :) przecie mamy taką pikną pogodę ;) eee żadna ze mnie supermanka ;) ...wiedziałam ze jest niesmiały więc z góry założyłam, że nie będzie jakiś przedstawień ... zreszta nie wiem czy powturzę taki wyskok ...bo jak na razie to glowa boli bo zarylam w sufit ;) smerfiku ...łatwo ci powiedzieć.... wyczaj i podejć ...boshee chybam bym była żywym przykładem samozapłonu :O:D

a co do uśmiechania to też z tym mam problem taki że jak jakiś gość pprzechodzi to ja niby rozmawiam z kumpelą ale taki usmiech szczelam że odrazu wie ona o co chodzi heh :O...a tak wprost do faceta poprostu nie mogę nooo :(:O lece na drugie danie ...;)

Brunetka Wieczorowa Pora ....nie dołuj się nio :) nie masz nikogo upatrzonego????????

Gość rilly
no wlasnie dziewczyny, bo tak sie nad tym zastanawiam, jak kogos poznac kiedy sie nie ma punktu zaczepnego. np, dziewczyne na ulicy, w autobusie, ....pozatym wiecie, zapoznac sie to jeszcze pol biedy, pogadamy kilka minut i co ?? prosto z mostu prosic o numer telefonu, zeby sie potem nie okazalo ze nie spotkam tej osoby przez najblizsze pol roku. dziewczyny co sadzicie ???

rilly ...jak wam się miło rozmawia to spytaj się cczy chciala by sie jeszcze z tobą kiedys spotkać, jak sie zgodzi to normalnie w swiecie spytaj sie o telefon :)...tylko musisz wyczaić czy dziewczyna jest zainteresowana... ...a co do autobusu..jak musisz wysiąść wcześniej to zaryzykuj i pojedź dalej by dłużej wam się gało :)

Gość rilly
"tylko musisz wyczaić czy dziewczyna jest zainteresowana..." hmmm troche tajemniczo to brzmi, ale chyba rozumiem.

rilly ...haha to się cieszę że rozumiesz ;)...a może ty masz pomysł na nieśmiałych chłopaków? :)

ja juz nie wiem dlaczego ale zauważyłam, że zwracam uwage tylko na nieśmiałych i pokręconych :O;) ....heh swój swego przyciąga :P :D

Gość rilly
tzn po prostu domyslam sie ze wyczuje to w praktyce, czy jest "zainteresowana" hmmm. ...a co do Twojego pytania, uderzaj, po prostu uderzaj, a jak to juz sprawa drugorzedna. bo jak sie moge domyslic, to taki "niesmialy" nic nie zrobi

Gość rilly
ale czytalem od poczatku i jestem troche w szoku, zeby uciekac przed dziewczyna kiedy ta podejdzie i zacznie rozmowe ??? ale elementy.

Tez jestem niesmialy i pamietam jak na studiach jedna dziewczyna chciala mnie poznac - wdzieczyla sie, mowila czesc itp...i to bylo widac ze jej sie podobam. Inna z kolei zapraszala na herbate do pokoju, a ja nic - skonczony kretyn. A naprawde byly to bardzo ladne i inteligentne dziewczyny. Co ja bym dal zeby cofnac czas. Tak chcialbym zeby w Londynie miec takie "mozliwosci".

Gość smerfiku
Nutti cos podobnego znalazlem :) Mirroring' to są metody do podświadomego osiągnięcia 'rapporta' ('Rapport' - aprobata wzjaemna), robiąc to samo co kobieta. Np jeśli ona głęboko oddycha, też oddychasz głęboko, jeśli ona nachyla głowę do ciebie ty też nachylasz głowę do niej, jeśli ona rozmawia powoli ty też rozmawiasz powoli. może brzmi głupio, ale tylko powtarzać fizyczne akcje trzeba tak żeby ona świadomie tego nie mogła zauważyć, jej mózg to na pewno zauważy Wink Fizyczny 'mirroring'(fizyczne powtarzanie) robisz po 10-15 sekundach po tym jak ona coś zrobiła. Natomiast słowa które ona często używa, możesz uzywać kiedy chcesz i to też daje jej uczucia głebokiego zrozumienia, tego że jesteś jej "pokrewną duszą" i dzielisz jej uczucia.

Gość rilly
osobiscie uwazam, ze najwyzej nie bedzie zainteresowany/a ale najgorzej ja juz ciekawy "obiekt" jest zajety :/

Gość dark wings
pozyczcie cos od takiej osoby, notatki, dlugpois, flamaster, ogien, zawsze mozna oddac i cos powiedziec

Gość za dużo poradników
dla podrywaczy opartycz o manipulacje czytasz smerfiku. Chciałbyś się dowiedzieć że jakaś dziewczyna podoba ci się tyko dlatego bo stosuje takie metody :D No chyba że ma to być związek na 1 noc :) A nieśmiałego faceta podrywa się tak samo jak śmiałego, no chyba że jest zaawansowanym przypadkiem to wtedy minimum 3 lata starań ale żadnych gwearancji na efekt

Gość smerfiku
Co do przeszlosci -dawno dawno temu-Chodzilem na imprezy poznawalem duzo dziewczyn ladnych a nawet pieknych tak bylem nimi zainteresowany ale u niektorych nie mialem nawet szans :(Mozna powiedziec ze bylem odwazny pewny siebie.Teraz zmienilem to wszystko i kieruje sie glosem serca a nie dekoltem krótka spodniczka czy massa kosmetykow na twarzy.I powiem wam ze teraz wlasnie te Lale u ktorych nie mialem szans teraz zaczynaja sie do mnie usmiechac ale stracilem pewnosc siebie chodz one przestaly mnie krecic.Teraz jak patrze na dziewczyne to nie interesuje mnie ona znacznie od gory do dolu(no ale nie przesadzajmy:) tylko staram sie zajrzec w jej wnetrze.Ale problem w tym ze jestem niesmialy;/

smerfiku ...słyszałam o tym tzn o tej synchronizacji gestów i coraz bliższej odleglości ...ale to powinno wynikać samo z siebie ...bo inaczej to nie wyjdzie naturalnie np. take powtarzanie słow czasami dla rozmówcy moze być irytujące lub odebrane jako przedrzeźnianie :/ Żabi kruk ...oj jjj ojjj ;) no widzisz co straciłeś ;)sorki ale przypominasz mi tego poznanego przez gg ...on też nie chciał mnię poznać chodź naprawde nie bylam jakas chamska czy irytują etc ;) ale dla ciebie jako faceta to powinno cię tylko motywowac ....my nie gryziemmmm !!!;) rilly fakt element nie do rozgryzienia :/:O:)

Gość dark wings
nutti, moze naprawde go nie interesowalas, to tez jest mozliwe,

3lata????????????????????!!!!! OMG!!! no co ty? to ja już osiwieję przez ten czas;)zmarszczki mi się zrobia i zacznę sie potykac o własne nogi ;)

Gość to poradzcie moze
jak niesmialy facet ma sie zabrac za dziewczynę. Ta sama uczelnia, inny wydzial Nie kazcie mi nic mówic, bo to dla mnie najgorsze, bede sie plątal. No dobra, mogę trochę mówic , ale mało . Nie wiem jak zacząc. Dajcie kilka najlatwieszych i skutecznych sposobow.Patrzec za długo tez mi głupio , a tym bardziej potem sie odezwać. Jestem wysoki, wygladam i ubieram sie normalnie, nie odstraszam, tylko nie moge sie przemoc,zeby zacząc mówic.

Inna historia - przez dlugi czas ( moze rok ) bylem na gg z pewna dziewczyna. I w sumie pasowalismy do siebie. Troche ja zaskakiwalem wiedza np. o moim regionie czy czesto klikalismy o polityce. I w jakis sposob wykrecalem sie od spotkania. No i sie nie spotkalismy. A ona ma teraz chopaka.

Gość smerfiku
Spozniles sie stary nie ma na co czekac ale dla niesmialego to dopiero wyzwanie

dark wings ...a wyobraź sobie taka sytuacje: siedze sobie na uczelni z kumpelkami nagleon przechodzi ...mówimy sobie czesc-czesc (juz po rozmowie na gg) idzie on do drzwi na faje ale nagle zatrzymuje sie koło tablicy ogłoszeń i zaczyna sie pomalutku wychylać i jak nie widzi że patrzę to całkiem się wychyla i mnię obserwuje ...kumpela w tedy miała uwaw po pachy... innym razem ..siedzę mniejwiecej w tym samym miejscu ...czesc-czesc ...oczywiscie...potem go nie widze więc myslę że poszedł sobie zaczynam uzupełniać index a tu kumpela mówi\"jakie to chore boshhhe\"..ja nie jaże o co biega patrzę a on na wprost sie gapił caly czas na mnie :O i o co tu chodzi?

Gość smerfiku
A jak myslicie czemu poznawanie dziewczyny na jedna noc jest latwiejsze od poznania na dluzej??

Gość rilly
nutti: on ma jakis problem psychiczny smerfiku: to zalezy jaka dziewczyna, wiesz, na wiejskiej dyskotece to zaraz wyrwiesz

Gość smerfiku
hahah nutti ale ten gosc robi podchody moze nastepnym razem spytaj sie go co sie tak patrzysz(i sie usmiechnij)

Gość smerfiku
rilly no fakt jeszcze jak podjade moim civiczka ale to mnie juz nie kreci chcialbym zaczac normalnie zyc!!!!!! znalezc swoja druga polowke

to poradzcie moze ...jest może u ciebie jakiś sklepk? jeśli tak to np jak ona pujdzie cos kupić to ty tez poleć po np. co chcesz zreszta :) ...i jak ona bedzie wychodzić to udawaj ze wchodzisz jej w drogę tzn...no wiesz chcesz jej ustąpić ale niechcacy kierujesz się w tą sama stronę :D potem sie usmiechij i walnij coś śmiesznego np. że powinni tu sygnalizację swietlną jakoąś dla ciebie umieścić ;)