Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutti

.....JAK POZNAĆ NIEŚMIAŁEGO FACETA ???????......

Polecane posty

Gość chyba dlatego ze
wyrywanie kogoś na noc jest prostsze że musisz zrobić tylko na krótko dobre wrażenie. I cech które nie przeszły by w dłuższej znajomości są nie istotne, 2 osoba nawet się nie dowie :D

Gość smerfiku
Sygnalizacje dla niesmialych :)hihihih

taak trochę mnie to męczyło więc sie spytałam o co chodzi na gg i powiedział że nie musi mi się z tego tlumaczyć :/...troche mi go szkoda bo na gg mi się znim miło gadało i nie wiem dlaczego taki jest ...ale juz powiedzzialam sobie że nie mogę juz tak z nim postępowac i dalam sobie spokuj :) no ja też czekam z utęsknnieniem na tą połówkę :O :)

Gość rilly
nutti a skad jestes???

Gość a po co wam nieśmiały facet
większośc kobiet raczej ucieka od niezaradnych gamoni. Taki ktoś raczej kariery nie zrobi, prezesem nie zostanie :P. Koleżanki też nie będą zazdrościć, kwiatka nie da bo będzie się wstydził kupić :P, zanim cię pocałuje mine rok, a żeby pójść do łóżka będziesz musiała go zgwałcić :P

Gość rilly
a po co wam nieśmiały facet : he he he ehehhe :) :) :)

Gość rilly
uuuu :( okolice poznania

a po co wam nieśmiały facet ...a ja lubie nieśmiałych i skomplikowanych noo:P

ooo troszkę daleko ;) juz się bałam że piszę o tobie i się połapałeś haha :D;) ale jak chcesz pogadać to daj gg :)

Gość dark wings
nutti, jak lubisz skaplikowanych to dalej sie staraj o tego co sie czai, tak wlasciwie to ciekawe co mu jest, druga sprawa to moze tez wrogo reagowac na twoje pyania, taka reakcja obronna

Gość rilly
napisz na maila pawel1981@interia.eu

Gość smerfiku
a po co wam nieśmiały facet większośc kobiet raczej ucieka od niezaradnych gamoni. Taki ktoś raczej kariery nie zrobi, prezesem nie zostanie . Koleżanki też nie będą zazdrościć, kwiatka nie da bo będzie się wstydził kupić , zanim cię pocałuje mine rok, a żeby pójść do łóżka będziesz musiała go zgwałcić hahahaha podobalo mi sie to :) Co do kariery od 15 roku zycia pracuje moja pensja z roku na rok jest coraz wyzsza prezesem moze nie jestem ale sierota tym bardziej wstydzic kupic kwiatka raczej nie jezeli to jest drugie spotkanie pocalowac po odprowadzeniu do domu ale nie na pierwszym spotkaniu a jezeli chodzi o sex to nigdy na pierwszym spotkaniu nawet jak bedzie chetna 'To ja juz pójde herbatka sie skonczyla' jak powie bym został odpowiadam nie nie musimy sie lepiej poznac za trzecim razem jest tak napalona ze sama sie rozbiera :)

dark wings ...też się zastanawiałam nad ta reakcją obronną :/..ale juz sobie wyjaśniliśmy tzn on napisał wcześniej że chce zakończyć tą znajomość na tym pozimie ....a potem zacZął swoje gapienie się :O

Gość dark wings
smerfiku, widze, ze amsz zasady :D

Gość dark wings
nutti, moze wymiekl a traz probuje jeszcze raz, trudna sprawa, moze poprostu wystarczy byc obojetnym i nie robic sobie nic dopuki sie nie oswoi, tak jak kotek, nie probuj glaskac to przyjdzie

rilly ...poszło ;) dark wings ...on już tak z 3lata ..a że zagadałam i on tak chciał to juz jego sprawa ...jakby co to teraz on musi się postarac bo ja juz dalam sobie siana ;)

Gość smerfiku
tzn on napisał wcześniej że chce zakończyć tą znajomość na tym pozimie ....a potem zacZął swoje gapienie się Jezeli napisał ze chce zakonczyc znajomosc na stopniu na ktorym staneliscie a potem sie patrzy na Ciebie w ten sposob wystawia cie na probe, moze chodzi mu o abys sie bardzie otworzyla

Gość dark wings
moze woli podziwiac z daleka, czasmi ludzie sa dziwni, masz racje ze dalas sobie siana

nasz Adaś znowu wygrał yeeeeeeeeeee!brawo! ok!lecę z pieskiem bo mi tu zaraz coś zrobi na złość ;)

taaa gapić to on się gapi cały czas przed i po tylko teraz z większa częstotliwością :O ...idęęę bo pies zaczyna się dziwnie na mniegapić ;)...ale wrócę :)

Gość smerfiku
Jak ktos ci wpadnie w oko i bedzie z pieskiem pusc swojego ze smyczy pewnie podleci do tamtego moze cos sie uda :P

co do puszczenia mojego pieska na wolnośc to by było ryzykowne bo jak mu się nie spodoba osoba to trzeba potem po karetke dzwonić ;) a tego bym nie chciała :)

Gość BUSINESSWOMAN
BRAK MU BĘDZIE ODWAGI ABY PRZELECIEĆ CIĘ NA PIERWSZEJ RANDCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość najprawdopodobniej spanikował
a teraz żałuje :P albo liczy że będziesz o nigo walczyć najlepiej na gołe klaty z koleżankami :D dobra już się nie nabijam z twojego nieszczęścia :D

Gość jeśli facet nieśmiały
to spróbuj na pieska :classic_cool:

Gość w sile wieku
Nie czytałem całego topiku ale jak nadal się nie znacie to może poproś jakiegoś waszego wspólnego znajomego, albo znajomą żeby was ze sobą poznali.

Gość same wykrzykniki
-> idęęę bo pies zaczyna się dziwnie na mnie gapić Może też się zakochał ???