Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostra25

na ostro...gdzie są granice?

Polecane posty

razem z moim facetem lubimy seks, mamy podobne upodobania i wszytsko bylo super az do niedawna. otoz od jakiegos czasu moj mezczyzna w trakcie milosnych uniesien staje sie bardzo agresywny, kiedy jęcze krzyczy ze mam sie zamknac, zatyka mi usta, nazywa kurwa, ostatnio nawet dostalam w twarz! niby zaraz mnie caluje i mowi ze go to podnieca i zebym sie nie przejmowala, ale mimo wszytsko nie moge. nie wiem jak mam to traktowac, czy jak male zboczenie, cos na co mozna przymknac oko? bo normalnie w zyciu codziennym jest dla mnie kochany i nigdy by na mnie reki nie podniosl, dlatego tym bardziej dziwi mnie to zachowanie!?

Gość dadasftgsg
skoro zle sie z tym czujesz to znaczy ze Twoja granica zostala przekroczona

Jestes jego własnością i może robić z Tobą co chce. Wy to lubicie chociaż niektóre do tego się nie przyznają.

Gość on jest nienormalny
pozwalasz na walenie po mordzie, potem na gwatł, itp. chora jestes

Gość przykro mii
on ma zadatki na gwałciciela :( przykro mi...

Gość przykro mii
bo wiesz jest rznica miedzy np"rznij mnie mocno" a przemoca fizyczna!Nad tym trzeba panować, owszem niektorzy lubią się podrapac, poszarpac ale "zamknij sie kurwo" + bice to chyba coś na kształt gwałtu :(

no wlasnie dziwne to jest dla mnie, bo nigdy sie tak nie zachowywal. dlatego nie wiem czy traktowac to jak ekstrawagancje czy pocztek tortur ?:O

Gość przykro mii
A ile jestescie razem?

Gość przykro mii
Kurcze wiesz ja mam mieszane uczucia b też lubie ostry seks ale mam za małe doświadczenie żeby się podzielić - u mnie z 2 partnerami były tylko takie tam szarpania i teksty typu "zerżnij mnie w dupkę" :)

Gość Może myśli że Ty tak lubisz...
...po prostu pogadaj z nim, że Ci się to nie podoba i tyle, a nie się wyżalasz na forum :-O

Gość przykro mii
Hmmm ale w innych sferach nie zauwazylas zeby bylo coś nienormalnego? dziwne że po 3 latach dopiero tak się zmienił w łózku ...Czy on gólnie jest jakiś agresywny?

Nie rzucaj. Powiedz,że tak nie lubisz i nie chcesz, bo może on myśli, że właśnie o tym marzysz. Jeśli to nie podziała - odejdź.

Gość przykro mii
Bradzo dobrze ze napisala na forum - moze znajdzie kobete ktora ma takiego partnera i jjej powie czy to jakos dalej sie rzwijalo czy pozostalo w sferze wulgarnych wyzwisk i poszarpywań

tu nie chodzi o to ze sie wyzalam. chcialam po prostu zapytac na forum o wasze doswiadczenia, przeciez nigdzie nie napisalam ze jestem taka biedna bo moj facet mnie torturuje!!:O tez nie mam zbyt duzego doswiadczenia, moj partner i ja lubilismy zawsze namietny seks, ale nigdy nie nazywal mnie obrazliwie ani nie uderzyl(!), ostatnio nawet chcial zebym i jego uderzyla(?!)

Matko...już gwałciciel,psychopata... Czy zazwyczaj rozmawialiście o tym czego chcecie,czy to były takie spontaniczne zabawy?Bo może on po prostu sponatnicznie przesunął granicę....może myśli,ze Tobie to się podoba,tak jak inne rzeczy na które sobie pozwalaliście?A może troche się zagalopował... W sesksie dwojga kochających się, dorosłych ludzi dopuszczalne jest wszystko co OBOJGU daje satysfakcje, jeśli coś jest sprzeczne z naszymi oczekiwaniami mamy prawo postawić granice, a partner musi to zaakceptować. Meślę, że powinnaś z nim szczerze porozamwiać i powiedzieć jak się z tym czujesz...może on nie zdaje sobie sprawy, że przesadził.

moze masz racje ze sie zagalopowal.. eksperymentujemy, on lubi kiedy ubieram sie w sexi ciuszki, ale zawsze to bylo za zgoda obojga. tym bardziej teraz mnie zaskoczyl ze w trakcie stosunku zaczal sie tak zachowywac.. porozmawiam z nim zatem..

oj no....ja też Was prosze...fakt,że gdyby mnie mój mężczyzna uderzył to nie uznałabym tego za spontaniczną zabawę, ale to zależy jaki ludzie mają układ, a Ostra pisała, że oni sobie na wiele pozwalaja w tych sprawach...dlatego tak to ujełam. Zdecydowanie z nim pogadaj, i powiedz, że bicie Cie nie kręci...powinnien to zrozumieć.

Ej czy Ty jesteś tępa? On dominuje taka jest samców natura, jak ci nie pasuje to spierdalaj!!!!

Gość przykro mii
Miecio jestes zbyt wulgarny

A ostra to chyba jesteś tak dla checy? Chyba nikt Ciebię wcześniej porządnie nie wychędożył :)

wiem ze dominuje i wiem ze to lubi ale nie zyjemy w sredniowieczu i nie jestem jego wlasnoscia. zastanawiam sie gdzie to moze nas zaprowadzic czy nie za daleko..

Całe życie jest wulgarne a wy tylko je rozmieniacie na drobne!!!!