Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mobilka

Dosyć dzwigania zakupów!!! Jaki samochód polecacie? Muszę coś kupić!

Polecane posty

Gość Mobilka

Muszę kupić sobie samochód najlepiej do 20 tys i rocznikowo najmłodszy i oczywiście jak najmniej awaryjny. :) Mój maż zabiera nasze autko do pracy no bo musi czymś jezdzić a ja dwójka dzieci, wózek i zakupy czasmi wygladam jak więlbład. Ciekawa jestem Waszych opinie, jakie samochody sprawują sie Wam najlepiej. Na co uważać kupujac używany samochód? Czy któraś z Was się już ancięła? A moze któraś uczciwie chce sprzedac swój samochód? Jestem z mazowieckiego pozdrawiam Mobilka Mój kontakt: samson1976@wp.pl

Gość studentka od siedmiu bolesci
ja bym chciala toyotke yaris;)

Gość Mobilka
Ja też myslałam o Yarisce :) Mobilka

Gość Mobilka
Raczej mały samochodzik wiec kombi odpada, taki na zakupy zeby wszedzie zaparkwoać i koniecznie 5 dzrzwiowy, bo dwójka dzieci :)

Gość a może tak coś innego
Toyota Aygo, Citroen C1, albo np. Fiat Panda?? Kupujemy właśnie nowy samochód, Citroena C1 wersja Desire. Koszt tego autka na promocji to 32000, silnik Toyota, zawieszenie Toyota i skrzynia biegów Toyota. Piszę o tym, gdyż np. podobnie wyposażona Aygo kosztuje obecnie 6 tys więcej. Polecam "cytrynkę", jest świetna super się prowadzi, bezpieczna, pali maleńko 4,6 w cyklu mieszanym, przyspiesza do setki w 12 sekund:) Polecam

Fiata Pandę nowego kupisz już za 28 tys, gorzej wyposażony. Może Panda??

Gość Mobilka
Dzięki za radę nad Pandą też myślałam, ale szkoda mi pieniedzy na nowy taki 2-3 letni to by mi odpowiadał.

Wiesz... zainteresował mnie Twoj temat. My o tym wiele myśleliśmy i cóż... doszliśmy do wniosku, że 2,3 letni właśnie się gorzej opłaca. Najpierw uważaliśmy, że wyjeżdzając z salonu nowym, juz na nim tracimy, ale.... ale pzrecież mamy całkiem nowe auto. A taki, mający 2-3 lata jest wlaśnie po gwarancji...' Szukaliśmy 2-3 letniej Yaris i albo była po leasingu firmowym, czyli mająca gigantyczny kilometraż, albo była w cenie nowego Citroena, stąd wybór nowego. Warto się nad tym zastanowić Pozdrawiam:)

Gość tigra.
TYLKO TYLKO ZAWSZE ZAWSZE -MERCEDES ML 400 MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA .JESTEM BLACHARĄ I KOCHAM TO . NA ZAKUPY I NIE TYLKO , BOŻE WSZEDZIE !!!!!!!!!!

Gość Mobilka
Ja aestem zniechecona kupowaniem nowych bo mieliśmy nowe autko Seicento i mielismy stłuczke tak poważną zę samochód do kasacji i po trzech latach dostałam za niego 11 tys. a kosztował mnie koło 26 już nie pamietam bo to była wersja Brush. I to mnie zniecheca do nowych, bo zaraz bedzie ryska czy coś i sie chodzi i na to dmucha i chucha. Sama nie wiem juz mnie meczy ta sprawa, pewnie pojade na pomozre bo tam taniej w przyszły weekened i bede szukac po komisach.

Gość Mobilka
Ładna ta Pol-ówka

Gość Mobilka
Tigra mnie sie tez ten mercedes ML 400 podoba. ale niestety przekracza moje możliwosci finansowe hiihi no chyba ze chcesz mi takiego podarwać :)

Gość Mobilka
Wielbiciel a powiedz mi skad można mieć pewność ze przebieg jest prawdziwy, albo że ksiazka serwisowa jest nie podrobiona. Sama wczoraj sprawdzałam i na allegro można bez problemu je kupić. To jest najgorsze ze nie masz pewności tego co kupujesz.

! rok-ok.do 15000km Najlepsze było Tico ,choć słaba blacha na stłuczki .no i jest teraz Matiz,ale to już nie to ! W każdym baż razie ; poj.; 1000cm3 5 dżwi ( pojemny bagażnik ,(tak właśnie jak w Tico ) Dobra widoczność przez przednią i TYLNĄ szybę !!! to samo w lusterkach ! Dobra wentylacja (czasem samochód niby duży a w środku jakoś tak duszno ! No chyba że jest klima ,ale nie wiem jak to zniosą dzieci ??? ABS -dla kobiety Jasny kolor -samochód w lecie strasznie się nagrzewa w czasie robienia zakupów i trzeba wietrzyć ! Fiat PANDA ???

Gość tigra.
MOBILKA - JAK tylko lotto bedzie moje .

cena -wytrzymałość -spalanie-miejsce w środku-awaryjność . Przynajmniej Tikuś mojej Matki ! Wada to delikatne zawieszenie -ale po mieście ! Szkoda że nie dają tak jak w Suzuki silnika 1000 !

Wybacz Yogi, ale Polo czy Yaris deklasują Tico pod każdym względem poza ceną. W Tico nawet ABS-u nie ma :o a gdzie tu mówić o klimatyzacji, poduszkach, mocnym silniku itd.?? :o Zejdź na ziemię.

Wielbiciel Matka kupowała w 97r i zapłaciła wtedy chyba 23 tys. i nawet teraz nie zamienilaby go na nic innego ;zwłaszcza widok z samochodu dla niej jest idealny ( niski wzrost ! ), a po Maluchu to limuzyna ! :D Sam go też używam i np. w tamten Sylwester jechałem za Opole i był śnieg -ja nawet 90 km/h ,a inni do 60 -ciu I nie to ,żę jestem wariatem drogowym ,tylko ,żę w Tico jest super zrównoważony środek ciężkości ,napęd na przód ,do tego zimówki i CAŁY czas \"czuje\" się drogę ! Znajdż jakieś Tico z dobrym silnikiem i zbieżnością i przejedż się ze 100 km -przekonasz się ! Aha ! Klimę już widziałem w Tico i elektrykę ,nawet na Allegro można kupić !

Gość bara bara
tylko i wyłącznie c-15 zmieścisz wsztstko???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Żania
dość dźwigania i korków, tłoku , kolejek - www.a.pl