Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka_1982

Kochałam się z 3 panami jednocześnie

Polecane posty

Gość drogi stoolejarku
najgorsze jest to, że takie kurwiszcza wypisuja prawdy o "wszystkich" kobietach publicznie:o Dla mnie nie jesteś kobietą, tylko kurwą:o Nie wypowiadaj się za innych, bo jak widać wiele z nas by się tak nie szmaciło i wcale o tym nie marzy:o Nie tylko NIGDY nie ruchałabym się z nikim oprócz mojego męża, na pewno nie na jego oczach, ale i poza jego widokiem. W ogóle, nawet gdybym była wolna, na pewno nie pozwoliłabym, żeby mnie ktos grupowow posuwał w dupsko, nie mówiąc o tym, że nawet z najprzstojniejszym facetem nie poszłabym do łóżka dla rozrywki czy sportu:o Dlatego rób co chesz, mnie to wisi, tylko nie wypowiadaj się o innych. Niektórym kurwom nie mieści się w głowie, że nie każda kobieta traktuję samą siebie jak ścierwo do jebania i potem przez takie idiotki jest pełno gwałtów, patologii, kobiety nie są szanowane a niektórzy idioci nie widza nic złego w łapaniu za tyłki i niewybradnych komentarzach....:o Lubisz pisac o sobie i mężu, który szczytuje widząc, jak cię ktoś posuwa jak szmatę- spoko. Tylko nie wmawiaj innym, że każdy normalny mężczyzna tego chce i że każda inna kobieta o tym marzy:o🖐️

No własnie myślałam, że to jest forum erotyczne a nie dewocyjne. Możecie się ze mna kompletnie nie zgadzać ale po co te bluzgi. Przecież ja nikomu nie każę tego robić. Każdy ma wolny wybór.

Gość moja zona tez ma takie
fantazje, moze je kiedys zrealizujemy:)

Mnie własnie lektura tego forum przekpnała do takich igraszek. Kiedyś cos takiego nie wchodziłoby w ogole w rachubę, czułam do takich osób obrzydzenie ale jak widać tylko krowa nie zmienia poglądów :)

edyto a jak to sobie zorganizowaliscie? skad Ci dodatkowi uczestnicy, gdzie sie spotkaliscie itd? co z "bezpieczenstwem", no i anonimowoscia jak sadze:)

Z przyczyn technicznych ograniczam się tam tylko do komentowania różnych postów :(

Poznaliśmy sie przez internet. W sumie była to inicjatywa mojego męża. Najpierw były rozmowy przez gg potem panowie przesłali swoje fotki no i w końcu zrobiliśmy to :) Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to wszyscy byli zabezpieczeni tylko lodzika zrobiłam im bez:) O anonimowośc się nie obawiam dlatego, że panowie byli z innych miast.

ja tam nawet nie moge znalesc dobrych kandydatow do zabaw przez net, a co dopiero in real:) sami samarkacze co nie umieja sklecic dwoch zdan:) ciezka sprawa, a Ty opisujesz to jako takie bezproblemowe;) ile trwalo od momentu podjecia decyzji do momentu realizacji?

eheheeh no szkoda, ja po paru miesiacach rozgladania sie w temacie, dochodze do wniosku ze to jest jednak bardzo trudna sprawa:) nawet mi sie nie udalo znalesc kogos rozsadnego zeby mi zonke troche podkrecil w rozmowie na gg czy cos w tym stylu. byly jakies tam proby, ale sie nagle okazywalo ze chlopcy jacys tacy niesmiali :(

Nie ma co narzekać ;) Mogę \"podkręcić\" trochę Twoją żonę, jeśli sobie tego życzysz :classic_cool:

OrAnVag a prosze Cie bardzo:)

Pewnie nie odpowie, ale jak to w życiu ... wszystko się zdarzyć może ;)

Kobiety w ogóle mnie nie kręcą i nie wiem czy zgodziłabym się na druga kobietę w łóżku. Może i tak ale wątpię aby mi sie podobało. Jestem w 100% hetero i klimaty bi mnie nie kręcą

poszedl email

do Maanam, leczysz w ten sposob swoje kompleksy, czy zazdroscisz realizacji fantazji o ktorych Ty nawet boisz sie pomyslec?

Maanam dlaczego sugerujesz, że mój mąz ma smaka na facetów? to niedorzeczne co piszesz. mój mąz jest w 100% hetero i faceci go nie interesują tak jak mnie nie interesuja kobiety. Co bym zrobiła gdyby zaproponowal mi układ 3 kobiety i on? Chyba nie byłabym zachwycona ale może zgodziłabym się nie wiem. Na razie w ogole nie ma takiego tematu więc nie chce gdybać.

i super, zycze Ci wszystkiego najlepszego, ale dlaczego obrazasz tutaj ludzi? ktos kto jest szczesliwy raczej jest dla innych przychylny a nie ocieka nienawiscia! ktos Ci tutaj krzywde zrobil? przeciez Ciebie to w zaden sposob niedotyczy!

Maanam jego nie kręca faceci tylko kręci go sytuacja kiedy trzech facetów mnie posuwa w tym i on. Kiedyś te jego pomysły mnie denerwowały a nawet oburzały ale spróbowałam i nie żałuję. To chodzi tylko o czysty seks bez żadnego zaangażowania. Powiem ci tylko, że miałam naprawde dużą frajde z tego i nie zrobiłam tego wcale dla męża tylko dlatego, że sama tego chciałam ;)

Gość ToMeK_
było fajnie, jutro wpadne z butelka szampana (dorato) i zrobimy poprawke z rozrywki:classic_cool:

Gość Ksiadz Proboszcz
Czekam na Ciebie :classic_cool:

Gość antekkk
edytka opowiedz jak to robiliscie?