Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaella2

PRZEGRALAM SWOJE ZYCIE

Polecane posty

Gość Rafaella2

Gość znowu to samo
Rzucił Cię? Znajdziesz nowego?

Gość jak wszyscy na Kafeterii
witaj w domu 🖐️

Gość Rafaella2
14

Gość Rafaella2
14 MIESIECY TEMU MNIE ZOSTAWIL. OD TEGO CZASU DOROBILAM SIE: ZAWALONYCH STUDIOW PRZEWALILAM KUPE KASY NA ALKOHOL I IMPREZY WPAKOWALAM SIE W ZLE TOWARZYSTWO STRACILAM DAWNYCH PRZYJACIOL NIE MAM PRACY ZA TO MAM DEPRESJE I NIE WIDZE WYJSCIA

Gość Rafaella2
UP

a wiec juz czas aby sie zastanowic nad swoim postepowaniem i wziac w garsc zycze powodzenia:)

Gość wez sie w garsc
chyba nie wiesz co to prawdziwe problemy :O

Gość Rafaella2
MIESZKAM ZA GRANICA W DODATKU NIE WIEM JAK TO WSZYSTKO POUKLADAC

Gość Hela w onucach
to se wez linę i się wybujaj tak porzadnie za wszystkie czasy . jak sie bawic to sie bawic.

ok, nie jest tak zle jak moglo by sie wydawać pamietaj, ze zawsze moze byc gorzej docen to co masz-rodzine, zdrowie! studia???z tego co wiem nigdy nie jest za pozno. ja tez przez bylego mam rok w plecy...albo raczej przez swoja glupote bo nic nie bylo wazniejsze od niego. praca?jest ciezko ale szanse zawsze sa jesli tylko nie krzykniesz tysiecy funtow;) przyjaciele...no coz...z tym juz gorzej...chociaz nic nie tracisz probujac odnowic znajomosci przyznajac sie na wstepie do swoich bledow. Depresja? jesli rzeczy zaczna sie ukladac po Twojej mysli minie...

Gość Rafaella2
przyjaciol nie odzyskam wiem to

w takim razie poszukaj nowych. jesli dorwiesz prace zapewne poznasz sporo ludzi, chodzby wspolpracownikow.swoja droga dlaczego jestes za granica?nie mozesz wrocic do Polski?no chyba, ze cala familie tam masz to sprawa jasna jedno jest pewne, Twoje zycie nie jest przesadzone. ile masz lat?

Gość Rafaella2
mam 23 lata z mama nie rozmawiam wyrzekla sie mnie jest alkoholiczka moj tata jest tu cvhwilowo ale nie mamy konaktu moj byly tu mieszka przyjechalismy razem a teraz mam go na wyciagniecie rki a nie moge z nim byc obgadal mnie wsrod znajomych zreszta to byli jego znajomi ja mam tu dwojke przyjaciol ale oni wracaja na stale za pol roku aja nie moge bo w polsce musialabym zaczynac wszystko od poczatku a poza tym nie mam gdzie mieszkac

Gość ciocia. Stasia
toć mloda jeszcze jestes i cialo jedrne i cipka ciasna to wez se poderwij jakego bojka z zagranicy z pieniedzmi i sie ustaw jak dziewica przy ruskich koszarach.

Gość Rafaella2
ehhh

Gość po roku...
up