Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tigra.

Jak żyć po zdradzie ?

Polecane posty

Gość tigra.

Jak żyć po zdradzie? , ból który nie mija.Ciągła walka ze strachem, zaufanie które tak bardzo jest potrzebne aby dale żyć. Chciałam Was zapytać o to jak przeżyć upokorzenie.

Gość titiriti
współczuje:(

Gość troche to dziwne...
dlaczego upokorzenie??? jestes teraz osoba wolna jak ptak! pora rozwinac skrzydła:-)

Gość troche to dziwne...
chyba ze zostawiłas faceta... jesli zastanawiasz sie czy mu wybaczyc to radze wizyte u psychologa pomoze Ci odzyskać równowagę psychiczna i wiare w siebie której pewnie teraz ci brakuje.

Gość ...ja bym...
takiego rzuciła..ale latwo mowic gdy nie ma sie dzieci...jesli jeszcze ich nie masz to...pokaz srodkowy palec facetowi...

Gość przesadzasz

Gość tigra.
no no , moje panie musze wyjaśnić ze , mam dziecko z męzęm i jestem dalej jego żoną . podeszłam bardzo do tego ambicjonalnie. zastanawiałam sie co on ma takiego czego ja nie mam.

Gość tigra.
niewiem dlaczego bardzo sie za niego wstydze. ze przyprawił mi rogi . chodzi ojego kolegów którzy wiedzieli ze sie z nia spotykał.

Gość titiriti
co ona ma takiego?

Gość titiriti
ty nie masz sie czego wstydzic tylko ona powienien

Gość titiriti
mialo byc on-sorry

Gość tigra.
mam takie wrażenie , ze po cichu mnie z nia porównują . może to jakaś obsesja . ale ja nie mogę tego przboleć .

Gość titiriti
w jakim sensie porownuja?

Gość tigra.
Musze wam powiedziec , ze sie z nia spokalam i sie rozczarowalam , ale głpie pocieszenie ... co.

Zdradzane są piękne i brzydkie, głupie i mądre. Nie ma reguły. Niestety każdej z nas wydaje się po zdradzie,że jesteśmy gorsze, poczucie wartosci bardzo maleje. Nie wiem jak Ci poradzić. Chyba na to potrzeba czasu. Pozdrawiam i trzymaj się.

Gość titiriti
napisz cos wiecej by mozna bylo ci jakos pomoc, a wiec spotkalyscie sie i co? dlaczego sie rozczarowalas/ A tak wogole jak sie dowiedzialas o zdradzie, dlugo to trwalo?

Gość tigra.
do titi- jestem osobą konkretną w interesach , matką , żona , . on nią był tak zachwycony ze mnie tym ,, zabił,, i dlatego nie mogę tego pojąć dlaczego chciał mnie wymniemić , co na lepszy ,, model,,

Gość titiriti
jesli kochasz męża i zamierzasz mu wybaczyc...potrzeba czasu by odbudowac zwiazek a przede wszystkim zaufanie

Gość tigra.
Boże jak miło ; dziekuje za wsparcie . alienor dzieki serdeczne matce naturze również . titi- napisze ok, tylko nie wiem jak to ogarnąć na papierze.

Gość tigra.
Sam mi o tym powiedział , jak sie nachlał. może go juz naciskała . niewiem. i wtedy ja spokojnie zaczełam z nim rozmawiać o ich wspólnym życiu . facet zdębieł ze jego żóna normalnie może mówić o ,,tej,, jego . rozmowy były dlugie i bardzo wyjaśniające , z mojej strony jak bedzie jego życie wyglądalo z nią. wiecie jaki mniałam plan - obżydzić ja mu bardzo elegancko i z troską o nią .

Gość titiriti
a z tamta kobieta zakonczyl..swoj romans?

Gość tigra.
TAK TITI- natychmiast kazalam mu skończyć , w ten sam dzien. i sie wachał, to mnie rozwaliło. to znaczy jak wytrzeżwiał .

Gość titiriti
z tego co piszesz moge wywnioskowac ze jestes osoba silną i opanowaną! zgadzam sie z wypowiedzią matki natury że nie mozesz myslec o tym w czym ta kobieta byla lepsza od Ciebie.

Gość tigra.
Matko naturo- bardzo dziekuje . wiesz jak trudno sie z tego otrząsnąc . po tym czasie a mineło niecale 2 lata. chyba mi sie zmnienia moja matka ,, natura . zaczełam być wyczulona ale , bardziej wolna . sama w sobie czuje ze już z tamtej osoby mnie nie ma.

Gość tigra.
argumeny które użyłam nie były czymś wybitnym. mówie tu o zapachu do którego bedzie tęsknił, o obcym dziecku które ona ma , swoje to swoje , samce maja bardzo rozbudowany instynkt , ze jego sperma to jego.

Gość tigra.
MATKO NATURO - Na początku bardzo widział ale , teraz ja jestem silniejsza i on to widzi. i mu nie do śmiechu.

Gość tak tak mam to samo
Podobnie jak ty" po tym" minęło prawie 2 lata a zdrada ciągle we mnie siedzi i jeszcze jak widzę tą biurwę zajeb.... (niby przypadkiem ciągle jest obok i nie chce dać Nam spokoju!! Pomimo tego że każdy mówi czas leczy rany i co? minęło już prawie 2 lata a to dalej mnie dręczy i zrzera od środka!!! Jak z tym żyć no jak???

ja wlasnie niedawno dowiedzialam sie o zdradzie , nie fizycznej jeszczcze ale jednak kawki poza moimi plecami to to samo, ponoc jej powiedzial ze z sexu nici bo udany ma z zona ale zona nie ma czasu pogadac,co za skurwiel . teraz sie tnie, pije ,placze i jest cholernie zazdrosny bo zonka ma go w dupie i zyje wlasnym zyciem . tak to wyglada , ale nie jest, wciaz go kocham ,czuje sie upokorzona no i dzieci , dwoje wspanialych maluszkow, co robic, pomocy,

Gość tigra.
no właśnie - jak dalej żyć ? . można wymienić , ale to nie jest pozbycie sie problemu . z każdy innym może być tak samo. nie jestem mściwa ale dlaczego , jakaś baba ma mi odebrać całe moje życie? . ja na nie pracowałam , w dostayku i biedzie . jeszcze nie znam odpowiedzi ,. zrobienie tak samo jak on to nie jest wyjście . albo umrze samo, albo sie kończy rozdział tego dotychczasowego życia z nim. mój mąż jest wzorowym ojcem , dobrym mężem . jaką mam pewmośc tego że inny bedzie nie daj bożę popychał moje dziecko , to mi sie nóż otwiera . jeszcze walcze , ale sama ze sobą i tak naprawde w śroku mnie jest bół i krzyk . u mnie w domu jest spokój, szcunek . kierowalam sie wartośiami które mamy oboje. nie są warte tego ( JESZCZE ) aby wszystko przekreślić. i wiem żę jak jest miłóść to jest i siła . oby mi wystarczyła do pokonania bólu.

Gość tigra.
mgiełko - walcz jak kochasz. nie walcz jak nie kochasz . musisz siebie o to zapytać. zrób rachunek sumienia tylko przd sobą , napisz na kartce te dobre i te złe strony swojego związku. matematyki nie da sie oszukać. i wtedy pojmiesz o co chodzi ty chłopom.