Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mówię Wam prawde

Ci co twierdzą, że wygląd nie jest ważny... kłamią jak z nut !!!

Polecane posty

Gość Mówię Wam prawde
Purpurrot - podaj mi prosze maila wysle Ci w nim moj numer gg - moze tam porozmawiamy ?

Gość majka_jak
hej !!!pamietasz miales mi tez wyslac...ssav@o2.pl :)

Gość Mówię Wam prawde
majka - czy w mailu sa te kropeczki ???? napisz prosze maila bo nie wiem jak wyslac ;-)

Gość majka_jak
ssav@o2.pl bez kropeczek:P

Gość Mówię Wam prawde
majeczka - wyslalem ;-)

Gość cukiereczek-21
komentarz do zdjec przesłałam Ci mailem a teraz dla tych co nie widzieli Twojego zdjęcia Normalnie wygladajacy facet któremu zycze wszystkiego dobrego i spotkania swojej drugiej połóweczki

Gość Mówię Wam prawde
mistle - juz wysylam

Przyglądam się od początku temu tematowi... i chyba nie mogę się oprzeć pokusie, żeby zobaczyć także fotkę... Byłam swego czasu z facetem, który miał \"słuszną\" budowę i ideałem na pewno nie był, aczkolwiek było w nim to \"coś\" (związek niestety nie przetrwał z pewnych względów)... Tak więc z punktu widzenia kobiety stwierdzam, że nie zawsze wygląd jest czynnikiem decydującym przy wyborze partnera :) Mówię Wam prawde -> czy mogłabym także zobaczyć Twoje oblicze? :O

Gość Mówię Wam prawde
ja napisalem tak jak jest - moze rzeczywscie zle trafiam ? tego nie wiem ale co mam zrobic ? staram sie jednak to za malo...

Gość Mówię Wam prawde
alvea - zaryzykuje ;-) poprosze o maila

Gość Mówię Wam prawde
wysłane

Gość majka_jak
naprawde mily z Ciebie facet:)...z Twoich zdjec bije cieplo:)...podpisuje sie pod tym co napisala purpurrot:)

Gość Mówię Wam prawde
wiele dziewczyn mowi mi ze bije ode mnie cieplo, ale jakos na prawde nie mam szans... dlaczego ? skoro jest tak dobrze, dlaczego jest tak zle ?

Mówię Wam prawde -> wg mnie na pewno nie jesteś gruby, jesteś poprostu \"kawał\" faceta :) i fajnie... i wyglądasz na sympatycznego... Jedyna uwaga: zmiana oprawek... To tak na szybko uwaga. Pozdrawiam i życzę Ci aby jakaś kobieta zauważyła jednak w Tobie to \"coś\" 🌻

Gość majka_jak
hmmm bo wyglad nie jest najwazniejszy (to prawda!!) ...znam DUUZZO osob naprawde slicznych a wiecznie samotnych:(

Gość Mówię Wam prawde
nie jestem gruby ? ale szczuly tez nie wysle jeszcze jedno zdjecie, to ciekawe czy nie zmienicie zdania ;-)

Gość Mówię Wam prawde
poszedl mail :-)

Gość majka_jak
z nadwaga szybko mozesz sie uporac:)...dieta troche cwiczen i bedzie ok:)

Posłuchaj... ja jestem sama... ani piękna ani szczególnie brzydka :O ... ale jednak sama. Po nieudanym związku zwątpiłam, że można kochać... a nie szukałam księcia z bajki, tylko fajnego faceta, którego można kochać z wzajemnością... Wygląd nie miał dla mnie tak wielkiego znaczenia... a jednak jakoś mi się nie udaje spotkać na swojej drodze \"kogoś\"... Eh... zamotałam... chodziło mi jedynie o to, że naprawdę nie każda kobieta szuka zajebiście przystojnego faceta....

Gość dobra teraz ja cos powiem
a widziałes jakiego faceta ma Anita Lipnicka? Ktorys aktor tylko nie pamietm ktory ma tak grubą babę że szok!

Gość dobra teraz ja cos powiem
chyba Deląg

Gość Mówię Wam prawde
nie doszło zdjęcie ?

Gość trtw
wygląd, wygląd i jeszcze raz wygląd- to się liczy najbardziej charakter owszem ważny ale wygląd najważniejszy- tak rozumuje większość osób ich sprawa

Gość Nie martw się Michał

Gość mistle xx
Odnośnie Twojego wygladu to uważam, że absolutnie nie masz powodów do narzekań. Na zdjęciach, które najczęściej wypadają gorzej niż to jest w rzeczywistosci wyglądasz na bardzo sympatycznego , wesołego faceta, a właśnie takich lubią dziewczyny. Nie wygladasz jak model, ale to jest w moich ustach raczej komplement niż uwaga negatywna. Tak jak większości facetów nie pociagają modelki, tylko kobiety o kobiecych kształtach (nie mylić z grubymi, mam na myśli np. Jenifer Lopez czy Evę Longorię ) tak kobiety tez nie lubią spedalonych homoniewiadomo z plakatów. Ja jestem osobą bardzo atrakcyjną, w sumie znacznie powyzej przeciętnej, ale zawsze pociagali mnie faceci męscy, a nie"ładni". Facet musi być zaradny, inteligentny, interesujący, wysportowany i zadbany Ale rysy jak u greckich bogów nie są czymś niezbędnych. Zreszta u Ciebie nie widzę nic brzydkiego. Jedynie mógłbyś zrzucić 5 kg, bo w dzisiejszych czasach człowiek interesujący i zadbany kojarzy się ze szczupłą sylwetką, ale zaznaczam, że mógłbyś, ale nie jest to konieczne, bo i tak w tej chwili do niczego nie mogę się za bardzo przyczepić. Krótko mówiąc fajny facet z Ciebie!

Gość Mówię Wam prawde
mistle - wysle Ci jeszcze 3 zdjecia - ciekawe co wtedy powiesz ;-)

Gość Z-701
Wygląda na to, że sytuacja operacyjna - w wypadku twojej kampanii na froncie matrymonialnym - jest bardzo trudna. Pozostaje ci jedynie zmagać się skutecznie o własność i majątek - skoro jeden z czynników przyciągających samice odpadł (wygląd zewn.) to skoncentruj się na tym drugim, jeśli uważasz, że warto. Mówią ci tutaj, byś starał się zmienić, wykrzesywał z siebie wielkie siły, tylko po to, by dopasować się do wymagań matrymonialnego wyścigu szczurów. Byś przeorał samego siebie, byle tylko przypodobać się komuś. Daj spokój. Nie przebijesz głową muru, nie przełamiesz praw przyrody. Ktoś tutaj dowodził, że zupełnie nieefektowni wizualnie także mają szansę, na wzbudzenie sobą zainteresowania - tyle tylko, że tutaj w grę wchodzą też inne elementy, których zapewne tobie brakuje (pewność siebie czy niezbyt piękny, ale jednak męski wygląd). Miej trochę dumy. Odpuść sobie gonitwę za głupotami i daj się ponieść rzeczywistości. Delektuj się nią i bądź stoikiem, inaczej będziesz niewolnikiem swoich smutków, wywołanych przez nacisk hormonów. Bądź wolnym człowiekiem ! Nie rozsyłaj zdjęć. I tak w rzeczywistości wyglądasz nieco inaczej, nieprawdaż ?

Gość Mówię Wam prawde
wysłałem ;-)