Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mówię Wam prawde

Ci co twierdzą, że wygląd nie jest ważny... kłamią jak z nut !!!

Polecane posty

Gość dzieweczka z laseczka
wlasnie,jak sie nie wstydzisz to dawaj ja moge pomoc,stylizowalam juz troche swojego :)

Gość ja jadzia
moj maz tez ma lekki brzuszek i taka lysinke z tylu glowy. Dla mnie jest najpieknieszy, a przede wszystkim ma cudowne serce, potrafi super zartowac a kiedy trzeba przytulic i powiedziec slodkie slowo. nie liczy sie wyglad a to co mamy w srodku

Nawiazujac do wypowiedzi wyzej: rzeczywiscie,z czasem ten mezczyzna ktory wydaje sie z poczatku kompletnie nieatrakcyjny,staje sie najprzystojniejszy na swiecie:)

Gość Mówię Wam prawde
nie chce aby mnie ogladaly masy ludzi... moglbym wyslac ewentualnie na maila choc troche sie obawiam :-)

ps.jesli moge ci pomoc w jednym moj chlopak nosil (i wielu facetow takze nosi) beznadziejne kolory. szare,bure,brzydki,czarne,jakies szaroniebieskie. dwa razy kupilam mu czerwony sweter, jeden z szarymi paskami drugi czerwony. zupelnie inny mezczyzna. moj kolega nosi czerwone, zolte i zielone sweterki i zawsze jest widoczny,inny i z tego powodu interesujacy.sprobuj z kolorami ktore ci sie najbardziej podobaja a ktore jestes w stanie nosic.chodzi mi o soczyste, mocne kolory.takie dodajace energii. pomysl nad tym,to naprawde zmienia postrzeganie twojej osoby.

Gość kobieta ktora nie istenieje
ja tez bylam z kolesiem typu okularnik z pryszczami studencina biedny, nizszy ode mnie, chudy i okropnie ubrany, wciaz w wytartych dzinsach i jednym swetrze :O szczerze to nie ujal mnie niczym :P po prostu ja mu sie bardzo spoodbalam i dazyl do tego by byc razem, w koncu zaryzykowalam bycie z kims kto nie wpadl mi od razu w oko, potem okazalo sie ze jest czuly, madry i kochany dobry facet. a z czasem jak bylismy razem zmienil styl ubierania sie, na barziej taki mlodszy, jakies kolory wprowadzil, fryzure zmienil i teraz, jest w sumie za kim sie obejrzec

Jesli chcesz ja rowniez moge sluzyc pomoca - siedze w tym temacie profesjonalnie,zajmuje sie modelingiem:) moj mail: ktos_kogo_znasz@tlen.pl Pozdrawiam;)

Gość Mówię Wam prawde
Purpurrot - wysłałem czekam na rady

jesli chcesz to mozesz mi rowniez wyslac moze cos poradze. roza.10@wp.pl

Gość Mówię Wam prawde
dzieweczka - wysłane ;-)

pierwsze wrazenie DLACZEGO TY NIBY NIE MASZ DZIEWCZYNY??? fajny facet z ciebie naprawde!

Hah,dokladnie ten sam typ urody co moj maz;) "Uwagi" moge na ogolnym czy wolisz na maila;)

Gość Mówię Wam prawde
ja powaznie nie mam.... nie oszukuje..... nie jestem w typie dziewczyn....

wlasnie jak wolisz uwagi?

Gość Mówię Wam prawde
Purpurrot - dokladniejsze poprosze na maila a takie "light" mozesz tu zamiescic ;-)

Gość Mówię Wam prawde
dzieweczka - Ciebie rowniez poprosze o szczegoly na maila a tu bardziej lekkie ;-)

Mówię Wam prawde - jak dla mnie ze swoją wagą i wzrostem to nie masz kilkunastu kg za dużo tylko po prostu otyłośc. Od kiedy chodzisz na siłownię? Od wczoraj? Przestań sie uzalać tylko pracuj nad sobą czlowieku. Samo nic nie przyjdzie. Jak już ktos tu stwierdził to wlasnie faceci bardziej zwracają uwagę na opakowanie, chyba nie myslisz ze piękny wyglad wymaga zero wysiłku? Musisz nosić okulary to moze zmień oprawki itd Acha i jeszcze jedno - kasiasty nie zawsze jest synonimem zaradnego, w końcu są faceci o zawodzie \"syn\" ;)

Gość majka_jaka
moglbys mi tez wyslac:)...ssav@o2.pl

Gość Mówię Wam prawde
wybaczcie, ale ide do kosciola na 19. bede na kafeterii spowrotem ok 21 to porozmawiamy dalej. bardzo dziekuje Wam dziewczyny za wszelkie rady jak ja sie odwdziecze co ? ;-)

Mysle ze tylko typu \"light\" wchodza w gre,bo osobiscie nic bym w Tobie nie zmieniala,no i te uwagi beda odrobine subiektywne ze wzgledu na meza:) Jezeli chodzi o wyglad zewnetrzny - masz ladnie rozbudowane miesnie,nie widac ze masz nadwage,sprawiasz wrazenie silnego i \"duzego\" w pozytywnym tego slowa znaczeniu;) Czyli plus - duzo kobiet lubi sie czuc mniejszymi i slabszymi od swojego partnera.Ogolnei rzecz biorac widac pozytywny wplyw silowni:) Wlosy zostawilabym takie jak masz,nawet odrobine krotsze - taka zasada - im mniej wlosow tym krotsza fryzura. Mozesz poeksperymentowac z zarostem. Wygolona w ciekawy sposob broda - oczywiscie jesli lubisz tego rodzaju \"zabawy\".Osobiscie za tym nie przepadam,ale wiele kobiet to lubi. No i masz piekne blekitne oczy:) Z kolorow proponuje ciemny niebieski,granat,czarny.Teraz na zime sweter z golfem.Golf jest bardzo meski.Do tego marynarka.Nie nos luznych t-shirtow ktore \"wisza\".Owszem,koszulki,ale z dobrego gatunkowego materialu,ktory ladnie \"lezy\" a nie \"wisi\". Narazie to tyle.Jak jeszcze cos mi wpadnie do glowy to sie odezwe:)

Gość Mówię Wam prawde
majka - jak wroce wysle Ci, tylko mi sie przypomnij ok 21 ;-)

Ogolnie rzecz biorac - jestes naprawde fajnym facetem,po prostu nie trafiles na ta jedyna,ale ona sie znajdzie na pewno;)

purpurrot hmm golf? chyba niewskazany zwazywszy na budowe szyi i ramion? ale moze znasz jakies triki z golfami,ktorych ja nie znam?

Dziewczka,mysle ze tak,ze jednak golf bedzie dobry.Po pierwsze - przykuwa uwage,po drugie mezczyzna dobrze wyglada w golfie i do tego marynarka,po trzecie golf moze wlasnie zamaskowac \"niedoskonalosci\". Poza tym o gustach sie podobno nie rozmawia;) A \"kolega\" prosil o sugestie wiec zasugerowalam;)

Gość elegancka koszula
Niebieska-kup , albo wyciągnij z szafy, bardzo podkreśli kolor Twoich oczu . Jeśli niebieska to spraw sobie kilka w róznych odcieniach niebieskiego. Kupiłam mężowi -i wygląda w niej bosko, on też nosi okulary, rośnie mu brzuszek i jest niski, ale to mądry,odpowiedzialny ,uroczy człowiek,kiedyś nie chciałam z nim chodzić a teraz...szaleję na jego punkcie. pomyśl o diecie,dużo spaceruj,ćwicz. Jak poprawisz sylwetkę i założysz nowe ciuszki,nażelujesz włoski, kupisz fajny zapach-to ważne by pachnieć ładnie,ale nie nędzną wodą kolońską, i te oprawki,może wybierz się do optyka z fajną ,mądrą kumpelą , która Ci doradzi,zobaczysz jak poprawi się Twój humor i wygląd

Gość Mówię Wam prawde
hej !! jestem ponownie ;-) dziewczyny jesteście może ?

Gość cukiereczek-21
zastanawiam sie jak to z Toba jest drogi kolego skoro kolezanki ( Purpurrot i Dzieweczka z laseczka ) widziały Twoje zdjecie i uwazaja ze do najgorszych nie nalezysz czy masz aż tak niskie zdanie o sobie jesli mozesz prześlij fotke cukiereczek-21@tlen.pl bo może tylko TY uwazasz ze nie jestes atrakcyjny pamietaj ze każdemu podoba sie cos innego pozdrawiam goraco

Gość Mówię Wam prawde
cukiereczek - masz racje czesto mam niska samoocene ale ciezko o inna skoro ciagle slysze jedno... juz Ci wysylam zdjecia - napisz mi komentarz jak mozesz na mailu ok ?;-)