Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mówię Wam prawde

Ci co twierdzą, że wygląd nie jest ważny... kłamią jak z nut !!!

Polecane posty

Z-071,nie przesadzaj,przeciez nikt nie kaze Mu isc do kosmetyczki,solarium,stosowac diety,farbowac wlosy,depilowac zbednego owlosienia - tylko doradzalysmy Mu ze w tych kolorach byloby Mu lepiej,takie uczesanie albo takie oprawki moze sprobowac. Zreszta,sam/a chyba jestes sfrustrowany/a swoim wygladem ze tak piszesz:O

Gość mistle xx
Obejrzałam i podtrzymuję to co napisałam :)

Gość dobra teraz ja cos powiem
mi tez wyslij anku31@wp.pl

Gość Mówię Wam prawde
anku - wysłałem ;-)

juz kiedys mi wysyłałes swoje zdjecia :) pisałam ci juz co o Tobie sądze ;)

Gość mistle xx
W sumie nie wiem w czym tkwi Twój problem. Może po prostu to przez brak pewności siebie? Podobno inni widza nas tak jak sami siebie widzimi, może coś w tym jest. Postaraj się polubic siebie:)

Gość Mówię Wam prawde
Tomek, ja mialem dziewczyne i to nie jedna, wiec dlaczego piszesz JA TEZ NIE MIALEM DZIEWCZYNY ?

Tomek ty to jestes użalacz nr 2 a stanczyk nr 3 :)

Gość mistle xx
w sumie skoro miałeś dziewczyny to w czym tkwi problem?

Gość Mówię Wam prawde
mistle - nie wiem, moze to po prostu brak wiary we wlasne mozliwosci ?

:) tak dobrze to powiedziałes- TO JEST WYLACZNIE BRAK WIARY W SWOJE MOZLIWOSCI

Gość mistle xx
no ale skoro miałeś dziewczyny, to znaczy, że nie masz problemu ze znalezieniem sobie partnerki.

Gość Mówię Wam prawde
ale ostatnio jakos nie mam szczescia... poza tym ciazy na mnie taka przypadlosc widze fajna dziewczyne, nie podejde, nie zagadam bo wiem ze nie mam szans...

Gość mistle xx
Wiadomo, że nie każdy się każdemu podoba i nie ma w tym nic dziwnego. Nie każdy lubi mango, ale to nie znaczy że z mango jest coś nie w porządku, albo że z osobami które go nie lubią jest cś nie tak. Gdyby wszyscy lubili to samo, to byłoby dziwnie, bo wszyscy chcieliby sie umawiac z tylko i wyłącznie jedną osobą i pozosytałe 6 miliardów miałoby duży problem. Znajdziesz kogos kto spodoba sie Tobie z wzajemnością, tylko za bardzo nie szukaj, bo im bardziej si szuka tym trudniej znaleźć.

Gość Mówię Wam prawde
widze fajna dziewczyne ktora mi sie podoba - jak przelamac lek, strach przez wysmianiem, odrzuceniem ? co mi radzicie kochane dziewczyny ? co mowic, co robic ?

Gość mistle xx
Tomek a jak sądzisz dlaczego ty nie masz dziewczyny?

Gość Mówię Wam prawde
nie wiem dlaczetgo.... moze rzeczywscie moj wyglad odbiega od przyjetych kanonow ?

Gość mistle xx
Pomysl sobie, że to nie jest żaden wstyd , że jesteś kimś zainteresowany. Większość normalnych osób cieszy się, że ktoś daje im do zrozumienia że są atrakcyjne i chciałoby się je poznać. Czy jeśli podeszłaby do Cibie dziewczyna nie w Twoim typie, to wysmiał byś ją i rozpowiadał wszystkim jaka to idiotka bo chciała się z Tobą umówić? Ja nawet jeśli nie byłam zainteresowana umówieniem się z kimś to byłam miła i pochlebiało mi to, że jakiś chłopak podjął wysiłek i próbował. Oczywiście nie nalezy być natretnym i pamietać, że "nie" znaczy naprawdę nie. Do tego nie należy się przejmowac, że jakaś dziewczyna odmówi, bo przecież dziewczyn jest duzo i trochę się trzeba nabiegac i napróbowac, żeby znalexć tę jedyną.

Gość mistle xx
Nie zganiajcie wszystkiego na wygląd. Nawet gdyby było z Wami fatalnie (a nie jest), to rozejrzyjcie sie wokół i zobaczcie ile jest ludzi na prawdę brzydkich. chorych, biednych, kalekich a jednak mających obok bliską osobę, dla której są najpiękniejsi.

Gość mistle xx
Tomek jakie rzeczy?

Gość mistle xx
Tomek i właśnie te cechy które wymieniłeś stoją na przeszkodzie a nie wygląd. Nie wiem jak wyglądasz, ale jestem pewna, że w swoim otoczeniu masz osoby mniej atrakcyjne pod względem fizycznym niz Ty, a jednak będące w satysfakcjonujacych związkach. Każdemu podoba się coś innego i uważam, że partner powinien byc subiektywnie przystojny i obiektywnie inteligentny. A ludzie maja na prawdę różne gusta.

Gość mistle xx
Dziewczyny lubia jak się o nie zabiega. Może jesteś zbyt mało aktywny na tym polu ? ;)

do autora topiku: tak narzekasz na swoj wyglad ale jakos nie wydaje mi sie, zebys zrobil cokolwiek, zeby leppiej wygladac. pewnie, lepiej jesc chipsy przed tv i popijac piwskiem a potem zalic sie na kafeterii, ze lasi na ciebie nie leca. proste, ze ludzie nie chca obok siebie kogos kto ma kilknascie kilo nadwagi. lepiej wez sie za siebie i bedziesz mial powodzenie. rusz dupe i idz na silownie zamiast przesiadywac w pubie. a potem sie zastanow, czego ty oczekujesz od dziewczyn. bo jesli tego, zeby wygladaly tak jak z okladek ... to sie nie dziw, ze nie masz szans.

Gość Paatrycjaa
Mówię Wam prawde --> jesli masz ochote to prosze o przeslanie Twojego zdjecia na 1981patrycja@wp.pl Jesli bedziesz chcial napisze Ci co sadze o Twoim wygladzie. Pozdrawiam.

Gość Mówię Wam prawde
Patrycja - chętnie Ci wyślę zdjęcie, ale proszę abyś komentarz napisała na mailu a nei tu ok ? ;-) Dziękuję z góry ;-)

Gość mowie wam prawde to nie
znany juz na kafe pan ktory caly czas przesyla swoje fotki??? ;)_

wyglad jest wazny jak i u kobiet tak i u mezczyzn sama jestem gruba wiec wiem co mowie, dlatego sie zmieniam chudne powoli do celu, mam 20 lat i wiem jak to boli ale coz.. nikt nam nie powiedzial jak sie rodzilismy ze zycie bedzie sprawiedliwe, ktos sie jesce zakocha w twoich kg zaoklach i poczuciu humoru, a wygaduja sie dla ciebei bo nadajesz sie na przyjaciela