Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colombina

Objawy na chlopca lub dziewczynke

Polecane posty

Gość colombina

wiem, ze to glupie, ale ponoc sa ludowe sposoby stwierdzenia czy bedzie chlopiec czy dziewczynka. np. po ksztalcie brzucha, samopoczuciu kobiety w ciązy lub jej zachciankach. Czy znacie takie? najwyzej sie posmiejemy :)

Gość omeska
Jak śmiać się to śmiać.Podobno na chłopva kobieta ma ładną cere,ładnie wyglada ogólni i ma duży okrągły brzuszeka.Na dziewczynke brzyszek nisko położony i brzydka cera.

jak kobitea cala puchnie i tyje to bedzie dziewczynka jak tylko brzych rosnie to chlowpiec jak na slodko to dziewczynka jak na kwasno to chlopiec

Hej ,no akurat ja moge cos powiedziec.Bo mam juz dziewczynke,a niedlugo urodze chłopca.Otoz z córka wygladałam dosc ładnie i miałam brzuch wielki na \"okragło\".Apetyt ten sam w obu ciazach.(Uwielbiam słodycze).Natomiast teraz wygladam ponoc przepieknie:P opraz sama widze ze ma brzuch-stozek.To tyle.:D

ja do tej pory myslalam, ze te ludowe madrosci przekladaja sie na zycie, ale chyba nie tak do konca. ja mam ogromne zachcianki na slodkosci, przeczucie na dziewczynke a z USG wyszlo, ze chlopiec :-)

Hehe Zrobiłam ten test pamiętając moję \"dolegliwości\" ciążowe. oto wynik Wynik: Na 37% będzie to chłopczyk. Na 63% będzie to dziewczynka A jaka jest rzeczywistośc widać w stopce:)

Gość iiiiooooooooiiiiiiiiiii
u mnie sie sprawdzily te "ludowe przepowiednie" od samego poczatku korcilo mnie na kwasne i ostre, za to na widok ciastka albo jego zapach mialam odruchy, robilam sie blada, drzaly rece, oblewalam sie zimnymi potami, normalnie jakbym miala zaraz pasc ! do tego przeszkadzaly mi wszystkie slodkie zapachy, np blyszczyka czy kremu.... w sumie od samego poczatku czulam ze bedzie chlopak, kazdy mowil ze tak wygladam (ale nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzili) ksztalt brzuszka? moj byl plaski- nie w sensie wogole go nie bylo, ale nie mialam zadnej pilki itp, rozlal sie na boki, a w 8 miesiacu (urodzilam wlasnie w tym miesiacu) wygladalam jak niejedna w 5, ale tez nie dlatego ze malo przytylam- bo az 20 kg

Gość colombina
dzieki dziewczyny, ja intuicyjnie czuje , ze bedzie chlopczyk, ale zachcianek jeszcze nie mam, czasem zjadam jakies slodycze, ale i kiszonymi ogoreczkami nie gardze. Aha i z mies tylko rybki i owoce morza.

Niby wyszł dziewczynka a czuję, że będzie chłopak... Jem i słodkie, i kwaśne (słodkie więcej ale mi niespecjalnie smakuje), a kwestia zbrzydnięcia jest dwuznaczna... niby ładna cera i włosy ale dla mnie przytycie jest równoznaczne ze zbrzydnięciem :)

Mnie tez wyszła dziewczynka a ma być chłopak :-))) Dlatego napisałam ... pół żartem, pół serio ... :-)))