Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komu komu bo ide do domu

Komu PSUJE się Gadu-Gadu

Polecane posty

* wysyła linki samoczynnie, z wirusem *nie dochodzą wiadomośći KOMU?

Wysyla linki z wirusem jak na niego klikniesz, to sie wtedy rozsyla niestety :( Ale wiadomosci CHYBA dochodza, bo wiem, ze ci ktorzy byli dostepni dostali wiadomsc. A wysylalas do niedostepnych osob czy dostepnych?

Gość jakie masz gygy najnowsze
jak tak to zmien na starsze najnowsze jest do bani a co do linkow z wiadomosciami to nie otwiera sie od osoby nieznanej ktora to zekomo widziala nasze zdjecie na fotce i teraz nam pokazuje to taki haczyk ktorego trezba sie wystrzegac:)

do nikogo nie dochodzą:/ ani do tych dostępnych, ani do tych niedostepnych.. W dodatku wszyscy się do mnie rzucają.. że wysyłam im linki z wirusami podczas gdy ja dzisiaj na gadu byłam max 20min.. CO sie dzieje? Kto mi to wyjaśni?

moze poprostu masz wirusa na kompie i komp za Ciebie wysyla:/

No własnie... Ja dziś dostałam linka od mojego brata. Kiedy zapytałam go dlaczego mi to wysłał,on zrobił wielkie oczy i powiedział,ze nic mi nie wysyłał:O:O:O:O Tym sposobem chyba mam juz jakiegos wiruska:( Ale...jeszcze nic sie nie dzieje. Jak otworzyłam tego linka od niego(niby)to zaczęła mi grac jakas muzyczka.No to wyłączyłam. Jak na razie komp działa.

Ja dzisiaj właśnie dostalam jakiegoś linka od kumpla i w niego weszłam nieświadoma i mam teraz jakiegoś wirusa na kompie! Co się dzieje? wie ktoś może jak się tego pozbyć?

wirusów już nie mam, godzine temu robiłam formata, zainstalowałam Antywirusa.. a mimo to wysyła. I z tego co wiem inne osoby tez wysylaja linkiz wirusami. (ja również takowe linki dostałam) Dlatego pytam z ciekawosci czyu Was jest podobnie..

Gość Kasandra28
Tez dostalam dzisiaj linka o wybuchu w Niemczech a kilka osob, ktore mam na gg napisalo do mnie, ze dostali takiego linka ode mnie.

Gość a mnie
przychodzi non stop wiad że musze zainstalowac nową wersję gg, bo ta przestanie działać, i link do strony. Próbowałam zainstalowac i podczas tego pobierania nowej wersii antywirus wykrył mi wirusa więc zrezygnowałam z instalowania tej wersii. Narazie działa

Ja tez wlasnie dostalam na poczatku linka o wybuchu w Niemczech.. z ciekawosci kliknełam i jakby od tego sie wszytsko zaczeło, a pozniej zaczeło wysylac inne linki z mojego gg.. dziwne. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkałam.

szczerze to nikt nie jest z moich znajomych zadowolony z najnowszej wersji gygy:(

Gość Kasandra28
No dziwne, bo te linki potem sa wysylane z naszego nr gg do wszystkich kogo sie ma w kontaktach i potem te osoby mysla, ze to my wysylamy wirusy.

Gość Zdzichu przyszedł
ja też dostałam jakiegoś linka z albumem. wlazłam tam cholera i nic na razie mi się nie dzieje a to było już jakieś dwa tygodnie temu

a rozmawiacie normalnie na GG? Dochodzą do Was/ od Was wiadomości? Może sie ktoś na serwer włamał? albo sama już nie wiem..

Kasandra no własnie.. a ja na liscie mam kilka "poważnych" osob i jak one pomyśla ze wyslalam ten link to nieciekawie..

lamusy-dlatego ja uzywam aqq i nie mam takich problemow...;x

Ja pytałam kolezankę z listy gg,czy do niej coś odemnie wyszło,ale ona mówi-ze NIE. Nie wiem o co chodzi,bo moj brat(nieswiadom niczego)wysyła do wszystkich ze swojej listy gg tego wirusa. Ja natomiast-NIE.

Gość kurde................
hm... no mi wlasnie gg nie wyslyla wiadomosci moimo ze przeskanowalam dysk :O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Agagaguś
Ja dziś dostałam linka z wirusem i to od kilku osób, najdziwniejsze jest to , ze te osoby nie miały w tym czasie wlączonego komputera. Ja dostaląm to od siostry i niczego nie świadoma otworzyłam ,ale mam anty wirusy , więc jak m\narazie nic się nie dzieje z moim kompem. Dla ostrzeżenia innych osób w swoim statusie na GG. umieściłam informację , że samoistnie z mojego GG. mogą być rozsyłąme wirusy i aby tego linka nie otwierać. Myślę, że Wy też napiszcie takie ostrzeżenia.

w zwiazku z tym ze nie tylko ode mnie widomosci nie dochodza to chyba jest jakas tymczasowa usterka?:O jak myslicie?

Gość inne pytanie
jak trzeba byc naiwnym, aby nciągle z tego komunikatora korzystać ???

no dobra ja mam konnekta ale to nie znienia faktu ze wiadomosci nie dochadza:O

Gość Agagaguś
Nie wiem jaki masz program GG, nowy , czy stary. Jak nowy to możesz mieć szlaban na 24 godziny, że z twojego GG był rozeslany wirus.

Gość też ostatnio dostałam linka
z wirusem od dobrej koleżanki, mimo ze miałam antywirusa poszlo na całym komp i musiałam formatować, bo się nie dało załączyć go wogóle... chyba ktoś się włamała na serwer gadau gadau i takie rzeczy rozsyła... bo nieweim jak to mozna inaczej wytłumaczyć

hm...ale ja moge dostawac wiadomosci jezeli mam "ten szlaban"?? to polega tylko na tym ze nie moge wiedomosci wysylac?

Gość Agagaguś
Wiadomości możesz dostawać, ale nie możesz niczego wysłać. Więc radzę Ci to napisać w swoim opiszie, i rozmawiać z ludźmi robiąc opisy. Nic innego na dzień dzisiejszy nie poradzę. Ale zasady działania GG. poczytaj w regulaminie, bo jeżeli nie jest tak , ze z Twojego GG. poszly wirusy , to pisz skargę, ale najpierw poczytaj regulamin.

poszly poszly...juz twoja wersja sie potwierdzila;) ciesze sie ze wiem o co chodzi:)