Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kary

Kiedy wiara umiera...

Polecane posty

Gość kary

Rozstalismy sie, jest juz z innym. Mowi, ze jestem rozdzialem zamknietym w jej zyciu... Wierzylem, ale w tym momencie juz nie... Juz nie bede z nia nigdy :( Mimo, ze czasami robi jakies glupie podchody w moja strone... Paskudne uczucie, bezsilnosc...

no i bardzo dobrze, zostaw ją, ma teraz swoje życie nie dopuszczaj jej w żadnym stopniu do swojego nie katuj się, zapomnij, albo przynajmniej się postaraj trzymam za Ciebie:)

Gość Vertex
ze zacytuję pewien film: "W XII wieku chłop zakładał babie homonto i orał w nią pole..." Nie pękaj.

Gość papus
chłopie, wiara to może być religijna, a jak mówisz o posuwaniu dziwki to mów raczej szansy, czy bardziej romantycznie, o nadziei.

I nic nie zrobisz. Im szybciej sobie uświadomisz, że ona nie wróci i nie ma co się łudzić, tym szybciej z tego wyjdziesz. Okrutne. Ale prawdziwe. Nie lej sosu na ciepłe kluchy, tylko hop-siup, do zamrażalki!

Gość kary
Wiem, ze troche niegramatycznie z ta wiara, ale tak specjalnie napisalem :) Przestaje juz i wierzyc, i miec nadzieje... Po raz pierwszy odkad z nim jest (3 miesiace) czuje taka bezsilnosc i brak perspektyw.

Gość appulia
niektóre kobiety idą za ostatnią immisją, wieć są na stałe tylko z tymi co nieustannie im wkładają.

Co mają perspektywy z nią i z nim? Żyj samodzielnie, bez wiązania przyszłości z kimkolwiek, ludzie przychodzą i odchodzą, zawsze w końcu ktoś zostaje sam. I lepiej się szybko pozbierać :)

Gość antyczny
nie słuchaj tego pieprzonego librała. Człowiek nie żyje sam, ani dla siebie ! Choćbyś maił się zajebać na sśmierć szukaj drugiej połółki bo tylko wtedy ma nasze życie jaiś sens kiedyu mamy kobietę i potomstwo, i jak cholera chcemy by były bezpieczni i zabezpieczeni. życie dla siebie to jedna wielka tandeta !!!

Gość kobietę zawsze można odzyskać
ale trzeba chcieć, trzeba potrafić i trzeba mieć mnóstwo czasu

Gość santerro
każdą można mieć jak sie potrafi wsadzać znienacka

Gość Cortez Ryszard
Taaa... Ale przedtem trzeba sobie uświadomić, że w około jest mnóstwo innych. Odzyskiwanie kobiet? To jakiś chory pomysł. Poszła to poszła. Kit jej w oko. Miej swoja godność

Gość kary
Nie wystarczy chciec, potrafic i miec czas... wystarczy, ze ona nie chce i nic nie wskoram. Bo chcialem, probowalem i nic z tego. Ona ma z gory zalozone, ze juz nie chce nic do mnie czuc i ze mna byc, chociaz wiadomo, ze jej uczucia nagle sie nie ulotnily. Nadal cos do mnie czuje, ale to ignoruje :/

Gość santerro
chłopie, one nigdy nie wiedzą czego chcą. Górą jest zawsze ten, kŧóremu uda si ę wsadzić pierwszemu i utzrymać monopol na wsadzanie przez częste wsadzanie ...

Gość kary
santerro - mi sie ta sztuka nie udala ;-PPP Ale dobra, nie o to chodzi, koniec zartow :)