Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastusia20

Czy 12 lat to spora roznica?

Polecane posty

Gość Nastusia20

Mam 20 lat i spotykam sie z 32 lat facetem;P Jest mi z tym niezrecznie..bo jest po rozwodzie, ale powoli sie przyzywczajam, tylko nie wiem jak rodzice na to zaregauja...bo moj tatko jest młody, ma 42 lata;/ Troszku sie boje ... no i jest mi tez głupio..bo on jush dawno jest na swoim .. a ja studiuje ..dopiero jestem na 1 roku

Gość ona ... 24
Mój "znajomy" który ma 40 lat twierdzi że różnica ok 10 -15 lat między kobietą i męższyzną jest gwarantem na udany związek...ponieważ facet dojrzały inaczej potraktuje młodą dziewczynę. Nie jest już tak zaborczy, inaczej patrzy na życie , związek. Z kolei młoda dziewczyna ma oparcie w ustabilizowanym facecie. I ja się z tym zgadzam. W żadnym moim związku nie układało się lepiej niż w tym. No ale z rodzicami podejrzewam będzie ciężko... trzymam kciuki

Gość gotów
twój znajomy w sedziwym wieku mówi tak tylko dlatego, że kazdy stary pryk lubi poruchac młode ot cała tajemnica

Gość mała miliiii
32 lata facet to najlepsze co mogło cię spotkać doświadczony ,niezależny naprawdę najlepszy kandydat na partnera

Gość a jak Cię zostawi
bo mu się dupczenie znudzi i zapragnie tym razem starszej, której nie musi utrzymywac to tylko Ty ucierpisz.

Gość parę razy się za friko zabawi
i cię rzucie a potem będzie PŁACZ!!!! :)

Gość ona... 24
do "gotów" czymkolwiek jesteś mój znajomy jeszcze mnie nie przeleciał... sorry ale masz skrzywione podejście do życia.... pewnie sama dałaś dupy byle komu i niestety nie rozumiesz że związki nie opierają się tylko na seksie....

Gość dsfre
phi tez mi cos!!! miedzy moimi rodzicami jest --->21

Gość dsfre
phi tez mi cos!!! miedzy moimi rodzicami jest --->21

To zależy od Was, jeśli Wam pasuje, albo raczej nie przeszkadza, to bardzo dobrze. Dlamnie róznica wieku to ostatnia przeszkoda by związek miał nie istnieć. Mój partner jest o 11 lat starszy...wolę takich i tyle.... oczywoiście w zależności od ilości lat, zależy tez jaka będzie reakcja rodziców, bo jesli mężczyzna córki jest prawie w wieku ojca to jest trudna sprawa, ale uważam, że do wszystkiego potrzebny jest czas, a przede wszystkim jeśli rodzice widzą że jesteście szczęsliwi to w końcu pogodzą się z tym, bo przecierz Twoje szczęście jest najważniejsze....

Gość Moim zdaniem..................
dla dziewczyny 20letniej facet majacy 32 lata jest za stary. A poza tym musi miec jakis feler, ze go zadna jeszcze nie chciala a moze ma zonke?

Gość Moim zdaniem..................
Ogolnie nie jest, tylko dziewczyna jest za mloda dla faceta w tym wieku. Za kilka latek, ale nie teraz.

To zależy od tego jak bardzo jesteś dojrzła emocjonalnie. Ja mam mężczyznę w wieku45, a sama mam 22 lata

Gość w zyciu bym sie nie zwiazala
z mezczyzna starszym o ponad 2 dekady. Ojca juz mam, a po slubie nawet dwoch. Maz jest starszy o 8 lat ❤️

Gość kokaa
Mam 22-letnią kuzynkę, która pół roku temu wyszła za mąż za faceta o 11 lat od siebie starszego. Ciotka, a dokładnie jej matka, jest lekko po 40stce, więc jest stosunkowo młoda i wprost uwielbia swojego zięcia :D Z resztą gość całej rodzinie przypadł do gustu ;) Jeśli tylko dziewczyna jest na tyle dojrzała, żeby umiała sobie poradzić w takim związku to tylko życzyć jej powodzenia :) Trzymaj się Nastusia!!! :)

Gość Tylko ciekawe
jak dlugo potrwa to malzenstwo :O

Gość kokaa
Tak długo, jak długo będzie między nimi miłość....

Gość Nastusia20
Hmm ..chyba zrobie tak jak piszecie:P A nie zalezy mu na seksie.. bo jush dawno by to ze mna zrobił:D jakby kto sie czepiał:) Jeszcze gora miesiac.. i zapoznam go z moimi rodzicami :D:D Dzieks :D

Gość Chyba pisze się już
:O

Gość A...aa
12 to zbyt duza....ale zycie to zycie :)

Moj maz jest 13lat starszy ode mnie, ja mam 24lata i jestesmy baaaaaaaaaardzo zgrana para! Nie zamienila bym go na zadnego innego! Zreszta on nawet na tyle lat nie wyglada, przy mnie odmlodnial ;) POWODZENIA! 🌼

Gość A...aa
to fakt ze czasami wieksza róznica a ludzie sa ze soba bardzo szczesliwi :)

Gość j....d.....
nie wierzę w to :P..... hehehe

Gość A...aa
a dlaczego nie ....a tu mnie zaskoczyłes...:P

Gość j....d.....
tak Cię chciałem podpuścić :P

Gość cirli mirli
i pewnie ma oponki na brzuchu :o

Gość j....d.....
obraziłaś się ? :(

Gość A...aa
i co ja mam z Toba zrobic ...wiem ze za młoda dla Ciebie jestem hahahahahhahahahaha.....:P:P:P

Gość a ile macie lat
? j...d.. i a..a ???? coś iskrzy:P:P:P:P:P