Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ag_

szukam przyjaciela...

Polecane posty

Gość Ag_
a moge Cię zostawić z moimi namiarami? bo niestety, ale musze kończyć na dziś... jak będziesz chciał możesz mi przesłać swoje...:)

Gość Ag_
:P to nie jest mój rozkaz, ale Twoja wola :)

Gość a czyyy
odezwę się, zaryzykuję ;)

Gość Ag_
obiecuje nie pogryźć ;) tymczem miłego wieczoru życzę

Gość a czyyy
zajrzyj jutro na skrzynkę:)

Gość Ag_
juz jutro...zajrzałem na skrzynke = pusta.....smutno mi

Gość Ag_
prosze sie nie podszywać :P jestem ona:P ;)

Gość aloizy
a ja jestem ON.Lubię jak mnie przyszywają..... Mogę sie do Ciebie przy.....?

Gość no iiiiii znalazlas

Gość dodemodekster
same ncne koleznaki a w dzien nikogo nie ma :(

ja jestem w dzien. ale ja wolalabym przyjaciela \"na żywo\". tak sobie tu napisalam.. bo raczej przez internet nie znajdę takiego przyjaciela :). juz nie mowiac o tym, ze sadze, ze przyjaciele sami sie znajdują. sa zsylani przez Boga sobie nawzajem :)

Gość Ag_
widzialnaa -> dokładnie, nie da się w 100% przewidzieć i zaplanować jak sie dalej potoczy cała relacja.. no i też jestem przeciwniczką zaktrzaskiwania znajomości w wirtualnym świecie :) lepiej żeby doszło do spotkania jeśli to tylko możliwe.. :)

mowiac prawde nie rozumiem do konca wypowiedzi powyżej \"jak meza to tak jak seksu to tez a jak przyjaciela czy doradcy to nie\" CO tak i co nie?? jesli o mnie chodzi to jest tak : chcialabym mieć przyjaciela, faceta, na żywo. I nie wpadło mi do glowy aby go \"szukać\". Ani w realu poszukiwać, ani tym bardziej w internecie. Wyszlam z zalozenia, ze jak jest mi przeznaczony ( jako przyjaciel) to sam się znajdzie... I zauważylam topik Ag_ . Napisalam, ze chcialabym mieć przyjaciela. Nie chodzilo mi o to, aby go tutaj szukać. Po prostu napisalam, ze tez chcialabym mieć. Ale moze to i sposob, aby szukać i takim sposobem :).

Gość Ag_
nie uparłam się, że szukam i muszę znaleźć za wszelką cenę, bo taki mam plan.. cała magia takiej relacji wynika z jej spontaniczności, że czegoś chce dwoje osób. A to czy sie im akurat uda zgrać.. to już poza ich zasięgiem jest..;) i to jest chyba to tzw. przeznaczenie

to po co ten caly wywód skoro nie szukacie?- jak nie szukasz --> Ag to nie zakladaj takiego topika . a teraz wyjasnienie o co biega z nie i z tak:) Ag: \" lepiej żeby doszło do spotkania jeśli to tylko możliwe.. \" a ja na to: \"zalezy kogo sZukacie moje panie jak meza to tak, jak seksu to tez, a jak przyjaciela czy doradcy to nie. \" nie i tak chodzi mi o spotkanie:) pozdrawiam

Gość mamprzyjaciela
hej ....ja mam przyjaciela płci męskiej ...i jest to mozliwe...choc wiele razy słyszałam ze to nie realne....a jednak .....zdarza się:)

Gość mamprzyjaciela
duzo rozmawiamy, fajnie sie razem bawimy i dobrze ze sobą czujemy..dodam ze on ma zupełnie normalna orientacje seksulana bo panuje taki pogląd ze jak sie facet przyjazni z kobietą to musi byc gejem, nic berdziej błednego!!!!!!