Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewcze w czapce wlenianej

do dojrzalych mezczyzn - ojcow...

Polecane posty

Gość dziewcze w czapce wlenianej

Witam Was Panowie. Jestem w 6 miesiacu ciazy.. przede mna porod. Bardzo boje sie tego, co bedzie po.. Ciezko dzisiaj dowiedziec sie czegokolwiek... nawet na forum, ktore przeciez jest anonimowe.. Kobiety nie chca byc szczere- moze prze kompleksy.. bo tak poprostu im latwiej... Bardzo Was panowie prosze o zdanie na temat sexu z kobieta po porodzie..i po 2... Czy jest jakas roznica miedzy sexem z nierodka a kobieta ktora juz rodzila? Ja wiem ze mesnie pochwy sa bardzo rozciagliwe... nie wydaje mi sie jendak zeby mogly one wrocic do stanu identycznego jak przed porodem.. Poza tymdziwi mnie jedno- wiele pan upiera sie i wrecz agresywnie broni swojego zdania jakoby pocha byla dokladnie taka sama kilka tg po porodzie jak i przed... stwierdzajac jednoczesnie ze przed porodem byly za waskie a teraz jest im w sam raz... wynka z tego jednoznacznie ze pochwa jednak sie rozszerza i juz do poprzednich wymiarow nie wraca... i jeszcze jedna uwaga nie pisze tu o wejsciu do pochwy.. gdzie lekarz moze zalozyc dodatkowy szew - chyba przyjemnosc tylko i wylacznie dla faceta.. mnie chodzi o pochwe w srodku...

Nie bój się Dziewczyno, wszystko wraca do normy. Cwić mięsni Kęgla i po sprawie! Mamy 3-ka dzieci i czy ja wiem czy jest różnica w wymiaru pochwę..

Gość my mamy
2ke dzieci i jak wkladam toic nie czuje :(

Gość my mamy
wole sobie konia ... A ona mysli ze mam kogos :(