Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaona...

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość zaniepokojonaona...

Jestem w 20 TC od kilku tyg wiem ze mam w piersiach mleko. Wczoraj zaczelo wyciekać... Nie dotykalam piersi, nie uciskałam a ono wyciekało. Oczywiscie nie jakims strumieniem, ale po jednej , po dwie kropelki z obu piersi, i tak przez cały dzień aż do późnego wieczora. Nie wiem czy to jest normalne. Powinnam o tym powiedziec mojemu lekarzowi ,czy to zupelnie zdrowy objaw ciazy? Jestem zaniepokojona bo to moja pierwsza ciaza i nie wiem w jaki sposób powinna prawidlowo przebiegac. Poradzcie mi prosze.

Spokojnie ja też tak miałam prawie od początku ciąży. Jedyna pociecha jest taka, że do dziś (Mała ma 8 m-cy) nie mam problemów z karmieniem.

normalne ja tez tak miałam, nie cały czas, ale czasami, mój lekarz powiedział ze od 16 tyg moze cos takiego występowac i nie ma się co martwic :)

Gość sarita
to nic niepokojącego, to siara. jeśli chodzi o radę to jeśli jesteś w ciąże to powinnaś też troszkę poczytać na ten temat. jest mnóstwo książek czasopism, no i jest internet:) wiedziałabyś jakie objawy są normalne a jakie niepokojące. powodzenia:)

Gość Zaniepokojonaona...
Dziekuje dziewczyny za odpowiedz. Sarita ja czytalam na ten temat. I wiem ze w 2 trymestrze w piersiach pojawia sie siara ( gesta i zółta) i ze czasem moze wyciec kiedy nacisnie sie piers. Ale nigdzie nie napisano o bialym tłustym mleku które wycieka samo przez cały dzien, bez naciskania, dotykania piersi. Dlatego mnie to zaniepokoiło.

Gość bassi77
ja też tak miałam,a po porodzie miałam mało pokarmu i mała była na butli