Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubuśka

wczesne objawy ciazy

Polecane posty

Gość Dziubuśka

hej mam takie pytanie!kochalam sie z chlopakiem 6.11 a okres skonczyl mi sie 3.11 czy mogly byc wtedy dni plodne?? okres mam nieregularny....od tego czasu mijaja dopiero 2 tygodnie a ja w tym czasie ciagle jem i jem!zaczol mnie boles brzuch,ciagle chce mi sie wymiotowac i mam huśtawke natrojow!! powiedzice tylko czy to moze byc ciaza??!!PROSZE WAS ODPISZCIE MI CZEKAM........ buziaki

Dziubuska my nie jestesmy lekarzami najlepiej zrób test. Ryzyko ciąży zawsze istnieje. Nie napisałas nic na temat czy zabezpieczaliscie się....

Gość Cute
ja mam podobnie jak Ty ale zrobiłam test- wyszło negatywne:D tylko pytanko, czy to prawda ze testy ciażowe mozna robic TYLKo podczas palnowanego 1-go dnia okresu? a poza tymi dniami to nie ma co

Gość Milcia 19
Feri Test (Cormay, 8 zł) - test paskowy, wykrywa ciążę w 14 dni po zapłodnieniu, należy wykonać go rano, na wynik pomiaru czeka się 5 minut. Contrast (Genzyme Diagnostic, 11 zł) - test płytkowy, wykrywający ciążę po 12 dniach od zapłodnienia, wynik pomiaru uzyskuje się po 4 minutach. Pink Test (Veda Lab, 10 zł) - test płytkowy, wykrywa ciążę po 2 tygodniach od zapłodnienia, na wynik pomiaru czeka się 30 sekund. Pink Test Disptick (Veda Lab, 8 zł) - test paskowy, wykrywa ciążę po 2 tygodniach od zapłodnienia, wynik uzyskiwany jest po 30 sekundach, dla potwierdzenia wyniku negatywnego, warto poczekać 5 minut. Quick View (Quidel, 10 zł) - błyskawiczny test płytkowy do wykonania rano, stwierdza ciążę już po 6 dniach od zapłodnienia, na wynik pomiaru czeka się minutę. Clearview (Unipath, 13 zł) - płytkowy test ciążowy, wykrywający ciążę w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki, na wynik pomiaru czeka się 5 minut. Clearview hCG II (Unipath, 14 zł) - płytkowy test ciążowy, wykrywający ciążę po tygodniu od zapłodnienia, na wynik pomiaru trzeba poczekać 5 minut. Clear Blue (Unipath, 22 zł) - test w postaci flamastra, wystarczy umieścić go pod strumieniem moczu na 5 sekund, wynik pomiaru uzyskiwany jest po 3 minutach

Gość sdafdsfafsd
tak ale najlepeij wykonac w dniu spodziewanej miesiaczki poniewaz moze wyjsc przeklamany. jedynie mozesz juz po okolo tygodniu zrobic beta hcg w ambulatorim koszt okolo 25 zl