Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakto

dla mnie imiona jak KASIA czy ASIA lub ANIA to takie banalne...ze...

Polecane posty

Gość atakto
podałam juz je wczesniej....i o tym o czym teraz piszecie tez ju pisałam...mózgu nie uzywacie

mojego narzeczonego piesek wabi się Wiki i mi osobiście to imię właśnie z nią się kojarzy.

Gość atako ty prostacka
zdziro spadaj z tego forum, bo nie dość że nawet nie potrafisz mądrego topiku założyć, to jestes i wyjatkowo głupia i plebsiata.Wracaj na stacje benzynową zaraz się twoja zmiana zaczyna;)

Gość no bo to psie imie
przecież psa nikt nie nazwie kasia czy asia hihihihihi. bidula......

Gość do atako
wiesz, z ludźmi jest jak z psami. Ty jesteś właśnie dla mnie jak taki pies-latlerek-te najmniejsze i najbrzydsze zawsze najbardziej ujadają i gryzą!!!!!!::-D

Gość atakto
ja paszteciara?? kurduplasta?? buhahahahahah a to dobre:D jakby co to własnie ze JESTEM dowartosciowania w przeciwienstwie do was skoro sie tak rzucacie jakbyscie dostali ataku epilepsji z powodu jednego śmiesznego topiku:D

Gość 11111111111111111
no niestety sa ludzie,którzy nazywaja psy ludzkimi imionami,sama słyszałam jakm ktoś wołał na psa Czarek,Sara

całkowita prawda, typowe dla psa. Nie mówię że Kasia, Asia czy Ania to moje ulujbione imiona, natomiast to są klasyki wśród imion i zawsze tak było i pewnie będzie. Pozdrawiam

Gość atakto
bo włąsciciel psa pewnie zakochał sie w jedenj wiktorii a własciclka jakmika Kuby lata z wywalonym jęzorem za przystojniakiem Kubą:D

Gość atakto
fakt nie należę do ładnych co najwyżej pospolitus ze mnie.zazdroszcze dzieczynom po 175cm z długimi nogami piekna figura i twarzą sama jestem szara mycha no to chociaż imię chce mieć ładne.ale cos wam powiem mnie tez ta wiktoria sie nie podoba w sumie.i nawet to mi nie wyszło:(

Gość atakto
przepraszam ze tak sie tu denerwowałam i pisałam te nic nie warte androny, chciałam sie jakoś wyżyć.No ale cóz.przepraszam

Gość Anna__________
KASIA to bardzo dziewczece imie , podobnie jak ANIA:) Mam na 3 ANIA :) :P

zakończmy tez temat, już mi przeszło.wracam do swego szarego życia,pozdrawiam!

Gość atakto..
hmmmm wszystko na odwrót podszywaczu:) tylko troszke sie pomyliłas we wzroscie nie 175 tylko 174...zazdrosna zdziro:) dobra soadam bo widze ze jakas suka zarezerwowala sobie mój jednorazowy nick:D

Gość do atakto
trzeba wiedzieć kiedy zejsc ze sceny niepokonanym dobrze ze teraz to w koncu robisz.o ile wogole wiesz co to znaczy dziewucho ze wsi:)

może w innym wcieleniu moje zycie bedzie pozbawione tylu kompleksów bedzie barwniejsze kolorowe i bede miała ładną buzie i atrakcyjny wyglad.w koncu nie bez powodu siedze cały czas na kafr i głupawe topiki zakładam:(ale mój mózg zatrzymał się w rozwoju w 7 roku życia:( wybaczcie jeszcze raz

Gość Nie sposób Was zrozumieć
Znam wiele Kasiek, Aniek i Asiek w moim przedziale wiekowym (20-30lat), ale obserwuję po znajomych i zauważam, że wciąż mamy plagę dziewczynek o tych imionach. Nie rozumiem co w nich jest takiego co aż tak przyciąga. Ja mam na imię Magdalena, więc imię też szalenie oklepane, ale miałam w klasie góra 2 Magdy, a za to Anek było około 6-ciu:P Myślę, że rodzice mają prawo nazywać swoje dzieci tak, jak mają na to ochotę i jeśli uznają, że nie przeszkadza im milionowa Ania, to trudno ich wybór. Osobiście przyjemniej się czuję słysząc imię: Nina, Laura, Amelia, aniżeli te 3 wymienione powyżej, ponieważ nie znam wielu osób o tym imieniu.

Gość jezuuuuu ale masz gust
nina-paskudne ruskie imie, amelia jak dla starej babci a lura totalnie nie polskie.jeszcze może jessika i sandra...boże