Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakto

dla mnie imiona jak KASIA czy ASIA lub ANIA to takie banalne...ze...

Polecane posty

Gość atakto
tępy ośle?

Gość up .
mnie to tez troche wkurza ze tak duzo tych imion jakby nie było innych..no ale to nie dzieci wybierają..

Gość sama jestes ochydna
ja mialam sie nazywac Justyna ale po wojnie mamy z ciotkami i babcia zostalam Joanna, Joasia, Joania, Asia, Aska, Asienka, Asiunia, Asiczka niewiele jest imion, ktore daja tyle mozliwosci zdrobnien!!

Gość ohydnato ty jestes
ze swym zalosnym mysleniem,twoja tepota jest tak wielka,ze az niebanalna,przyznaje....

Gość wiktoria to paskudne
imie, gratuluje gustu.... już nie mówiąc że jest strasznie starodawne.

Gość zal mi cie dziewczyno....
dalam corce na imie Asia,nie uwazam,by bylo to banalne imie,natomiast twoje myslenie swiadczy o tepocie umyslowej,malostkowosci i niedowartosciowaniu.jestes zalosna

Gość Klasdiq
o wiele ładniejsza jest asia czy ania niż wiktoria

Gość a feeeeee
nie nawidzę imion na W.To okropna litera-wszystkie wiktorie i weroniki mają brzydkie imiona.

Gość atakto
ojj wzruszyła mnie wasza opowiesc naprawde...byscie wyzwały kogos tylko dlatego ze sie wypowiedział na forum:D jestescie załosne. dla was najpiekniejsze imie to wtedy jak ma po 100 zdrobnien!! cóz za ograniczenie.. a i to nie sposób myslenia (bo to ze sie wypowiadam na temat banalnych ale i klasycznych imion nie znaczy ze mam załosny SPOSÓB myslenia:D ) a Wiktoria jest tak samo satarodawne jak Ania itd... PS byscie predzej narobiły w gacie niz poruszyły jakis temat na forum:D

Gość polskie imiona to
Bogusław, Bogusława, Bogumił, Bogumiła, Sławosz.....

Gość wiktoria//
alez dziecie,zrozum,to juz banal sam w sobie,mnie osobiscie kojarzy sie z ta anorektyczna snobka bekham...nic innego

Gość atakto
Kamila jest u mnie namber łan...

Gość atakto
wiktoria// no to juz nie moja wina ze sie tak ograniczaSZ

Gość pewnie wypowiadają
sie tu same kasie asie anie, dla tego tu az cieknie jadem:D

Gość Gniewosądka
ano nic, tak sobie poczytałam imiona słowiańskie w Wikipedii Anusia, dzięki za link!

Gość wiktoria//
tez sie zdrabnia,wiki,wikta, podoba ci sie/nie sadze...natomiast to,ze tak glupi temat poruszasz na forum,niestety,ale swiadczy o tym,ze jestes plytka,twoj sposob myslenia takze

Gość Gniewosądka
no, cieknie jadem bo jakaś niekasia, nieasia i nieania założyła wyjatkowo głupi topik (też niekasia, nieasia, nieania ale myśląca)

Gość pewnie wypowiadają
kasia czesto kojarzy mi sie z dziwką bo gdzie nie spojrze tam Kasia rzadziej ania czy asia proponuje sex tel. czy sex spodkanie itd...

Gość do atako
po pierwsze bądź na tyle nieograniczona by zaczernić nicka a nie wypisaywać pod kilkoma pomarańczowymi nickami:) po drugie na razie jedyną prymitywną i właśnie ograniczoną osobą jesteś ty która kategoryzujesz które imiona są pospolite a które nie.prawda jest taka (nie mam na imie ani asia ani ania a ni NA SZCZESCIE wiktoria) że te 2 pierwsze są miłe, kobiece i delikatne, a twoje jak sprzed kilkuset laty,mało tego drętwe i odpychające. po trzecie trzeba być wyjątkowo prytmitywną i przygłupiastą małolatą z pcimia dolnego by zakładać tak żałośnie głupie topiki. Ewidentnie widać że jesteś strasznie zakompleksioną i niedowartościowana dziewczyną pod każdym względem.Szkoda mi cie:-D:-D:-D:-D

Gość atakto
wiki?? bardzo mi sie podoba!! wiec nie odpowiadaj za mnie ze mi sie nie podoba!! i skonczcie o sposobie myslenia bo tylko na tyle was stac a nic madrego nie piszecie...szkoda mi was

Gość Gorri_
boże mieć na imię wiktoria??przecież to przkeleństwo;-P wyrazy współczucia:( Widać atako że ci w życiu nie wyszło, jesteś zgorzchciała i oróbujesz jakoś "podskoczyć". Szkoda że nawet 3 imie ci sie nie udało:):)

Gość atakto
dobra spadówa, kto sie wypowiada pod kiloma pomaronczowymi nickami ten wiesz...

Gość atakto
a skad wiesz jak mam na 2 pozostałe????? bosz co za idioci... na drugie mam...ania....:O na 1 ....Ka......:O

Gość A A A AAAAAA
A NAM ZAL CIEBIE/////////////// TYM SAMYM UWAZAM TEN TOPIC ZA ZAMKNIETY

Gość wiki myszka miki
w wersji normalnej jak i zdrobnieniowej jest równie kretyńskie:-D jak ty, pasuje do ciebie.tylko taki tępak jak ty mógł założyć tak beznadziejny topik majc sama tak beznadziejne imie.to tak jakby ślepy był okulista:) :-D

Gość skoro 3 masz fatalne
to dwa pozostałe też. Pewnie paskudne magda, gosia, ewa, ela agata albo patrycja. Albo jakieś wyjątkowo pretensjonale by się dowartosicować. pewnie ty jedna z brzydul kurduplastych, paszteciara wyjatkowa ktora chce się trochę wybić buaahahahahahha

Gość laixxxxx
to podaj nam 2 pierwsze imona, o ileci odwagi starczy.....

Gość atakto
chyba sie popłacze....przez monitor to wiecie....rznijcie se ile wlezie:D

Gość AiAAAAAAA
wiki -no comment

Gość do osoby o nicku wiktoria//
tak mowisz ze autorka jest plytka bo zaklada takie tematy a dla mnie ty jeses plytka skoro imie wiktoria kojarzy ci sie tylko i wylacznie z ta "snobka beckhamowa" to tyle chcialam powiedziec dziekuje za uwage