Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutasek_*_ona

NEDŁUGO ZOSTANĘ STARĄ PANNĄ

Polecane posty

Hejka mam 24 lata, jestem ładną dziewczyną, zgrabniutką, nteligentną, właśnie kończę studia :) Mam poczucie humorku i dystans do siebie, jestem otwartą osobą, ciepłą i delikatną :)Nie wiem czemu jestem sama :( Od roku jestem po prostu sama jak palec! W moim życiu miałam właściwie tylko 2 poważne związki. Jeden jako nastolatka jeszcze - 2 lata i po nim długo nie mogłam się pozbierać (3 lata sama od 18 do 21)Pózniej poznałam chłopaka który chciał mne zamknąć w klatce, więc się wyzwoliłam a on długo miał do mnie żal o to. Byłam jeszcze bardziej ostrożna...Pózniej 2 związki krótkie - 2 i 3 miesiące - pierwszy nieporozumenie, drugi wyjechał za granicę i się rozwaliło :(To było rok temu...teraz przeżyłam fascynację internetową, ale ten z internetu przestał się po roku odzywać :( heh troszkę mnie to wszystko zniechęciło a rodzinka marudzi ...Tak sobie to napisałam :)

Gość a co nas to

Gość do smutaska
po pierwsze to czy jesteś ładna to rzecz względna. Zgrabna również. Ja np. lubię kobiety wysokie, szczupłe o dużych oczach i pełnych dużych ustach:) A co do staropanieństwa absolutnie nie masz się czym martwić. Zyjemy teraz w innych czasach niż kiedyś i terazjakby "modne" jest nie pobieranie się. Poza tym teraz coraz więcej ludzi dobrowolnie wybiera życie w wolnym związku, bądź trwałym ale bez papierka. Sporo też jest takich które na skutek niemiłych doświadczeń wogóle darują sobie tę kwiestię. Więc nie masz się czym martwić. Odchodzi się już od ślubu w wielku 23 lat i rodzenia 2 dzieci. Teraz stawia się na siebie, na własne przyjemności, pracę, rozwój a nie pieluchy. To dla frajerów. Poza tym zauważ ile małżeństw się rozwodzi.Taka to "sielanka"

Gość ale ten z internetu
był tylko wirtualny czy potem się spotykaliście?? Przestał się odzywać? Kto poznajle ludzi przez internet, ludzie.....

To że jestem ładna i zgrabna to oczywiście zalezy od gustu danego chłopaka - żartobliwie to napisałam więc prosze mnie nie odbierać jako osoby zadufanej :) Zresztą to nie o to chodzi przecież, ne chciałam żeby to zabrzamiło \"jestem ładna a jestem sama\". Po prostu nie mogę znalezc swojej połóweczki :) No ale dzięki za dobre słowo :)

Ten z internetu nie chciał mi pokazać jak wygląda, pokazał prawdopodobnie nie swoje fotki i mnie oszukał, nacisnęłam na spotkanie przestał sie odzywać ale to nieistotne :) Teraz na necie nikogo ne mam zamiaru szukać :)

Gość zgryźliwa stara....
Jak to rodzinka marudzi?

Gość zgryźliwa stara....
To dziwną masz rodzinę

heh dzieki :P ale i tak niedługo się wyprowadzam :)wyjeżdżam stąd w sną dal i może moją miłośc na koncu świata poznam :) Jedyne co mnie pociesza :P

Gość no to wspolczujemy
nic gorszego nie moglo Ci sie przytrafic :O

no wiesz co; masz jakiegos bzika. mloda jestes. stare panny istnialy kiedys. Teraz juz czasy sa inne. A od starych pamien wyzywaja najczesciej mezczyzni z typu tych co sie puszczaja na prawo i lewo a na zone szukaja dziewicy; ale opinia takich lebkow nie ma co sie orzejmowac. a jak sie tak vedziesz skupiac na tym zeby kogos znalezc to albo nie znajdzoesz; albo znajdzies i wyjdziesz za maz a potem sie okaze ze to jednak nie to; tak to jest jak na sile sie chce kogos miec

No wiem cierpliwie sbie czekam na tego jedynego ale mnie nudzi to czekanie już i zaczyna smucić :( Chciałabym zasnąć sobie w ciepłych ramionach - już nawet nie pamiętam jak to jest :( Chciałabym z kimś pójsć na spacer, przytulic sie , wygadać :( Niby mi dobrze samej alesą chwile kiedy brakuje m tej bliskości z mężczyzną...

Gość Bolesław czerstwy
Przyznaj sie ze ci seksu brakuje :P