Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghg

nie jedzcie skrzypu BIOGARDEN!!

Polecane posty

Gość hghghg

ostrzegam ze nic nie daje..biore juz 10 dni i paznokcie sie lamiadalej i włosy tez wypadają.

Gość kjhgfvc
10 dni? buahahaha:D:D:D

Gość nie brałam Biogardenu
ale w moim przypadku skuteczny H-Pantoten. Skuteczny, to znaczy pierwsze efekty były po 4 miesiącach, a znaczną poprawę włosów i paznokci zauważyłam po jakiś 8.

Gość co ty gadaszradiowy drogi
nie warto biogardenu bo naprawde nic nie daje..ja tez bralam miesiac a dzis panokiec mi sie złamal:(niestety!

weż nie dobijaj własnie go sobie kupilam i mam nadzieje że przyniesie jakieś rezultaty chobym miała czekać 2 mies....

Gość Paznokiec i włos sa martwe
więc odbudowanie nie nastąpi!!! Efekty stosowania tego typu preparatów są widoczne jak paznokieć stary całkowicie zejdzie a na jego miejsce urośnie nowy, który zaczął rosnąc od momentu stosowania preparatu, tak samo z włosami, mocniejsze będą te nowe włosy, cebulki starszych też ale cebulki i włos który rośnie a nie ten co już jest i ma iles tam centymetrów....

Ja, kiedy zaczynaja mi wypadać włosy, biore Silikę i efekty widoczne sa najdalej po tygodniu, ale z tego, co wiem, na ogól trzeba poczekac trochę dłużej. A na paznokcie kup sobie utwardzacz.

Gość nie byloam dziewicą juz dawno
silica jest za droga kochanie:(

Gość na wypadanie włosów to owszem
pomaga szybko, ale żeby je odżywic to nie

Silica nie jest bardzo droga. Kupuje opakowanie po 100 tabletek za ok. 30 zlotych, a bierze się m1 tabletkę dziennie, więc na miesiąc wychodzi ok. 10 zlotych. Pewnie, że przy niektórych specyfikach wychodzi 5-6 zlotych na miesiąc, ale w porównaniu z takim np. Inneovem to nie jest dużo.

Gość Sarenka21
jak dla mnie biogarden to rewelacja.Po miesiącu paznokcie mocne ,włosy błyszczące(choć zawsze były zdrowe).cere super .Ma bardzo dobre zestawienie witamin i związków mineralnych.Wcześniej zażywałam h-pantoten ale ten jest lepszy.

Biore biogarden od ponad miesiąca, i mam super paznokcie.. nigdy nie miałam takich pazurów, normalnie szok, Ludzie myślą że są sztuczne jak je pomaluje, Polecam i trochę cierpliwości ;-)