Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kormoranczyk

Mam jedno jądro czy przeszkadzało by to w stosunku?

Polecane posty

Gość kormoranczyk

co o tym sądzicie?

Gość nie ma znaczenia

Gość chwila bolesnej prawdy
a czy JĄDREM odbywa się stosunki? Myśl człowieku, myśl!

Gość ma znaczenie
im większy promien wewnętrzny jądra tym seks jest lepszy !

Gość male nara
głupi czy co? a co to ma za znaczenie? też mi problem jedno jądro! skup się na ważniejszych rzeczach np zeby twoja luba nie musiała udawać orgazmu i nie jądrami sie do tego doprowadza przeciez

Gość jezdzisz z jednym jajkiem
jak amazonki?

Gość gfdsf
dlaczego ? drazniło ? LAtwiej wlozyc do ust jedno niz dwa na raz

Gość granada
nawet facetów z jednym jądrem biorą do woja, więc nic im nie brakuje... oprócz jądra...;) ale na powaznie, pewnie to dziwne, ale można sie do tego przyzwyczaić(pisze z punktu widzenia kobiety)

Gość nie wiem czy autor tu jest
ale jedno jadro to nic zlego. od wielu lat jestem z facetem z jednym jadrem i w niczym mi to nie przeszkadza. dla mnie to byl swego rodzaju afrodyzjak ;) teraz sie przyzwyczailam i nie zwracam na to zdnej uwagi. fakt facet mial z tym pewnie problem, ale skutecznie go z tego wyleczylam ;) nie wiem dlaczego wszyscy sa tacy nie mili. nie rozumiecie, ze jego moze to flustrowac? ciekawe czy sami nie macie kompleksow.

Gość unnamed
Ja tez mam jedno jadro bo w wieku 6 lat mialem wyciete. mam obecnie 16lat i jestem prawiczkiem. tez sie tego wstydze a i mam pytanie. Co twoja mama powiedziala jak ja o to spytales?? Ja nie pytalem. Napewno sa dziewczyny ktore to zaakceptuja i sa tez takie ktore nie. pozdro ;p

Gość inkognitoooo
Ja mialem wnetrostwo od dziecka 1 jadra w kanale pachwinowym i sie zglosilem do hirurga dopiero w wieku 17 albo 18 lat i mi mowili ze bedzie trza wycinac bo mam juz nowotwor, pozniej jak trafilem do szpitala na zabieg ordynator mowil mi to samo co hirurg a po operacji wyszlo ze jest zdrowe... lekarze potrafia zdolowac... podchodza do czlowieka przedmiotowo i teoretycznie jak do psa...

Gość unnamed
Ja tam malo o tym wiem ale mam nadzieje ze jestem plodny ;p

jestem z chlopakiem ktory ma jedno jadro nie przeszkadza mi to w cale stosunki seksualne sa jak najbardziej poprawne z jego strony ja i z mojej tylko zastanawia mnie fakt czy majac jedno jadro jest plodny ??

Gość miro52
Ja jestem starszy od niektórych moich kolegów i też całe życie mam tylko jedno jądro.Zaręczam,że nie ma żadnych różnic w pożyciu sexualnym i tylko należy zrobić badania na płodność.

Gość hghgf
jedno jadro to 2 razy mniej bolu . Wyobraz sobie ze pilka walnie cie to dostajesz w dwa jaja i ból jest dwa razy wiekszy niz gdybys dosrtal pilka w jedno jadro .

to stary temat ciekawe kto go wyciągnął? nie spotkałam jeszcze faceta z 1 jądrem

Gość 9576876043666666666
Nie przeszkadzalo by.nie ma to wplywu

Gość Wszytskowszytsko wiedząca
Ja na Twoim miejscu nie martwiłabym się o odbywanie stosunku bo narząd którym sie to robi chyba masz..ale bardzo możliwe, ze nie będziesz mógł mieć dzieci w przyszłości.

Gość yondro
ja takze mam 20 lat i mam jedno jądro, drugie zostało wycięte. W życiu codziennym to nie przeszkadza ale boje sie stosunku(jestem jeszcze prawiczkiem). Nie samoego kontaktu ale rekacji dziewczyny z którą będę chciał to zrobić. Powiedzcie jak wogle o tym mozna powiedziec dziewczynie, jak ona zaczela by sie śmiać to chyba bi mi do konca życia nie stanął. Pytanie do dziewczyn jak wy bysice chciały zeby wam o tym powiedział chłopak: w prost czy jakoś do okoła? :(

Gość SADSADADADD
Ja mam 16 lat i też mam jedno jądro

Gość tolerancjaa.
jestem z chłopakiem od jakis 9 miesięcy i postanowiliśmy pójść do łożka. pisaliśmy kiedyś sms-y i napisał, że bardzo głupio mu o tym mówić ale ma tylko jedno i od razu powiedział, że nie będę z nim chciała być. Ja nie wiem w czym to w ogóle przeszkadza.. jestem mu również wdzięczna, że mi to powiedział, ale nie wiem czemu tu się faceci mogą wstydzić . my kobiety też mamy różne kompleksy i jakby każda miała się wstydzić, to facet pewnie żadnej w łóżku by nie widział nago.. Chłopcy nie ma się czego wstydzić ani bać przy stosunku, bo to w niczym nie przeszkadza . ;*

Gość Mickey58
Ja od urodzenia mam jedno i wcale mi to nie przeszkadza. Mirek

Gość Mickey58
Ja od urodzenia mam jedno i wcale mi to nie przeszkadza. Mirek

Gość mimi:)
mam chłopaka co ma jedno jądro i boje się czy będzie mógł mnie zapłodnić kocham dzieci i chce je mieć właśnie z nim bo go kocham

Gość Walenty ;)
mimi Jedno jądro nie znaczy ze nie bedzie mógł mieć dzieci zapytaj go o to kochasz go akceptuj jakim jest dowartosciuj go on tego potrzebuje a nawet jesli jego jądro bedzie produkowało zbyt mało plemnikow by moglo dojsc do zapłodnienia naturalnego są od tego metody laboratoryjne

Gość bfghjkkkiytgb
moj narzeczony ma jedno jadro, takiego go poznalam. Nie urodzil sie z jednym, ale mial operacje ze wzgledu na nowotwor. i apsolutnie w niczxym to nie przeszkadza

Gość Mickey8
Ja już pisałem żeby nie przejmować się tym tzw.problemem.Nie przeszkadza mi to w życiu i uważam ,że nie ma co robić z tego problemu.Osoby które chciałyby popisać ze mną podaję swój prywatny adres e-mailowy :mimircio58@gmail.com

Gość Łukasz Dudka
Cześć mam na imię Łukasz i też mam jedno jądro, mieszkam w małym miasteczku i chciałem wam opowiedzieć moje przeżycie .Gdy chodziłem do szkoły podstawowej były takie badania no i gdy pielęgniarka macała moje jadra zauważyła ze mam brak prawego jadra niestety koledzy podsłuchali rozmowę . Gdy wyszedłem od pielęgniarki wszyscy koledzy zaczęli się zemnie śmiać i było mi bardzo przykro z tego powodu .Po paru latach na komisji wojskowej Lekarz zapytał mnie czy mam 2 jadra powiedziałem że mam 2 bo się wstydziłem mu powiedzieć.Po paru miesiącach zrozumiałem ze to nie jest powód do wstydu i postanowiłem znaleźć kobietę przez internet i udało mi się przez taka fajna grę metin 2 gdy doszło do stosunku miedzy nami ona mnie po prostu wyśmiała i co ja miałem wtedy zrobić ?? Tera już wiem że nigdy nie znajdę kobiety ponieważ nie chce być odrzucony i wyśmiany Dzieki za wysłuchanie mojego przeżycia Czy wy też mieliście taki problem ???

Gość rodzice niedouczeni lub
nie dbający o swoje dzieci, doprowadzili do takiego stanu, że chłopiec wstydzi się mówić, że ma 1 jądro?!!!! Tragedia. Mężczyźni - biegiem do lekarzy i sprawdzać czy jesteście zdrowi i czy da się z tym jeszcze coś zrobić. Widać to jest nisza w medycynie - uświadamianie społeczeństwa, że takie problemy istnieją i można je rozwiązać. Tylko nie każdy rodzic chce zająć się w pełni swym dzieckie - a to z powodu nałogów, a to z powodu niedorozwoju umysłowego, a to z niedouczenia. Rodzice, szkoła, opieka społeczna - te "ośrodki" powinny każdą taką sytuację sprawdzac i kontrolować, aby nie zepsuć życia chłopczykowi, a potem mężczyźnie. Wiemy nie od dziś, że kompleksy na tym tle prowadzą do wielu tragedii, także moim zdanie profilaktyka - informowanie i tolerancja!!!