Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokusy rosna wiosna

200 km czy to ma sens

Polecane posty

dzieli nas 200 km, czy jest sens wchodzic w to, czy warto zaczynac, bo i tak bedziemy sie widywac niezwykle rzadko, czy moze cos z tego byc

mnie z moim narzeczonym dzieli 300 km. jesli bardzo kochasz to da sie wytrzymać:-) ja widuje się z mim raz na miesiać. jeśli uwazasz ze nie podołasz takiemu wyzwaniu to lepiej nie wchodz w to.

hhmmm ja sie chyba dopiero zakochuje i boje sie strasznie tak, ze to sie rozleci

hmm... skoro dopiero to sie rozkręca to pozostan z tym kims na przyjacielskiej stopie a jak poczujesz ze to ta własciwa osoba to spróbujcie byc ze sobą.raz się zyje:-)

Gość a ja mam duuuuuuzo dalej
moja kobieta jest ode mnie oddalona o ponad 2000 km. .... i wcale to nam nie prseszkadza codziennie rozmawiac, mówic o tym co nas łaczy...... ale juz niedlugo to bedzie tylko jakies 130..... wiec luzik;) damy rade!!!!

Gość AnetTka
Czy ma sens?? Jesli dwie osoby sie kochaja to tak! Ale potrzeba wiele cierpliwoci by byc w zwiazku na odległosc! Nie ukrywam , jest ciezko, czasem bardzo... rozpatrz za i przeciw..i zadecyduj czy warto sie zaangazowac! Ja ..gdybym wiedziała, nie wchodziłabym w to...jest cholernie ciezko...cierpie przez pryzmat kilometrow ktore nas dziela!

ja wiem ze warto:-) kocham mojego faceta i wiem ze nasz związek jest wart takich poswieceń! wiem ze nie znalazłambym takiego drugiego człowieka jak moj narzeczony.jest cięzko nieraz ale warto to wytrzymać:-)

Gość Revox
Mnie kiedys dzieliło z drugą osobą ponad 500km. Na początku było miło ale zakończyło sie KATASTROFĄ. Odradzam. Za mało się będziecie znali, nic o sobie nie będziecie wiedziec poza tym co sami sobie powiecie. Mozna się zdziwić.

owszem nie wszystkie związki moga przetrwac ale jesli zwiazek ma solidne podstawy to jak najbardziej moze przetrwać:-)

Gość tora-tora
Czy to ma sens? To juz musisz sama ocenic. Nas dzieli prawie 500 km w 1 strone i powiem z pelna swiadomoscia - tak, to ma sens. Nie wiem jednak, w jakim jestes wieku - my jestesmy oboje mobilni, mozemy sobie pozwolic (choc nie przelewa nam sie) na podroze i spotkania co parenascie dni. Chociaz kiedys bym sie popukala w czolo, gdyby mi ktos powiedzial o takim zwiazku... Musisz sama ocenic.

Gość krokusy rosną wiosną
ja czuję, ze zaczynam sie zakochiwac, tylko te km mnie przerazaja, zreszta i tak pewno wszystko zakonczy sie klapa