Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czyjes słońce

skoro kocha czemu nie chce się...?

Polecane posty

jestem ze swoim chlopakiem juz jakis czas, mamy wiele za soba naszą miłość wybudowalismy na przyjaźni, jednakze jest sprawa która mnie niepokoi a to tyczy sie sfery erotycznej... uprawiamy petting piescimy wszystko ok tylko on boi sie sexu...kiedys mi mówił ze jego eks dziewczyna strasznie go do tego zraziła, mówi ze mnie pragnie...zadko mamy okazje pobyc tylko sami obydwoje mieszkamy w akademiku...no dzis poraz kolejny nadarzyła sie okazja...a ja znów jestem sfrustrowana :/// ... mówi ze chce ale jak przychodzi co do czego nie moze sie przemóc..i co ja powinnam zrobic ?? tylko pliss bez glupich przykrych odp

lepszy taki facet niz taki co cie przeleci i po tygodniu zostawi.uwierz mi....coz..moze ma jakies kompleksy? a mzoe czeka na jeszcze bardziej wyjatkowa okazje?? przyczyn moze byc setki...po prostu z nim porozmawiaj czego sie boi...

Gość podobny problem..
mój facet zraził sie do seksu po naszym pierwszym razie... to był dla mnie straszny ból miałam lzy w oczach dosłownie teraz unika seksu bo nie chce bym cierpiała. pogadaj z facetem musi byc tego jakis powód albo po prostu on moze wytrzymac bez seksu

wiem...czasem staram sie poruszyć ten temat ale niewiele mi mówi...on miał przykre dzieciństwo i nastoletnie zycie...wiekszosc faktów znam i wiem ze on przez to sie zamknał...przede mną sie otworzył troszke...ale ten temat jest spowity tajemnicą i nie wiem co powinnam zrobić...ja moge czekac ...sex nie jest priorytetem