Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretka____________

mam 24 lata a cialo starej kobiety... zalamka

Polecane posty

dieta nie jest meczaca - je sie duzo i czesto ;) tylko omija sie produkty o wysokim indeksie glikemicznym :) ogolnie zmieniam sposob zywienia i zaczynam odzywiac sie zdrowo. ta dieta to moj i mojego meza sposob na zdrowe odzywianie :) nie potrzebyje schudnac ale chce zdrowo jesc :)

a zielona herbata zamiast wody moze byc -czyli 2 litry zielonej herbaty?

nie bardzo :o zielona herbata zawiera kofeine i poza tym wychladza organizm. nalezy ja pic ale z umiarem.ja pije 2-3 zielone herbatki dziennie, biala herbatke, kawe ale oprocz tego 1,5l wody dziennie - cisowianki badz zywiec zdroj :)

Gość wirusówka
ja mam kilkanascie lat wiecej a ciało mam jak u młodej kobiety - nawet wiele osób mi to mówi ale moja recepta to w miare zdrowe żarcie z duża ilościa warzyw i tłuszczów z pierwszego tloczenia,żadnych słodyczy więc nie tyję chociaz ma genetyczne skłonności i od lat niezmienna waga -czyli szczupła bo efekt jojo chyba skórze dobrze nie robi, nie cwiczę bo to u mnie zwykle słomiany zapał parę razy i dosc :) ale duzo chodze, kosmetyki z rozsądkiem - lubie ale nie mocne tylko na bazie w miare naturalnej, żadnych słodyczy,od lat picie pokrzywy i skrzypu oraz siemienia lnianego

wirusowka ty masz tej dziewczynie tylko poradzic, a nie podlamywac tekstem typu: \"ja mam kilkanascie lat wiecej a ciało mam jak u młodej kobiety - nawet wiele osób mi to mówi\"... i ciesz sie z tego.... jakiez to polskie...

Gość wirusówka
nie to było moim zamierzeniem :( nie jestem żadna konkurencja w wyscigu o urodę ani też nie chciałam nikomu dokopać tylko podać sposób co działa na mojej skromnej osobie a nie tylko teoretyzować radami znanymi z każdego czasopisma

Gość galareta 2
Ja ma tyle samo wzrostu i wagi co Ty, 170/65 i wieze ze nie jestes gruba bo ja sama mam wymiary 84, 64, 92. Nikt by mi nie uwierzył że tyle waże bo wyglądam chudziej niz osoby 8 kg chudsze. Waga wiec tak naprawde mało mówi o wygladzie. NIe wiem co we mnie waży, nie mam fałd tłuszczu ale mam budowe gruszki wiec moze mam wiecej tłuszczu na nogach ale to i tak nie wyjasnia az takiej róznicy w wadze miedzy mna a osobami wygladajacymi podobnie. W kazdym razie ja nie mam normalnej tkanki tłuszczowej. Cellulit mam wszedzie oprócz twarzy i piersi, nawet na kostkach nóg i nadgarstkach mimo ze tłuszczu tam niewiele... Po prostu słaba tkanka, kiepskie geny nam sie trafiły. Dodam jeszcze ze nigdy nie jadłam w McDonald itp smieciowego jedzenia, uprawialam sport regularnie a celulit i tak sie rozwijał z wiekiem zamiast znikac

Droga galaretko!!!! MAm 18 lat jestem dwa centymetry od Ciebie wyzsza ale reszta wymiarow jak i waga prawie identyczna .Nie narzekam na figure tylko wkurza mnei talia .Zawsze mialam ok. 70cm nawet jak schudlam z 65kg na 59 to biust mi zmalal nogi jakies takei patyki(zawsez byly szczuple)a tylek deska .a w talii jedynie 2cm niecale!!!!mecze sie cwicze ale boczki i szerokosc w talii to juz chyba na cale zycie .Zapisz sie kochana na basen>Daje swietne efekty >ja lubie plywac ale ciagle mam skurcze w nogach niby to niedobor magnezu ale biore magnez i skurcze nadal sa moze ktos tu cos poradzi??? Ja duzo chodze praktycznie nie istnieja dla mnei zadne autobusy samochody (chyab z etrzeba ostatecznie) czemu zawdzieczma szczuple nogi Zakup sobie balsam ujedrniajacy i szoruj miejsca dotkniete cellulitem szorstka rekawica dobre efekty ponoc daje szorowanie wraz z uzywaniem takiej oliwki z Ziaji do masazu taka pomaranczowa.Zycz epowidzenia!!!!GRunt to dobre nastawienie 3mam kciuki!!!!;)

paranormalna kup sobie zelazo latwoprzyswajalne na skurcze (Biofer produkuje latwoprzyswajalne) albo bierz normalne zelazo ale od razu z wit. C bo inaczej sie nie wchalania. no i magnez ale tylko w preparatach z wit. B6 bo inaczej tez sie szybko wyplukuje :) pozdrawiam :)

galareto! ja uwazam ze to ze masz problemy ze skora to moze miec podloze hormonalne-np mozesz miec niedobor estrogenow ,wtedy wlasnie skora wiodczeje (tak maja kobiety w okresie menopauzy0oczywiscie nie bierz tego do siebie -ale moze to tez wplywac na stan skory,bo raczej kobiety w twoim wieku nie maja problemow wiekszych hmmm genetyka takze moze byc powodem ,moze twoja mama tez miala takie problemy jak ty w twoim wieku,moja mama mlodo sie trzyma i jej skora tez i my z moja siostra tez nie mamy problemow ze skora oczywiscie trzeba tez cos poswiecic dla urody-ja zrezygnowalam ze slodyczy i jem do 17-tej,poza tym cwicze codziennie ,takze biegam ,ktos tam pytal o zielona herbate jak najbardziej pic -poniewaz dziala odmladzajaco i na skore tez wplywa bardzo pozytywnie -pozdrawiam🌼

Gość takasobiejednaja
Ktoś tu pisał że na celulit są antybiotyki. Pierwsze słyszę. Zawsze wierzyłam że one są po to by likwidować infekcje bakteryjne. A co mają bakterie do celulitu ? Do jakiego Ty dermatologa chodzisz, że na celulit zapisuje Ci antybiotyk ?

dobrze ze znalazly sie dziewczyny o mojej wadze, wygladajace podobnie. moze wkoncu skoncza sie niedowierzajace pytania. tez sie czasem zastanawiam co we mnie tyle wazy i juz nawet wpadlam na pomysl ze to kosci. bo np po nadgarstkach i kostkach widac ze mam grube kosci. a jak schudne pare kilo to od razu mi wlasnie kosci zaczynaja wystawac - obojczyki bardzo np.ale mniejsza z tym. problemow wiekszych ze skora nie mam. moja mama jest bardzo szczuplutka. tak mysle ze moze to z rodziny mojego taty... ale wiem tez ze sama sobie na to zapracowalam. duzo chodze to fakt, ale jak juz pisalam jadam koszmarne zarcie, pije litry kawy, pale papierosy (to jest moje kolejne wyzwanie). bedzie to dla mnie cholernie trudne ale zrobie to i zmienie te moje nawyki. zaczne zdrowo sie odzywiac, troche cwiczyc. nie bede sie spieszyc, mam cala zime na osiagniecie celu. a w marcu mam nadzieje zobaczyc nie to cialo w lustrze:-)

trzymam mocno:-)

rewelacja dzieki za pomoc kupie sobie te zelazo moze pomoze:) Galaretko masz racje nikt nie chc enigdy uwierzyc ze mozna tyle wazyc a wygladac szczuplo .Nie mam pojecia od czego to zalezy Bywa ze osoba wazaca troche mniiej od emnie wyglada gorzej .Poki co na pytania o wage zaliczam do rownie niestosownych jak o wiek :p Jesli sie zawezmiesz to Ci sei uda :0 najlepiej walczyc o swietna figure z kolezanka lub siostra bo to dodatkowe wsparcie >ja jak wczesniej pisalalm schudlam jakies 6kg ale w zasadzie z biustu nog i tylka co nie wygladalo jakos zachwycajaco z ato z tego brzucha to spasc nie moge:/ale nie poddam sie:) chocia zostatnio sie zalamalam zaledwie dwa dni wytrzymalam na diecie kapuscianej OCHYDNA TA ZUPA BLEEE;/ wole zasade Mż:) (MNIEJ żREC) POZDRAWIAM I POWODZENIA:))

to i ja sie wetne na moment jesli mozna ;) do paranormalnej : ja mialam podobny problem jak Ty, schudlam nieco na diecie 1000kcal, ale nie moglam prawie nic ruszyc w pasie, ale zaczelam cwiczyc z hula-hopem i stosowac diete South Beach i schudlam w pasie jakies 6 cm, co wczesniej wydawalo sie niemozliwe, oczywiscie to dopiero poczatek mojej drogi, ale juz z dotychczasowych efektow jestem zadowolona, polcema i diete i hulanie, naprawde pomaga ;) pozdrawiam i zycze wytrwalosci w dazeniu do celu :) pozdrawiam moja kolezanke w niedoli odchudzania - rewelacje :)

Chce byc szczupla- krecilam tzn probowlaam krecici tym hula hop kurde trzy dni sie meczylam z podnoszeniem go co kilka sekund;/wiem powinnam byc wytrwala ale jakos ciezko tak robic cos bez efektow;P ale skoro chwalisz sobie te metode to widac cos w tym jets postaram sie probowac:) wielkie dzieki za wsparcie pozdrawiam:)