Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek1986

OZNAKI ZDRADY ZE STRONY PARTNERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość aniolek1986

Opowiem Wam historie ktora niejednej z Was otworzy oczy:znam chlopaka ktory zdradza swoja dziewczyne od 2 lat i robi to tak ze ta dziewczyna -Gosia mam na imie tego nie zauwaza!!!!moim zdaniem jest slepa ta miloscia do niego ale to jedynie moje zdanie!!!!Pan X (WOLE NIE MOWIC JAK MA NA IMIE) potrafi gosie zdradzic nawet 2 do 3 razy w tygodniu.Spytacie skad to wiem od razu mowie nie zdradza ja ze mna bo ja jestem w stalym zwiazku od 4 lat i nawet nie mysle o jakiejkolwiek zdradzie jestem bardzo ale to bardzo szczesliwa! Pan X jest przyjacielem mojego chlopaka a tak dokladniej to sa wspolnikami bo prowadza wspolny interes i opowiada wszystko mojemu miskowi a ten ze jest taka kochana papla od razu mowi mi bo juz nie wytrzymuje tego!Myslelismy z moim chlopakiem zeby opowiedziec o wszystkim gosi ale obawiamy sie ze nam nie uwierzy i nas wysmieje ze Pan X jest idealem itp wiec jak narazie postanowilismy milczec i nie wtracac sie do ich spraw!!!Jesli chodzi o oznaki zdrady do: Pan X gdy tylko jestesmy razem na zakupach kupuje gosi wszystko co jemu sie tylko podoba caluje przytula szepta slodkie slowka itp. a godzine pozniej potrafi kochac sie z jakas inna dziewczyna na tylnym siedzeniu a na dodatek ostatnio od ok2 miesiecy romansuje z kobieta starsza od niego o 5 lat ktora ma meze i 6letnie dziecko!!!!co mnie bardzo dziwi bo on wcale nie jest az taki przystojny zeby za nim latac!!!!jest policjantem kochal sie juz z kolezanka policjantka na komendzie podczas nocnej zmiany,w damskiej toalecie na dyskotece z laska mlodsza od siebie o jakies 7lat i duzo moglabym podawac przykladow ale sadze ze tyle wystarczy!!!!BLAGAM WAS DZIEWCZYNY jesli tylko zauwazycie ze facet robi Was ogromne zkupy chce kupic wszystko co jest w sklepie to zastanowcie sie czy nie ma czegos na sumieniu i za wszystko chce jakby dostac rozgrzeszenie?!?!?!?!?!??!!?!?!!??! pozdrawiam ania

Gość aniolek1986
o tak i to bardzo!!!!ale nie kazda np u mnie jestem z moim chlopakiem 4 lata ale nigdy nie bylo bez problemowo male sprzeczki jakies obrazania itp ale my to uwielbiamy bo kochamy sie przepraszac.....a tak w ogole to moj mis jest w wojsku ale dzis wspoamnial o tym ze chcialby mi sie oswiadczyc nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czegoś nie rozumiem...
to albo są wspólnkikami albo jest policjantem?