Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paląca-

co zrobic aby

Polecane posty

Gość paląca-

nie czuc było w pokoju dymu z papierosów? palę bardzo duzo i pokój cuchnie jak popielniczka

albo pal na zewnątrz... albo narób innego smrodu, co przebije ten... a w ogóle to też palę :(

Gość paląca-
heheh , nie da sie na zewnątrz , przy tej intensywnosci palenia musiałabym cały dzien na balkonie przesiedziec

tobie to nie przeszkadza, a innych nie wpuszczaj... a co ! :D

Gość paląca-
staram się nie wpuszczac , ale mnie juz tez zaczyna przeszkadzac :( a nie mogę się powstrzymać i pale dalej POMOCY

Gość facet__
Tego smrodu nie zlikwidujesz. Nawet gdybyś miała cały dzień okna pootwierane to i tak będzie cuchnąć. Kiedyś słyszałem że podobno kadzidełka czy jakieś świece zapachowe mogą coś pomóc, ale nie wiem czy zderzenie tych wszystkich zapachów nie wywołałoby w co niektórych odruchu wymiotnego ;)

Gość aloizy
pal jeszcze więcej szybciej nastąpi ten dzień gdy juz nie będziesz palić. Zakład pogrzebowy czeka.

Gość paląca-
próbowałam swiec , ale minimalne efekty zakład pogrzebowy czeka? na cos trzeba umrzeć słyszałam o ludziach ktorzy nigdy nie palili i umierali na raka płuc i takich ktorzy kopcac jak parowozy dozywali w zdrowiu pozniej starosci

Gość do palaczki
a ciuchym a włosy jak ci musza śmierdzieć i zeby... bleee I cera żółta.. Ale na pewno jest wielu takich, którzy nie palą , a też mają żółte cery, śmierdzi im z buzi i z włosów, więc pal, pal se, zapal następnego...

Gość paląca-
a obrzydzajcie , moze rzucę pewnie ze wszystko smierdzi , przeciez rozami nie pachnie :(

Gość otwieraj na noc
wszystkie okna w domu. smrodu nie będzie. zamykaj. po powrocie z pracy. ważne jest intensywne wietrzenie. nie wiem ile masz pokoi. jak palisz w jednym w innych okna muszą być otwarte. zamykasz je jak wychodzisz do innego pokoju. wietrzysz ten, w którym paliłaś ;)