Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marykate

Czym dla Ciebie jest materializm???

Polecane posty

Witam serdecznie pisze prace o materializmie i potrzebuje paru wypowiedzi czym jest wg Ciebie jest materializm ? bede wdzieczna za kazda wypowiedz :)

Gość tym czym dla biedaka
bieda :P

Gość tym czym dla biedaka
to przywiązanie do biedy jest natrętne, tak jak materializm dla materialisty. gromadzi i ciągle mu mało :P

Gość kasaasasas
gdy dobra materialne przesłaniają nam wszystko...np kobieta która zadaje się z brzydalem dla jego kasy..

Gość a dla mnie
jak mężczyzna zadaje się z kobietą tylko dla jej cielesnej materialności ;)

Gość kasaasasas
tylko to jest normalne dla obu płci, materializm to domena kobiet i nie jest naormalny

Gość kolezanka z forumm
dla mnie materializm to w pewnym sensie przywiązanie do rzeczy, pieniędzy,wygodnego stylu zycia.do wszystkiego co jest stworzone z materii. i niekoniecznie związany jest ze związkem z brzydalem dla kasy (wtedy taka lala nosi nazwę "kurwa materialna") !!! kase można samemu zarabiac. ja jestem materialistką, dlatego staram sie tyle zarabiac aby mi na wszystko starczało.

Gość kolezanka z forumm
dla mnie materializm to w pewnym sensie przywiązanie do rzeczy, pieniędzy,wygodnego stylu zycia.do wszystkiego co jest stworzone z materii. i niekoniecznie związany jest ze związkem z brzydalem dla kasy (wtedy taka lala nosi nazwę "kurwa materialna") !!! kase można samemu zarabiac. ja jestem materialistką, dlatego staram sie tyle zarabiac aby mi na wszystko starczało, abym mogła zaspokoic swe materialne potrzeby.