Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jest tu ktos kto umie sobie pozartowac i rozumie zarty????????

Polecane posty

ferbbie nie możesz być psychologiem. Takie osoby w ten sposób się nie zachowują nawet przez internet. No cóż idę dalej poszukiwać topielicy.

Dla mnie kwintesencją charakteru net-ar jest jest stopka. Nic dodać nic ująć, a i dyskutować nie ma o czym.

Gość do ferbbie berbbie
Ciebie wszyscy irytują lecz się i nie pkluj juz na monitor :):_):):):):)

Gość do ferbbie berbbie
stopka jak stopka

Gość
ja mam za duze a ty masz za małe i tu własnie tkwi problem psycholozko od 7 bolesci

Gość ferbbie berbbie
schizo... no tak! ty wiesz lepiej, kim jestem! wybacz,ale ja nie posiadam kilku subosobowości koleżanko i dokładnie wiem,że ja to ja.. i nie wiem,dlaczego twierdzisz,ze jesteśmy ludźmi wyjątkowymi,tylko dlatego że mamy mgr psychologii i nie robimy tego,a tamtego bo mamy dyplom?? ja zawsze byłam ordynarna i moje wykształcenie nie ma tu nic do tego.. ale atakuje tylko równych sobie...a nie niewinne miłe forumowiczki

Gość
oooo ja nie jestem równa tobie wybacz psycholog to ktos kto potrafi tłumic złe emocje a ty ...........................

ferbbie bo popadniesz w samozachwyt jeszcze. Nic nie pisałam o Twoim wykształceniu i magistrze. Pisze o kierunku jaki rzekomo skończyłaś bądź kończysz. A Ja niby posiadam więcej osobowości niż jedną? Nie wydaję mi się.

Gość ferbbie berbbie
tłumic złe emocje?? hahahahah!! po co? żeby potem wracały?? za dużo się kolorowych gazet naczytałaś i jakiś podrzędnych artykulików psychologicznych

ferbbie berbbieCo TY soba reprezentujesz ? Oceniasz innych ...a sama kim jestes ? no zastanów się ! Anonimowa idiotko.

Gość
bron nas boze od takch pseudopsychologów

Gość ferbbie berbbie
badź konsekwentna - subosobowości to esencja schizo koleżanko I nie wiem,dlaczego miałabym popaśc w samozachwyt? bo studijowałam psychologię?a to coś wielkiego? miecz studia wyższe?? no chyba,że dla was - no to gratuluję!!

Gość
no to nie tłum ich wyrzuc to z siebie spróbuj sie od nich uwolnic a duzo ich masz w sobie??

Gość ferbbie berbbie
zauważcie koleżanki,że ja ani razu nie napisałam,że jestem od kogoś lepsza,więc nie pytajcie,za kogo się uważam..

Kochana Ty chcesz zrozumieć moje wypowiedzi? Nie interesuję mnie twoje wykształcenie. Chodzi mi o sam fakt, żeś \"psycholog\", który pała nienawiścią.

Gość
kompleksiki sie odzywają???

Gość ferbbie berbbie
"psycholog", to człowiek.człowiek,jak każdy inny. Też zdarzają się tacy,którzy pałają czasem nienawiścią - widzisz w tym coś dziwnego, dziecko?

Gość
wino ,kobiety i spieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew

Gość
ferbbie berbbie oddychaj miarowo spokojnie wyobraz sobie ze lezysz na plazy ,słonce wiaterek ..........błogosc lepiej ci? słyszałas o relaksie?

moze ferbiee nie napisałas ze jestes lepsza ... ale wczytujac sie w Twoje posty mozna domniemac ,ze wywyzszasz sie .... oddychaj .....

Gość
http://www.villahoff.pl/ koniecznie włacz głosniki !!!!! juz spokojnie wszystko bedzie dobrze pani psycholog to minie niewatpliwie,minie

schizofremiczka_taaaa wiem o jaki obraz chodzi .... wklejam link i uprzedzam ,ze mozna tam wchodzic powyzej 18-stego roku zycia .... http://inni2.blog.onet.pl/ Zaznaczam ze to nie mój blog .... Czytam Go tylko ....

Gość marysia11grudzień
??? i co?? gdzie te żarty?