Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpotrzebie

jak odczynić urok?

Polecane posty

Witam. Mam wsród swojego bliskiego otoczenia kobiete ktora ma cos takiego w sobie, kiedy na przyklad pochwali jakis kwiatek ten zaraz wiednie, kiedy cos mowi to tak sie staje, lubie ja ale boje sie jej bo juz nie raz mialam \"przyjemnosc\" przekonac sie o jej mocy(nie bede wnikac w szczególy bo za duzo pisania). Nie wiem czy ona zdaje sobie sprawe z tego ze ma taka siłe. Moze znacie jakies rytualy ochronne, bylabym bardzo wdzieczna za pomoc.

Witam. Mam wsród swojego bliskiego otoczenia kobiete ktora ma cos takiego w sobie, kiedy na przyklad pochwali jakis kwiatek ten zaraz wiednie, kiedy cos mowi to tak sie staje, lubie ja ale boje sie jej bo juz nie raz mialam "przyjemnosc" przekonac sie o jej mocy(nie bede wnikac w szczególy bo za duzo pisania). Nie wiem czy ona zdaje sobie sprawe z tego ze ma taka siłe. Moze znacie jakies rytualy ochronne, bylabym bardzo wdzieczna za pomoc.

Gość sarcana
Wziełam włosy mojego chłopaka,pentagram,krew miesęczna i mocz(mój) śline,zmieszałam to ,dałam odrobine do napoju który mu podałam oraz podczas pełni pierdzieliłam jakies głupoty zeby chłopak mnie pokochał tak naprawdei ,zeby nigdy mnie nie zostawił.Albo to przypadek albo podziałało.Ja juz sie dawno odkochałam,nie moge sie go pozbyc,okazał sie schizofremikiem,nie wiem czy cos wlazło w niego podczas tego ,,rytuału,,Raz rzucało nim po łózku jak dziewczynka z egzorcysty.Koszmar.Jak to czytam to wydaje sie smieszne ale to prawda.Nigdy nie wierzyłam w tego typu brednie.Nie wiem co zrobic by ten człowiek mnie zostawił w spokoju.Istnieje jakiej zaklecie na odczynienie tego?

Gość gość
dobra wróżka jest pod adresem kobietamag@interia.pl