Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpotrzebie

jak odczynić urok?

Polecane posty

Gość wpotrzebie

Gość wpotrzebie
wie ktoś? Potrzebna mi rada

Gość olac to
olac to

Gość AnkaAaaaaaaaaaaaaa
Zależy jaki urok bo w różny sposób się to robi...

musisz ugotować eliksir z psiego ogona z dodatkiem paznokcia chomika Pijawki :) i jeszcze musisz złapać bek konia w słoiczek. Wszystko zamieszać i............................ wypić na jednym oddechu :P

Gość wpotrzebie
koleżanka z pracy,która jest strasznie nieżyczliwa i wredna, rzuciła chyba na mnie urok- nie żartuję, wszystkie sprawy które są w jakoś sposób z nią zwiazana i dotyczą spraw związanych również ze mną obracają się przeciwko mnie! I choćbym nie wiem jak się starala nie dać plamy to coś i tak pójdzie nie tak..... Nie rozumiem tego zupełnie, tym bardziej że z pozostałymi pracownicami nie mam zatargów, robota, pali się w rękach i jestem ogólnie lubiana.

Gość wpotrzebie
kobietki nikt się nie orientuje jak ochronić siebie przed zawiścią, zazdrością, nieżyczliwością i zwykłą wredotą???

egzorcyzm ale u kogo?? znasz dobrego egzorcystę? moze pojdz na forum o Reiki, tam powinni wiedzieć - no i trochę cierpliwości :)

Gość wpotrzebie
nie mam ochoty być wiecznie kozłem ofiarnym, no i mam dosyć aury nieżyczliwości unoszącej się w pracy. Nie masz pojęcia jak bardzo to mi utrudnia życie. Egzorcysta tu chyba nie pomoże , bo on ma złe duchy wypędzać a nie czary zdejmować nie?

Gość wpotrzebie
ale to musż być księża?? nie znam nikogo takiego Wydaje mi się że to nie taka potężna sprawa jak klątwa, tylko po porostu nieżyczliwy urok

Gość słyszałam o czymś takim
trzyma sie pokrojoną i posoloną cytryne przy oknie w domu i ona zbiera wszystkie uroki rzucone na Ciebie. czy jakoś tak. a największą moc mają rytuały wymyślone przez nas samych. powodzenia

Gość wpotrzebie
doszłam do wniosku, że zła energia ma wrócić do własciciela, tylko jak jąpokierowac?? nIe chce sie zniżać do jej poziomu i być też taką wredotą, ale co jej to niech zabiera sobie

ksiadz tylko duszki wypedza, z tego co wiem cylwini egzorcyści zdejmują także klątwy, \"wygładzają myślokształty\" jak mi taki jeden kiedyś powiedział, no i duszki odprowadzają do światla, a nie tylko wyganiają z ciałA

Gość wpotrzebie
widzialnaa bedizesz jutro?? muszę teraz wyjść. pogadamy????????

tak, sa takie sposoby, ale ja ich nie stosuję. zasnatowilabym sie co ta sytacja ci pokazuje. czy pokazuje ci cos, co jest w tobie i moze warto sie tym zająć. ta sytacja moze być przyczyną czegoś głębszego i moze warto to uzdrowić bylas na topiku \"pozytywne myslenie raz jeszcze\"? tam cos powinno byc

Gość wpotrzebie
dzień dobry. jestem znowu. Co mo pokazuje ta sytuacja??- Chyba tylko to, że muszę zrewidować swój swiatopodląd i przestać wierzyć w dobro w ludziach. Jestem sobą optymistyczną i do tej pory zawsze starałam się znaleźć wspólny język z ludźmi z którymi przyszło mi obcować, wierzyłam w ich dobre intencje i jakieś głupie zagrania starałam sie wytłumaczyć na ich korzyść. Pierwszy raz spotkalam sie z taką nieżyczliwością, zazdrością , no można by rzec z nienawiścią skierowaną w moją stronę - żeby ktoś świadomie starał się zaszkodzic komuś- to przekracza moje pojmowanie świata. Wiem naiwna jestem, może po prostu za dobra na ten świat? No i ostatnio tyle złych rzeczy stało sie , a które byly związane ze mną i z nią, ze zaczełam doszukiwac sie jakiegoś powiązania, a że ona jest naprawdę złą osobą doszłam do takiej konkluzji- irracjonalnej , ale sensownej - urok rzuciła , bo nie moze ścierpieć że szcześliwa jestem i mni elubią oraz cenia.

Gość wpotrzebie
upp widzialnaa jesteś?

czesc widze ze sa tu topiki o urokach inne. daj na \"szukaj\" wpisz tam urok to moze coś znajdziesz. a wnioski to ktorych doszlas to nie do konca to o co mi chodzilo :)chodzilo mi o to,ze np w tobie jest np poczucie winy ze jestes taka lubiana itd, albo tez sama tak naprawde w to nie wierzysz no i w poblizu znalazla sie osoba, ktora \"odpowiada\" na twoje zapotrzebowanie. jak nie znajdziesz tam odpowiedzi to bedziemy szukać dalej. a moze to jest tzw wampir energetyczny a nie klątwa/urok ?

Gość wpotrzebie
niewiar we wąsną wartość i sily dopada mnie kiedy znowu,pomimo starań, cośzawalę. Mierzi mnie fakt,że moje wpadki zawsze, ale to zawsze związane są z jej osobą. I może masz rację, że ona jest wampirem energetycznym, bo w chwili kiedy ona do pokoju wchodzi dobry nastrój pryska, a po jej wyjściu nadal pozostaje w powietrzu atmosfera ciężka i jakaś taka milcząca...

Gość pomogę...
Owiń zdjęcie "koleżanki" w coś czarnego i głęboko schowaj powinno pomóc...........