Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcossssa

problem z dziewczyn

Polecane posty

Gość Marcossssa

witam mam maly problem. moja dziewczyna nie lubi jak pieszcze jej lechatczke, i nie ma orgazmu jak to robie, moze jakies podpowiedzi??

Gość Marcossssa
i czasami na klatkę mamy

Gość Marcossssa
wale konia w majtkach mojej niepelnosprawnej kolezanki

Nie wiem,co jest \"nie tak\" z Twoją dziewczyną,w każdym razie mam ten sam problem.Nawet bardzo delikatnie pieszczenie łechtaczki jest bolesne.Nie wiem czy to kwestia psychologiczna,czy po prostu mam jakieś problemy z unerwieniem.W każdym razie niedługo idę do ginekologa,może coś poradzi,albo skieruje mnie dalej.

Gość a ja tak ...
w tych kwestiach każda dziewczyna ma inaczej - ja zawsze kochałam się aktywnie z moim partnerem, uprawialiśmy też seks oralny, zawsze sprawiało mi to wielką satysfakcję, ale przez kilkadługi czas nie miewałam w ten sposób orgazmów (co nie było zresztą problemem) - ostatnio zaczęłam mieć orgazmy i podczas seksu oralnego, nagle sie pojawiły. Nie wiem, być może to kwestia psychiki, a może tego sie trzeba po prostu nauczyć ... być może i u was coś sie zmieni po jakimś czasie - kobiety do pewnych rzeczy dojrzewają

Gość a ja tak -masz całkowita racje
psychika jest tu niesamowicie ważna,czasem trzeba poczekać,nie spieszyć sie i nie wygladać orgazmu za kazdym razem.Czasem wystarczy rozluznic sie i skupic sie tylko na przeżywanej przyjemności...a orgazm kiedyś przyjdzie....moze nawet niespodziewanie