Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonaaa

co o nim myslicie?

Polecane posty

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.celebevents.co.uk/Upload/GuestImage/EventGuestBio_13052006095545.jpg&imgrefurl=http://www.celebevents.co.uk/PopUp.Aspx%3Fgid%3D51%26eid%3DWdNl6DWc96UHxUuRdpkaog%3D%3D&h=383&w=500&sz=11&hl=pl&start=121&tbnid=sJTE3o56OxzCLM:&tbnh=100&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3DDrew%2BFuller%26start%3D120%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN grrr...chyba nie zasne:P:P:P

Gość Kaaja
Heh no jak goscia zobaczylam to nic tylko chce w kółko oglądac PB...heh poprostu jest w moim typie..ideal..hehe nic tylko szukac kopii takiego faceta :P pzdr :)

Gość robaczki 2007
ja i moja kumpela uwazamy ze on jest poprostu piękny i co poradzimy na to ze jest najpiekniejszym facetem jakiego na oczy widziałyśmy i jak jeszcze raz ktos napisze ze on wygląda jak pedalek to zabijemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zakochane robaczki 2007

Nie mam w zwyczaju zachwycać się aktorami ,ale ten jest Boski ,niecierpliwie czekam na następny odcinek.Ma zmysłowe usta ,piękne oczy,niski głos wart jest grzechu! Ten facet mnie kręci jak jeszcze nigdy żaden!

Gość Krwawa Mary
Podnoszę

Gość ludzie są podli
taci sobie, nic specjalnego

Gość ja jestem chłopakiem
jestem chłopakiem i tez mam tak krótko sciete włosy a na mnie jakos nikt nie leci........moja kumpela powiedziała ze widzi podobienstwo Miedzy Scofildem a mną chcecie mój nr.tel??:D:D:D::D

Gość mnie sie podoba....
cos źle zrobiłam :-0

Gość kwiatunioo
boze on jest przepiekny!!! jak ktos mowi ze jest ochydny i wyglada jak pedalek to nie ma gustu. boze to jest najpiekniejszy facet na ziemi!! jade do niego, nie obchodzi mnie ze ma 35 lat ja moge z nim byc i rodzic mu piekne wentwotowskie dzieci:):) jest najcudowniejszy najpiekniejszy najslodzy najprzystojniejszy i wogole ideal na maxa dziewczynkii!!!!! zobaczcie jego fotke to padniecie na głowe http://galeria.wentworth.pl/displayimage.php?album=random&cat=2&pos=-120 czyz nie jest piekny??

Gość kwiatunioo
boze ale dupciaaaaaa:):) yhmmmm.. mniam ale bym go schrupałaaaa...

Gość marzycielkaa
chciałabym grać tą sarę.... ehhhhhhhhhhh UWIEEEEEEEELBIAM 👄 ❤️ Zakochałam się ❤️ szkoda, że mogę popatrzeć na niego jedynie w ekranie tv albo monitorze 😭 i pomyślę że pewnie pare milionów dziewuch tak ma :)

Gość kwiatuniooo
ej no nie wierzeeee........ to ja juz teraz niewiem do kogo nalezy ta fotka do beckhama czy wenteortha.... bardziej pasuje mi do scofilda:) wez co za ludzie przerabiaja te foty.. ale wentworth miller i tak jest najlepszy i najpiekniejszy na calej kuli ziemskiej!! tylko czekam na 3 serie prison break... pozdro :)

Gość marzycielkaa
odświeżam. a co :classic_cool: ❤️

Gość marzycielkaa
uwielbiam ten uśmiech... eh można się rozmarzyć..

Gość baska650
Moim zdaniem jest taki sobie,ma troche "małpią"urodę.Lepszy jest Brad Pitt Albo DAvid Beckham,to są faceci:D