Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony facet

podejrzewam zdrade

Polecane posty

Gość zaniepokojony facet

witam wszystkich, od jakis paru miesiecy podejrzewam że dziewczyna z która jestem ponad 3 lata zdradza mnie,nie mam 100% pewności ale napewno cos jest na rzeczy, co robic?? powiedziec jejo moich podejrzeniach? czy lepiej miec pewnosc i wtedy jej powiedziec ze wiem juz wszystko, a co jezeli to tylko moja wyobraźnia??

Gość zzzzzzzzium
Jesli tylko na podstwie domysłów coś jej zarzucisz to mozesz ją bardzo skrzywdzić, nie uważasz? Co bedzie jeśli podejrzenia są niesłuszne, jak ona będzie się wtedy czuła? A na jakiej podstawie domyslasz się ze ona Cię moze zdradzac? Napisz coś więcej bo trudno zgadywać

Gość zaniepokojony facet
a co jezeli amm racje ze mnie zdradza i będe sie z tym czaił nastepne miesiace zeby jej o tym powiedziec o ona bedzie mnie w najlepsze zdradzac?? tu jest problem, a skad podejrzenia ze mnie zdradxa?? to sie po prostu czuje ze cos jest nie tak, ja robie wszystko zeby było ok miedzy nami, ale cały czas cos jest nie tak, sam juz nie wiem

Gość zzzzzzzzium
ehhhh czy zawsze musi sie znaleźć jakiś przygłupi podszywacz??? :P Do autora topiku: To porozmawiaj z nia, wypytaj dlaczego zachowuje się tak a nie inaczej. Powiedz że Ci z tym źle, że cos Cię niepokoi itd Ale odrazu nie zarzucaj jej zdrady, bo jeśli nie masz racji to jej będzie przykro a Tobie głupio .

Gość zaniepokojony facet
zawsze musi sie jakis prostak z plebsu odezwac!! idz prostaku sie poucz troszke to moze zmądrzejesz ,zwykły cham co mu słoma z butów wystaje!!

Gość zaniepokojony facet
próbowałem rozmawiac, ale zawsze wychodzi na to ze nie mam sie o co martwic i ze wszystko jest super i wogóle, a potem jak chce sie do nie zblizyc ,przytulic to przewaznie jest zmeczona albo ma własnie cos zrobic i wogole,moze mam sie zabawic w detektywa??

Gość zaniepokojony facet
idz prostaku tak jak ci mówiłem sie poucz bo głupi jestes jak twoi rodzice!

Gość zzzzzzzzium
Moze w takim razie zdobądz jakieś dowody? Sprawdź jak dziewczyna spędza wolny czas, przejrzyj komórkę itd To że trochę unika zbliżen nie zawsze jest dowodem zdrady, choc napewno ma prawo niepokoić. Rozmawiaj, pytaj i analizuj. Jeśli będziesz z nia o tym dużo rozmawiał to ona moze się z czymś zdradzić np swoją reakcją, zakłopotanie, przemilczeniem tematu albo próbą "zagadania problemu" czym innym. Równie dobrze może naprawdę czuć się zmęczona, moze ma jakieś kłopoty albo moze jakiś żal do Ciebie tylko o tym nie mówi.

Gość zzzzzzzzium
ignoruj podszywacza, to mu się znudzi ta zabawa :P

Gość ja się nie podszywam
sam jesteś przygłupim prostakiem, więc nie dziwię się, że twoja luba puszcza sie gdzies na boku!!! też bym nie wytrzymała z takim sztywniakiem i chamem!!!

Gość poza tym wy***bać się z tego
forum możesz sam, przypominam że to forum dla kobiet! gratuluję słownictwa... acha, i to nie ja się podszywam pod ciebie gwoli ścisłości

komórek czasem przegladnę ale nie ma tam nic podejrzanego, a w pracy trudno mi ja sprawdzic,wczesniej jak ze mna rozmawiała to patrzyla mi sie w oczy , teraz w sumie jak o czymspowazniejszym rozmaiamy to jak ognia unika mojego wzroku, a jestem dosc bacznym obserwatorem ludzkich zachowan, wiem jak ktoscos ukrywa albo kłamie, cos z tym musze zrobic,

Gość a ty musiałaś popsuć stronę
swoim wpisem??

Gość a ty co sobą reprezentujesz
pisząc o innych per "plebs" ?? pan hrabia taaak? :D

a jak sie mozna inaczej zwracac do takiego prostak jak ty co siepodszywa pod kogos innego?? rozmawialem z zzzzium a ty sie wcinasz miedzy nas!! wiec jeste typowym rprezentantem plebejstwa chamskiego z 18 wieku

widzisz !! chama jest bardzo prosto zdenerwowac, mnie nie zdenerwujesz tym ze mnie obrazasz , bo takimi plebsami jak ty to sobie buty wycieram, obrazaj mnie dalej ,mnie nic nie będzie a ty sobie przynajmniej ulżysz swoim chorym jazdom,plebsie wiejski

Gość do zaniepkojonego
a ja ci dobrze radzę zrobić tak-najpierw dokładnie sprawdzić by mieć pewność czy ona rzeczywiscie cię zdradza.A potem jak już będziesz miał ewidentny dowód sam z nią zakończ i broń boże nie mów że wiesz o wszystkim,że cie zdradziła itp. Wtedy to że odejdziesz będzie oczywiste-no bo ona ci rogi przyprawiała. Lepiej z ambicją sam od niej odejdź podając innym powód. Wtedy zachowasz honor, postapisz właściwie i nie wyjdziesz na "kopniętego w tyłek", na zasadzie "no tak zdradziłaś więc muszę odejść".To będzie żałosne.

zzzium, jakim bym był facetem jeżeli majac podejrzenai ze moja kobieta mnie moze zdradzac, zaczołbym sie umawaic z kims innym?? ale dzieki za propozycje, napewno miło spedzilibysmy czas na kawce i ciachu

Gość zzzzzzzzium
oki, po prostu taka już jestem, że nie zdając faceta już się chce z nim umawiać. Załosna jestem, nie?

Gość zzzzzzzzium
Ta wypowiedź powyżej nie jest moja :P Jakoś mnie nie bawią takie idiotyczne gierki To że dziewczyna unika wzroku to też jest dwuznaczne. Z pewnością cos ukrywa ale czy zdradę, czy jakiś zal to już tylko ona sama moze Ci powiedziec

>do zaniepokojonego co ma do rzeczy honor? może dziewczyna wcale go nie zdradza może uczucie się wypaliło po prostu. Czasem tak bywa. Jak zrozumiałam, że nie kocham mężczyzny, z którym się spotykałam powoli zaczłełam go od siebie odsuwać najpierw przestałam z nim sypiać, potem nie byłam w stanie się przemóc, żeby go całować. Nie ma rzeczy wiecznych, miłość też się czaseem kończy.

Gość to może lepiej
po prostu być w porządku i zakonćzyć z kimś oficjalnie związek, zamiast "mamić" kogoś i dawać nadzieję. Kiedy ty myślisz że chcesz to już zakończyć, on akurat może robić plany ślubne.Trzeba być fair i jak chce się zkaończyć to pogadać i to zrobić.

Gość zzzzzzzzium
Dzięki ale kawę i ciacho mam w domu ;) Swojego faceta też :D To nie były moje wypowiedzi odnośnie propozycji spotkania.Ktoś sięę bawi naszym kosztem.

Gość mam nadzieję że jednak
twoja panna używa sobie z innym gdzies na boku