Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie jest podpucha

Poważne pytanie dotyczące kupy

Polecane posty

Gość to nie jest podpucha

Jestem w trakcie wyrabiania ksiazeczki sanepidowskiej. Dostalam od pani 3 proboweczki w ktore mam zebrać kupę. No i tu pojawia się pytanie, gdzie to przechowywac? Mozna w temp pokojowej czy raczej w lodówce?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no jak to
gówienko tylko w lodóweczce na górnej półce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kaldskspie
w lodoce.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w lodowce mozna
ale jak sie brzydzisz to postaw na balkon, chyba juz wystarczajaco zimno jest

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość domisiowa
fuuuuj, nie zjadlabym nic z takiej lodowki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość musi byc lodóka bo się zepsuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to nie jest podpucha
dodam ze miałam sraczunie i te gówienko jest płynne , czy takie mozna dac do badania???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to nie jest podpucha
o tym plynnym gowienku to nie ja pisalam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to nie jest podpucha
moze by jakoś zagęscic je aby nie było przypału co???/Co myslicie jakbym je mąka zagęsiła??? albo wymieszała z gwienkiem mojego starego bo on robi takie suche i twarde?? cio wy na to??/ licze na poważne odp:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×